PDA

View Full Version : Въпросче

pgtmd
10-19-2011, 13:05
Здравейте казвм се Илияна на 16 съм... с гаджето ми не сме се виждали от месец... в събота той си идва и мислим да правиме секс... обаче има един проблем ...на мен ми дойде днес ...въпроса ми е дали до събота ще ми мине... и ако не има ли някакъв начин да го спра за малко... с нещо незнам и аз ...и дали е проблем в последните дни на цикъла... да се прави секс... :)

Soraq
10-19-2011, 13:12
Еми ти прецени сама дали ще ти спре дотогава, или не. Не е хубаво да си бъркаш хормоните, за да го спреш, пък и няма проблем ако правите секс. :)

Shturrrche88
10-19-2011, 14:06
Е, колко ти трае менструацията принципно?

Vladel
10-19-2011, 14:10
Ние ли да знаем за колко време ще ти мине?Доколкото знам-около 4-5 дни.

Violenza
10-19-2011, 14:19
Ние как да знаем? До събота са ти 4 дена, сама прецени.

DragonLady
10-19-2011, 14:38
Колко дни ти е?
От опит мога да препоръчам следното:
Витамин К и витамин Ц ( комбинирано и двете ) към 4 - 5 ампули общо намалява кървенето и ти свършва по бързо. При мен от 7 дни го намали на 4 - 5 ( не помня с точност ). НО да знаеш, че следващият месец кървенето ще е по-обилно и са възможни дори съсиреци.
Успех :)

maybeone
10-19-2011, 14:57
Дали е проблем в последните дни от цикъла да се прави секс? Не е проблем и през първите, стига да ти е комфортно.

DragonLady
10-19-2011, 15:01
Дали е проблем в последните дни от цикъла да се прави секс? Не е проблем и през първите, стига да ти е комфортно.

+ да сте с презерватив и той да не е гнуслив ( въпреки, че не би трябвало, все пак ти си човека до него ).

adidaskataWE
10-19-2011, 18:03
доста добре сте го "планирали" :D понякога не ми се иска да пиша коментари по такива теми .. просто остави цикъла си на спокойствие и изчакай да ти свърши.Иначе щом толкова държиш да направиш нещо по въпроса витамин С намалява много кръвотечението и ако ще вземаш си вземи и 3 таблетки около час,час и половина преди да правиш секс (поне на мен като ми течеше силно преди така пиех витамин С и ми помагаше,но ти си прецени за себе си) и не е проблем да правиш секс по време на цикъла според мен,стига на момчето да не му е проблем :D

bubkaa93
10-19-2011, 19:16
Ние не можем да знаем кога ще ти спре на всеки е различно.
Но няма да има проблем,ако правите секс,ако си в цикъл стига да ви е приятно.

imamkrasivouho
10-19-2011, 19:23
Звездите предвещават по-продължителна менструация този месец. Кажи на приятеля, че ще го стиска в гащите за още 1-2 дена

Goddess
10-19-2011, 19:40
Ти си знаеш колко ти е продължителна. И не, не е проблем. Даже е по-сигурно, тъй като няма опасност от забременяване, но стига да не ви е гнус, макар че последните дни не тече толкова.

imamkrasivouho
10-19-2011, 19:53
Ти си знаеш колко ти е продължителна. И не, не е проблем. Даже е по-сигурно, тъй като няма опасност от забременяване, но стига да не ви е гнус, макар че последните дни не тече толкова.
Има опасност.

Gwendoline
10-19-2011, 19:56
На мен ми беше дошло точно деня на бала рано сутринта, но вечерта до към 8 часа вече нямах - 3 пъти по 2 хапченца витамин Ц. :)

Goddess
10-19-2011, 19:59
Има опасност.

И каква опасност има ? 1:100000 ? По време на овулация се забременява, тък като има оплодена яйцеклетка. Ако не се оплоди, точно по време на мензиса, тя се изхвърля заедно с кръвта.

imamkrasivouho
10-19-2011, 20:22
Има опасност.

И каква опасност има ? 1:100000 ? По време на овулация се забременява, тък като има оплодена яйцеклетка. Ако не се оплоди, точно по време на мензиса, тя се изхвърля заедно с кръвта.
Забележи - в женското тяло има 2 яйчника. Няма смисъл да ми спориш - научно доказано е.

Goddess
10-19-2011, 21:27
^ Не споря. Просто вероятността е много много малка. И съм сугурна, че има повече жени, забременели при полов акт с презерватив, отколкото такива, по време на менструация.

imamkrasivouho
10-19-2011, 21:33
^ Не споря. Просто вероятността е много много малка. И съм сугурна, че има повече жени, забременели при полов акт с презерватив, отколкото такива, по време на менструация.
Да,да. Те жените дето искат да забременеят само презервативи нахлузват по мъжете си.
Айде глупости. Овулация може да се появи дори в най-изненадващия момент.
Вероятността е малка, но я има. Това, че не се е случило на братчедката, не означава, че и на тебе ще ти се размине. Точка по въпроса.

fenkaaa
10-19-2011, 21:34
Еми ти прецени сама дали ще ти спре дотогава, или не. Не е хубаво да си бъркаш хормоните, за да го спреш, пък и няма проблем ако правите секс. :)

С моя редовно си правим секс докато съм в цикъл,естествено в последните дни.. или в банята,или сложим някоя хавлия под нас,за да не оцапаме случайно.. и готово :P

judas
10-20-2011, 13:40
Ние тука Фъргаме БОБ да знаеш.....Утре мила моя ще ти спре във 14:37 и 26 сек. :) По цял ден виса в на Ванга градината и съм придобил ектрасенски способности

lubovvv
10-20-2011, 13:47
Това е гадно, по добре изчакай да ти мине и не е добър вариант да вземаш витамин К