View Full Version : Миене на коса- кога?
ledenakrasota
10-17-2011, 08:46
Кога е по-добре да се мие косата? Сутрин или вечер?
Кога си я миете? И каква е разликата? Омазнява ли се повече, ако я миете преди лягане? :)
sexa_na_kompleksa
10-17-2011, 08:52
Омазняването не е свързано с това през коя част на денонощието си миеш косата. ; )
Но по принцип колкото по-често си миеш косата, толкова по-бързо се омазнява. Разбира се, зависи и от още много други фактори.
ledenakrasota
10-17-2011, 08:54
Омазняването не е свързано с това през коя част на денонощието си миеш косата. ; )
Но по принцип колкото по-често си миеш косата, толкова по-бързо се омазнява. Разбира се, зависи и от още много други фактори.
Има голямо значение хората с мазна коса кога си мият косата и как. :) Не питам нищо подобно. Интересува ме опитът на момичетата. :) Кой каква коса има се вижда по опита и коментарите. :)
mynichka
10-17-2011, 08:55
мразя да си мия косата вечер- понеже после ми се налага да я чакам много време да изсъхне
винаги вечер я мия и постоянно си лягам с мокра коса :)
marin4itu
10-17-2011, 12:18
Не обичам да си мия косата вечер, защото дори изсушена, застава във формата на възглавницата и като стана сутринта съм уникална :D
malka_sladkka
10-17-2011, 14:02
^ Аз също :?
Никога не съм се замисляла...мия си я когато ми падне. В повечето случаи вечер, но не ми се омазнява бързо, 2 пъти в седмицата я мия.
brutaLxxbunny
10-17-2011, 14:49
Почти винаги я мия вечер,мноого рядко ще се случи на обяд да я измия.Суша я и си лягам след час-два :) Моята коса се води към мазна,мия я през два дена.
Мия я, когато реша без да се съобразявам с часа.
Мия я през ден, в по - редки случаи - два.
nymphadora
10-17-2011, 15:13
Мия я повечето пъти сутрин,защото има обем и ми харесва,а ако я измия вечер се заплесква.
Никога не съм се замисляла...мия си я когато ми падне. В повечето случаи вечер, но не ми се омазнява бързо, 2 пъти в седмицата я мия.
monini4ka
10-17-2011, 15:28
Мнооого рядко вечер.. ;д Избягвам да си лягам с мокра коса, защото после като стана и ми е някаква гадна.. 8-)
Не мисля, че има голямо значение ;дд
MissChocolate
10-17-2011, 18:27
Някакси не обичам да си мокря косата сутрин. През ден я мия, вечерно време, след което я хващам с щипката. След около час я пускам и си лягам нормално. Става на едни много приятни вълнички попринцип, това е естественият ми тип. Сутрин си ми е мекичка и има хубава форма. :)
+ 1
Не мисля, че има голямо значение ;дд
и аз така, въпреки че от честото миене се изтощава, но по-добре изтощена, от колкото сплескана-мръсна :D
againstyou
10-18-2011, 10:54
Абсолютно същото.
rosencetooo
10-18-2011, 10:59
Повечето пъти я мия вечер, избягвам сутрин... не обичам да я мия сутрин ;д :) ,през 1-2дена
MegiBoOm
10-18-2011, 11:05
Мия я три пъти в седмицата - два пъти вечер и веднъж сутрин.
FuCKkK13
10-18-2011, 11:51
не знам дали има значение кога.. според мен няма.. иначе аз си я мия 2 пъти в седмицата,когато ми падне,но по принцип се пада или след обяд някъде към 4-5 часа или вечер към 7-8 ... имало е и случаи и в 11 да се изкъпя и пак няма разлика.. то си е до коса ;) :)
и аз така, въпреки че от честото миене се изтощава, но по-добре изтощена, от колкото сплескана-мръсна :D
кой те излъга? 8-)
Защо си мислиш, че се изтощава?! :-o