View Full Version : Въпрос към момичетата ..
WhereIsTheLove
10-16-2011, 19:51
Знам, че сигурно тази тема я е имало и друг път, но не ми се търсеше ... Искам да ви попитам как мога да разбера дали съм отпушена .. Защото една моя приятелка е била гимнастичка и като малка , когато е правила шпагати и т.н и е усетила че е отпушена .. и сега и е по лесно .. Аз също съм тренирала гимнастика , но не мога да разбера ;д моля ви не ми се подигравайте .. защото съм съвсем сериозна .. искам нормални отговори и ако няма да ми отговаряте сериозно просто не пишете нищо :)
SisiStrange
10-16-2011, 19:53
Може и да си си разкъсала химена, да.
Това не значи, че не си девствена.
Отпушена... :razz: :razz: :razz:
Тва да не е мивка бе :D
SisiStrange
10-16-2011, 19:54
:lol:
ccdesigns
10-16-2011, 19:55
Oтпушена?! :razz:
WhereIsTheLove
10-16-2011, 19:58
Аз знам че съм си девствена .. просто искам да знам КАК да разбера дали химена ми е скъсан ... // и Шадол ... тук му казваме отпушване .. не сме мивки спокойно (:
Оф просто ръгни една краставица ако не бликне кръв- не си била отпушена, ако бликне-честито! вече си!
kalpazanka
10-16-2011, 20:04
^Или спираш с дебилните коментари, или си аут.
Опитай с Мистър мускул Гел водопроводчик!
Отпушени ... както и да е
Усещала ли си нещо да се е разкъсало,знам ли,ти най-добре си познаваш тялото,ти трябва да кажеш дали имаш или не.Кви сме ние тук,виртуални гинеколози!
WhereIsTheLove
10-16-2011, 20:06
Може и да имаш красиви уши , но умът ти не е от най-красивите . .
naQkataRaota
10-16-2011, 20:07
Като ходиш профилактично на гинеколог, го попитай
WhereIsTheLove
10-16-2011, 20:08
Да била съм гимнастичка от 9 до 12 годишна .. и да правила съм шпагати и такива .. и стига се шегувахте с отпушването ;дд
^Или спираш с дебилните коментари, или си аут.
Дебилните ми коментари са нищо в сравнение с дебилните ви теми! :)
:razz: :razz: :razz:
ccdesigns
10-16-2011, 20:12
Oтпушена?! :razz:
thegreenzombie
10-16-2011, 20:29
има ли водопроводчици във форума :D :D Хюстън, имаме проблем 8-)
WhereIsTheLove
10-16-2011, 20:33
Абе знаете ли какво .. заключете и направо изтрийте темата... то се е видяло че няма някой свестен човек да ми отговори (: Ще питам някой възрастен , който поне ще ми отговори сериозно .. Айде лека нощ! .. Шегаджии такива :?
thegreenzombie
10-16-2011, 20:38
Абе знаете ли какво .. заключете и направо изтрийте темата... то се е видяло че няма някой свестен човек да ми отговори (: Ще питам някой възрастен , който поне ще ми отговори сериозно .. Айде лека нощ! .. Шегаджии такива :?
чак се засегна :lol: сама си си виновна, че не си се изразила правилно 8-)
ccdesigns
10-16-2011, 20:58
Тя още малко очаква някой друг да и каже, дали е отпушена.
imamkrasivouho
10-16-2011, 21:01
Искаш да кажеш, че ....Ще питаш възрастен дали си отпушена?!?!??!?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
Оххх нененене! :razz:
Недей питай възрастен,че или ще те вземе за бавноразвиваща се ,или така ще ти се изсмее в лицето ,че ще потънеш в земята.
kalpazanka
10-16-2011, 21:02
Гинеколог може да ти каже.
Айде лека.
Заключвам.