View Full Version : Шанс за бременност ВАЖНО!
imamproblemhelppls
10-19-2011, 17:19
Здравейте! С приятелката ми правихме секс преди няколко дена (без презерватив). Направихме го 2 пъти като втория беше 15 минути някаде след като свърших първия път. И двата пъти несъм свършвал в нея, но днес ми се обади и ми каза, че и закъснява. Трябвало да и дойде преди 2 дена. Въпросът ми е има ли риск от забременяване, и ако има колко е голям?
П.С. Чух, че няколко дена преди цикълът неможе да се забременее, затова питам.
Почвай да мислиш име за бебето.
Кажи и да си изчисли овулацията . И щом и закъснява вече 2 дни да си направи тест,ще и отчете ! Все пак не мисля ,че е бременна,ама следващите пъти с Презерватив, за да няма пак тъпи теми!
adidaskataWE
10-19-2011, 17:50
Нищо й няма.Дори и да е останала сперма по члена ти сле като е минало известно време не може да забременее момичето и ако не се лъжа това се наричаше "мъртва сперма",но не съм сигурна.Това го бях направила 3 пъти 1 след друг (на пияна глава) и всичко беше наред,за което се радвам.
kiki1991
10-19-2011, 17:54
И на мен ми закасня тоз месец,нищо и няма ако си свършил навън и си го извадил когат трябва.Ако не и дойде до 4-5 дена..вземете тест.И другия път със презерватив.
Нищо й няма.Дори и да е останала сперма по члена ти сле като е минало известно време не може да забременее момичето и ако не се лъжа това се наричаше "мъртва сперма",но не съм сигурна.Това го бях направила 3 пъти 1 след друг (на пияна глава) и всичко беше наред,за което се радвам.
Мъртва,мъртва,влез в БГ мама и виж колко е мъртва и колко жени са забременяли така.За това с гумички , да ви е мирна главицата!
maybeone
10-19-2011, 18:44
Да, има риск. Колко е голям- малък е.
дали сперматозоидите живеят 40 мин. или 3-4 дни, живеят, нали?
Да, когато момичето е в овулация има по-голям шанс да се случи нещо, но дори да не е, това не е изключено. НЕ САМО в овулация може да се забременее, каквото е всеобщото мнение.
НЕ САМО в овулация може да се забременее, каквото е всеобщото мнение.
Само в овулация може да се забременее, въпроса обаче е че не винаги тази овулация е когато си мислиш. В редки случаи даже може да съвпадне с менструацията, което на практика означава, че никой период не е напълно безопасен. Най-опасен естествено е периода когато очакваш овулацията, защото е най вероятно да се случи тогава.
Като цяло обаче не е толкова лесно да се забременее. Някои успяват от първия опит, но при повечето трябват няколко опита, дори и години, а тука говориме все пак за изпразване във влагалището по време на овулация. За това не бива да се шашкате, закъснее ли цикъла, тест за бременност, и чак тогава вече може да се панирате.
bubkaa93
10-20-2011, 06:02
Всеки божи ден има по една такава тема.
И на мен ми закъснява да пускам теми за бога прочети малко и след това пускай,ако не си намерила отговор на въпроса си.
Всеки божи ден има по една такава тема.
И на мен ми закъснява да пускам теми за бога прочети малко и след това пускай,ако не си намерила отговор на въпроса си.
И на мен ми се повръща вече.... Хората явно ги мързи да четат..ама да правят небезопасен секс не ги мързи...
imamproblemhelppls
10-20-2011, 10:35
Дано да няма нищо... още не и е дошло, надяваме се да се случи в най скоро време.. :?
Хора, правете го с презерватив, за да няма такива теми ... :(
To че има шанс,има!Но не прибързвайте с грешните изводи.Възможно е да е забременяла както от предякулационната течност,така и от сперматозоидите които са останали по члена ти (живеят в кислородна среда около 20-30 мин).Но това са рядко срещани случеи.Нормално е на приятелката ти да и закъснява,на мен също ми закъснява,както и на много от приятелките ми.В такъв период сме,в който се сменят температури и сезони за това най-добре просто направете един тест и всичко да си дойде на мястото.Успех :)
imamkrasivouho
10-20-2011, 18:57
Промени се времето, на всички им закъсня и се почнаха- тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема......
Extremescream
10-20-2011, 20:34
Промени се времето, на всички им закъсня и се почнаха- тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема, тема след тема......