View Full Version : косатаа ми ..
peaceandlove
10-17-2011, 16:51
хейй момичета кажете ми как да си изправя косата без преса и ютия, защото майка ми ми взе пресата, а когато се опитаха да ми изпраят косата с ютия една фр ме изгори .. много ще се радвам ако има начини, защото косата ми е като гнездо .. ;х :Д
Нахлузи си един дамски чорап на главата.. може и да стане :-o .
ScarlettS
10-17-2011, 16:56
И какво като няма да е изправена? Може да се накъдриш, или дори естествена понякога е по-добре.
strawberry88
10-17-2011, 17:02
Мда,не е задължително да е изправена :? ..или пък ако не ти харесва и е много бухнала я хвани на кок или опашка..или пък да я сплетеш...абее варианти много има. :)
imaginemoi
10-17-2011, 17:04
Със сешоар и кръгла четка :) И не разбирам защо и се подигравате, аз също не се харесвам с къдрава или чуплива коса и се изправям.
peaceandlove
10-17-2011, 17:11
ще пробвам със сешоар и кръгла четка .. 10х imaginemoi
marin4itu
10-17-2011, 17:28
Със сешоар и кръгла четка :) И не разбирам защо и се подигравате, аз също не се харесвам с къдрава или чуплива коса и се изправям.
Това е защото заради всичките преси и фон дьо тени сте забравили да се гледате естествени!
mimiinka
10-17-2011, 17:31
аз като се изправям със сешоар и кръгла четка обикновено ми стои по няма и 1 час,но знам ли как ще е при тебе иначе ако не стане сплети се на 2-3 плитки и сутринта ще си на вълнички :)
badsector
10-17-2011, 17:57
Остави я естествена.
MissChocolate
10-17-2011, 18:18
Как искаш да не е гнездо, след като си я унищожавала толкова дълго време и продължаваш да си правиш експерименти с нея !? :-o
Със сешоар и кръгла четка ..
thegreenzombie
10-17-2011, 18:22
Това е защото заради всичките преси и фон дьо тени сте забравили да се гледате естествени!
+1 .... пфф... :?
malka_sladkka
10-17-2011, 19:56
Както казаха преди мен сешоар и четка, други варианти за изправяне не знам. Виж, за къдрене или начупване начини колкото искаш :)
imaginemoi
10-17-2011, 20:36
Не знам как го реши това.... Не всички имат перфектни естествени коси, които нямат нужда от оформяне! Харесвам се повече с права коса, отколкото с естествена начупена и не знам къв ти е проблемът с това...... И не, не съм изкуствена (какъвто извод си направи) - не използвам лакове, пияни, не се тупирам, не си правя вафлички, не използвам пудри и фдт.... Просто се харесвам с права коса!
yana0404
10-19-2011, 18:06
Аз имам преса от година и съм я ползвала 2 пъти.Пробвай на опашка,така лицето ти ще се забелязва.Можеш да пробваш да я нарешиш 100 пъти и след това да сложиш спрей за обем в корените.Пиша ти защото при мен също е като разплетена кошница и на моята коса това действа.
marin4itu
10-19-2011, 21:15
Никъде не съм казала, че си изкуствена, ако обичаш не ми изопачавай думите. И аз преди не можех да се гледам без да ми е изправена косата. Знам какво е. Забравила си да се приемаш с естествена коса. Какво като е чуплива? Чуплива коса не означава автоматично грозна коса. Доста момичета познавам, които са къдрави или чупливи, и заради пресата и постоянно изправяне сега косата им си е развалила къдриците и съжаляват. В живота има къде къде по-трагични неща от това майка ти да ти вземе пресата..
Плюс това всяка коса има нужда от оформяне! Обаче оформяне не значи дручасово горене! Не казвам и че моята коса е перфектна или идеално права.. Оформям си е със сешоар просто на коя посока да бъде.
Един ден ще дойдеш на моя акъл, просто не можеш да го осъзнаеш още..
Преди се изправях с ютия по простата причина,че пресата ми беше обикновенна и не ми харесваше как изправя.. но си взех керамична преса и съм много доволна :) Никак не ми харесваше как ми се отразяваше тази ютия върху косата,но нямах избор..