Влез

View Full Version : много съм обърката

llaaddyy
10-19-2011, 18:35
дайте ми савет .. от 1 месец някаде излизам с едно момче което е от компанията на моите приятелки и така нещо от самото начало ми беше само симпатичен но с времето зеха да се пораждат по-големи чуства към него .. когато излизахме през почивните дни той отново беше с нас .. с времето той започна да ме прегръща .. ии когато си мислех, че ще бъде само това той ме целуна неочаквано :o .. на скоро разбрах че искал да говори с мен .. но неможел .. и си помислих че наистина го интересувам .. но го видях да се занимава с една негова бивша .. и тотално се отчаях .. немога да спра да мисля за това тези почивни дни се предполага че пак ще излизаме заедно .. защото няма как да бъде отделен от нашата компания все пак :( незнам как ще го погледна въобще искам да го отпиша и да го забравя но незная как .. дайте ми саветт .. :(

Sh@d0w
10-19-2011, 18:42
Отбягвай го, не мисли за него, намери си странични занимания и малко по малко ще стане.

lceHeart
10-19-2011, 18:46
Най-лесният начин да го отблъснеше, и без да се скараш с него, е когато дойде близко до тебе, и иска да те засмуче, му прошепни че си имаш гадже и неможе да имаш друга връзка! И искаш да си останете само познати и това е! 8)

crowberry
10-19-2011, 18:58
Аз пък ти предлагам да говорите. Може да са 100 неща и да си разбрала погрешно..

Salom
10-19-2011, 19:01
Аз пък ти предлагам да говорите. Може да са 100 неща и да си разбрала погрешно..

В случая така ще е най-добре. Все пак той те е целунал! Повдигни въпроса първа, ако момчето не го направи :)

llaaddyy
10-19-2011, 19:03
аз си поговорих с него той ми се исмя .. явно не ме прие на сериозно но веднага след това почва да ми намеква че ще продължава да се бори за мен .. разбрах, че иска да си поговорим и това още повече ме размекна .. но единственото нещо за което ме боли е, че си имам пречки и немога да бъда с него .. и искам да го забравя

Salom
10-19-2011, 19:09
Не съм спец по забравянето на някого :D Т'ва е факт... Но пък можеш съвсем спокойно да го игнорираш. В никакъв случай обаче да преставаш да излизаш с приятелите си заради него :)

ledenakrasota
10-19-2011, 21:38
Не уточняваш как точно си разбрала, че се занимава с бившата си. Може просто да са си говорили. Ако не си сигурна, наистина говори с него. :)

NambyPamby
10-19-2011, 22:08
след това почва да ми намеква че ще продължава да се бори за мен но единственото нещо за което ме боли е, че си имам пречки и немога да бъда с него

Първо бившата ти беше трън в очите, пък след разговора с момчето и отговора му(който недвусмислено показва, че иска теб), отведнъж се появиха други "пречки". Как става тоя номер? Ти знаеш ли какво искаш, знаеш ли дали въобще искаш да си с него, 'щото след последния ти пост имам чувството, че само си търсиш причини да го отблъснеш.

:-o

SheDevil
10-20-2011, 05:06
Според мен трябва първо да говориш с него - дали те харесва, дали иска нещо сериозно от теб и след това го отписвай. Понякога това, което виждаме не е това, което наистина се случва. :shock: