View Full Version : искам да попитам спешно
ujdurluk
10-16-2011, 18:28
възможно ли е след като си свършил един път и си се изтрил и след това го вкараш във влагалището без кондом за няколко секунди да се забременее???
Dessynka
10-16-2011, 18:31
1. това е немърливост.
2. зависи как е избърсано и с какво. доколкото знам сперматозоидът не може да живее и секунда на кислород, но все пак..
Сперматаозоидите могат да виреят в кислородна среда , а оцеляват и 2 -3 дни във влагалитето на жената.Малко вероятно е да забременее и то само,ако е в овулация,но пак казвам,малко вероятно е .
Не си прави експерименти!Мий се след всеки тек и слагай кондом!
kalpazanka
10-16-2011, 19:12
възможно ли е след като си свършил един път и си се изтрил и след това го вкараш във влагалището без кондом за няколко секунди да се забременее???
Да, ако момичето е в овулация.
roseleaf94
10-16-2011, 19:36
Сперматозоидите могат да живеят до 30 минути в кислородна среда! И да, може да забременее, ако е в плодовитите си дни!
ccdesigns
10-16-2011, 21:50
Да не говорим, че след това попринцип продължава да се отделя малко количество сперма.
gabsit000
10-17-2011, 07:40
купувайте ТЕСТ!!!
MissStyle
10-17-2011, 10:02
След изхвърляне най-добре да се сложи презерватива при продължаване на половия акт , защото колкото и да е изтрит не се знае каква е гаранцията, че няма да стане гаф ! :?
sapphire5
10-17-2011, 10:44
купувайте ТЕСТ!!!
Подходили сте нехигиенично! Много малка е вероятността да се забременее .. но все пак възможна.Научете няколко прости правила,вместо да пускате всеки ден по 10 теми,дали сте бременни. Ползвайте си презерватив винаги и няма за какво да се притеснявате.
DragonLady
10-19-2011, 14:49
Подходили сте нехигиенично! Много малка е вероятността да се забременее .. но все пак възможна.Научете няколко прости правила,вместо да пускате всеки ден по 10 теми,дали сте бременни. Ползвайте си презерватив винаги и няма за какво да се притеснявате.
+1
Много точно изказване!!!
Извинявай ,ама...не беше ли ти писала някъде,че ти и приятелят ти не ползват презервативи.
Да знам,той се контролира,в никакъв случай не е свършвал в мен,но наскоро посетих форумна на бг.мама от там сигурно около 50 дами бяха забременяли по този начин и доста се наплаших,но те го практикуват от примерно 5-6 години и са забрелемяли веднъж,а на мен ми се случва за 2-3 път .. и се съмнявам че е станало .. при теб не е имало такива проблеми нали ?
Вярно е всеки си решава дали да се пази или не...хах не зная , стана ми интересно,че ти даваш съвети,а не ги спазваш!
adidaskataWE
10-19-2011, 17:44
НЕ !
1. това е немърливост.
2. зависи как е избърсано и с какво. доколкото знам сперматозоидът не може да живее и секунда на кислород, но все пак..
NarutoShippuuden
10-20-2011, 11:15
купувайте ТЕСТ!!!
Стига си стресирала хората we :x