View Full Version : Да и кажа ли, че преди години ми беше първата?
awazateippon
10-16-2011, 19:22
Преди години писах тук. помагах на хората или поне се опитвах. после спрях. Мина много време и вече не съм точно тийнейджър, но реших да се върна тук за един проблем, който е актуален и днес, а се случи преди много години. Дълги години не сме се виждали с момичето, което ми беше първата. Тя така и не разбра. въпроса е, ако стане на въпрос да и кажа ли истината или да премълча?
SisiStrange
10-16-2011, 19:23
А защо ще се виждате сега?
И какъв е смисълът да и казваш?
Не ходите,какъв е смисълът и защо подяволите си я излъгал?
Какво е значението към днешна дата ? Какво очакваш да се случи/да каже/да направи след като й го кажеш ?
NambyPamby
10-16-2011, 19:25
Смисълът е в това, той да й признае, тя да възкликне смаяна "ама вЕрно ли" и да пожелае отново да прави секс с него, мислейки си колко добър е бил преди време, когато е бил девствен и колко ли още е задобрял оттогава. 8-)
Ти откъде си толкова сигурен, че не е знаела, че си девствен, може просто да си е замълчала.
cigarettekisses
10-16-2011, 19:29
Според мен,не й казвай.
awazateippon
10-16-2011, 19:38
А защо ще се виждате сега?
И какъв е смисълът да и казваш?
виждаме се защото успщхме да запазим прителството си въпреки годините
Според мен,не й казвай.
и аз съм на таквоа мнение, но реших да се посъветвам
Смисълът е в това, той да й признае, тя да възкликне смаяна "ама вЕрно ли" и да пожелае отново да прави секс с него, мислейки си колко добър е бил преди време, когато е бил девствен и колко ли още е задобрял оттогава. 8-)
Ти откъде си толкова сигурен, че не е знаела, че си девствен, може просто да си е замълчала.
оценям чувството за хумор и не се имам за добър или с големи размери
не си замълча защото каза че е мислела че съм девствен но явно не съм(това още първия път като го рпаивхме)
Какво е значението към днешна дата ? Какво очакваш да се случи/да каже/да направи след като й го кажеш ?
не нзма какво е значението. за мен го има. за нея най вероятно го няма. понеже нямам очаквания реших да вия хората какво мислят
Ми след като нямаш очаквания - не й казвай. Защото и нейната първа мисъл вероятно ще е "С каква умисъл пък ми го казва сега ?!"
crowberry
10-16-2011, 20:38
От какъв зор?
Минало е много време,така че има ли смисъл да и казваш? Апък ако ти не си и бил първия,надали ще я интересува.
rosencetooo
10-17-2011, 05:49
След като е минало много време от тогава , и все пак сте решили да се видите , мисля , че има много други работи да си кажете , но не и това :) Но ако за теб е толкова важно и от голямо значение , имаш някакви други чувства към това момиче , и очакваш да ти отвърне по някакъв начин.. сподели и :)
gabsit000
10-17-2011, 06:28
и аз мисля,че е безсмислено,но ти си решаваш,ако те човърка отвътре и не искаш повече да го криеш,сподели й ..
awazateippon
10-17-2011, 09:02
не ще си замълча по този въпрос. благодаря за съветите. считайте темата за заключена
badsector
10-17-2011, 10:21
Кажи й. Нищо не пречи да си припомните хубавите моменти заедно.
кажи й че ти е първата и последната - ще я впечатлиш ! 8)
Според мен има право да знае за това, колкото и време да е минало, по - добре човек да знае истината, от колкото да живее в заблуда, кажи й го, к'во пък толкова... Кажи й, че ти е била първата и затова я помниш и че ще я помниш винаги! Ще се впечатли :P
Ако евентуално пак започнете връзка няма лошо да й кажеш. Иначе единственото,което ще постигнеш е неловка ситуация. :)
Не виждам смисъл да й казваш, след като вече е минало.