Влез

View Full Version : Пъпки - бирена мая ?

monster123
10-18-2011, 17:49
От около 2 години имам доста упорито акне (на 15 съм, момче), пробвах какви ли не мазила и други средства срещу пъпки - без ефект ... Даже отидох на дерматоложка, която ми препоръча комплект от мазила и измиващи гелове на обща стойност 100 лв :? Бях отчаян и си помислих, че като е скъпо, поне ще е качествено - ефект нямаше, даже стана по зле. След като изредих почти всички марки без особен ефект, чух за бирената мая на хапчета и от около един месец я ползвам (изхабил съм почти 2 големи опаковки). Засега няма голям ефект, лицето ми не е както преди цялото в пъпки, но все пак винаги има 3-4, които веднага когато се махнат биват заместени от нови (От време на време се появява и някоя голяма, която стои цяла седмица). Въпроса ми е има ли някой, който е пробвал този продукт и имало ли е ефект при него ? Четох, че трябвало известно време, за да подейства, но ако след 1 месец още няма ефект, смятам да я спра... Ако някой знае след колко време има действие и е пробвал бирената мая срещу акне, моля за отговор :)

Colombia
10-18-2011, 19:18
Виж сега човек. :-D
Аз не съм я пила,обаче уж има доволни от нея.
Ще ти кажа друго обаче.
Днес точно четох темата за вътрешно пречистване на организма,чрез което се лекуват пъпките.
Или поне спомага за това в голяма степен.
Вземаш си от аптеката КОПРИВА-ЛИСТА.Около 1.50лв.
След което в продължение на месец най-много 2 пиеш ВСЕКИ ден отвара от нея.
Но,наистина трябва да си стрикнтен в приематето на течността.
Отзад на кутийката си пише как се приготвя запарката.
Хората,казвам че НАИСТИНА има ефект!!!
Даже,аз дето нямам чак такъв проблем,смятам да си взема и да пробвам.
Това е.
И пак повтарям-ВСЕКИ ДЕН БЕЗ ДА ПРОПУСКАШ!

Иначе за други такива хапчета-витамини мога да ти препоръчам Геритамин Нео.

Това е от мен!
Успех! :)