Влез

View Full Version : Объркана ..

amada
10-17-2011, 11:55
..................

Sh@d0w
10-17-2011, 12:06
И защо за бога започнах да намирам в другите, това което липсва на моя приятел .. ?

Това е реторичен въпрос.

Откъде да започна.Всеки нормален човек,търси сигурен,стабилен човек с който може да изгради връзка,а по-късно и семейство.Под стабилен имам предвид-отговорен,грижовен и естествено да има добра преспекстива за развитие в живота и съответно изкарване на пари.

Твоят приятел не е виновен,че е в това положение.Просто е от бедно семейство.Проблема в случая се крие другъде-че сте от различни градове и въпреки че учите в един град имате малко време да се виждате.Просто ти липсва внимание,а не парите сами по себе си-замисли се ако можехте всеки ден във седмицата да сте заедно,било то дори и за един-два часа,нямаше да се чувстваш така.

Отсъствието на пари,за сега не са проблем-по-скоро трябва да гледаш какви планове за живота си има като завърши,дали ще може да си намери стабилна работа и да знаеш че можеш да разчиташ на него.

Харесваш други момчета,или поне ти допадат.Не прави грешката да се заиграваш с тях,докато още ходите.Това е много гаден номер и би го наранила жестоко.

Не се сещам точно какъв съвет да ти дам сега,но ако усещаш че връзката ти не те удовлетворява-или поговорете и решете какво да направите,че да се виждате по-често (което и идиея си нямам как ще стане),или просто сложете край и чак тогава започни контакт с някое от другите момчета.

Успех.

DragonLady
10-17-2011, 12:19
Съгласна съм със Sh@d0w и особено с последният абзац. Ако ще ходиш по друго, първо прекрати всякакви отношения с настоящият.

naksdy
10-17-2011, 12:56
Нормално е като ти липсва нещо да си го потърсиш другаде. След като мислиш че нищо няма да излезе от настоящата връзка, по-добре я прекрати, докато не е станало прекалено късно и после да сте наранени и двамата. А това кой би ти станало новото гадже си зависи напълно от твоят избор, когато си готова и намериш правилния човек, не се колебай, ами го хващай :)

fenkaaa
10-17-2011, 12:57
Имам си сериозен приятел от 3 месеца, под сериозен имам предвид секс и тн.

Добре,вие ходите 3 месеца и ти казваш "имам си сериозен приятел,под сериозен имам предвид секс" .. секса ли е единственото нещо,което прави една връзка сериозна - НЕ ! Щом излизаш с момчето от твоето училище и виждаш,че имаш чувства към него,но въпреки това продължавате да излизате - връзката ти не е сериозна,иначе щеше да се отдръпнеш.

Почти не се чуваме, ако се чуем, то е е за по едно "Обичам те" ...

Казваш,че се виждате само съботите,което като пресметнеш,за 3 месеца,в които ходите сте се виждали само 12 пъти (т.е в събота) и вече говорите за секс,сериозна връзка и "обичам те" :shock:

Нямам намерението да те упреквам с мнението си,но дано те накара да се замислиш дали наистина тези неща са така и дали се заблуждаваш по отношение на връзката си с този човек.Моя съвет е да се разделите..

1-во .. не е от твоя град
2-ро.. момчето,с което излизаш е от там,дори от твоето у-ще.Надали нещата скоро ще приключат,най-много да се задълбочат,а другия да остане наранен :)

sweetpunk
10-17-2011, 13:41
Понеже аз "съм руса и съм малка" не схващам едно .. какво подяволите е "симптоми на влюбен в мен"?! Иначе съм съгласна със Sh@d0w, че ще е адски подло от твоя страна да излизаш с друг докато си имаш приятел, не е честно спрямо него ..

stynioo
10-17-2011, 13:54
Нищо чудно и темата да е фейк .. все пак тя беше направила онзи профил на красивото момиче от пловдив (amis) , който също беше фейк . По темата , ако беше толкова истинска любовта щеше да намериш начин да се виждаш повече от един път с приятеля ти.

Cucko0
10-17-2011, 14:01
я си оправи заглавието ..

amada
10-17-2011, 14:05
Нищо чудно и темата да е фейк .. все пак тя беше направила онзи профил на красивото момиче от пловдив (amis) , който също беше фейк . По темата , ако беше толкова истинска любовта щеше да намериш начин да се виждаш повече от един път с приятеля ти.

Не съм правила никакъв фейк .. ?!?!?!?! :x

stynioo
10-17-2011, 14:11

Да , и онази снимка със фотошопа дето беше си направила обувката сигурно не е твоя .. (видях ти я в фасе-а не си прави труда да спориш)

amada
10-17-2011, 14:11

Да , и онази снимка със фотошопа дето беше си направила обувката сигурно не е твоя .. (видях ти я в фасе-а не си прави труда да спориш)

Това, че някой е качвал снимки на друго момиче и мои също, не значи, че аз съм правила фейкове? Я ти не си прави труда да обвиняваш, без да си помислил ..

iiordanova
10-17-2011, 14:12
Направи това,което ти казва сърцето. Това,което ще те направи щастлива. Слушай себе си!, а не другите. Няма смисъл да ти обеснявам защо.

NarutoShippuuden
10-17-2011, 14:17
Еее та като човека няма парична възможност и има слаби черти нужно ли е ти да го отхвърляш така ?

badsector
10-17-2011, 14:53
Нищо не пречи да правиш секс с всичките. Може да направиш график. Колкото до сигурността в парите - ако не ти е сигурен човека и милиарди да има, е все тая.

Hilary_
10-17-2011, 15:03
Сериозна връзка от 3 месеца .. пхах :lol:

За останалото: Излага те! Очевидно търсиш момче с пари! Пречи ти разстоянието! Търсиш в други момчета, това което той не ти дава! Какво изобщо още правиш с това момче???
К'во значи "обичам те" при положение, че те е "излагал"?
Т'ва си е чиста подигравка с него ..
Зарежи го пък се разнасяй насам, натам с другите .. :?

SmilezZz
10-17-2011, 19:15
Сама си противоречиш. Сериозна връзка за три месеца ? А тези сериозни отношения само , заради секса са , доколкото разбрах. Седни и помисли добре , че да не стане така накрая да останеш сама. Ако нямаш чувства към настоящия си приятел - слагаш край и това е.

SuNsEt
10-17-2011, 19:37
Абе какво ше се занимаваш с тоя...намери си някой,който да ти дава това,от което имаш нужда и това е.Няма компромиси.

sapphire5
10-18-2011, 06:31
Еми явно траа си намериш нЕкой с кинти ;)

аман значи...... Sh@d0w ти каза всичко....

AliceSw
10-18-2011, 08:54
Добре де, като искаш да се видите толкова що не го почерпиш ти едно кафе/ бира, като нямаш проблеми, да гледате филм някъде и тн....или си имаш гадже, за да ти плаща сметките?!?

CaSsIe
10-18-2011, 09:23
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

GossipGirl89
10-18-2011, 09:45
Нормално е парите да се явяват проблем, особено в ситуация като твойта. Аз също съм била в подобна и наистина е много гадно, когато имаш нужда да го видиш тоя човек, но заради липсата на средства не става... Вие сте още в самото начало така че нещата не са кой знае колко сериозни. Помисли си добре от какво се нуждаеш и дали той може да ти го даде и ако не може най-добре прекратете нещата тук, докато не е станало сериозно. Не прави грешката обаче докато си с него да се зарибяваш с други момчета - гадно е, а и не е честно спрямо него.