View Full Version : Къдрене щадящо косата... има ли начин?
summer_moon31
10-19-2011, 21:09
Здравейте, съфорумнички! =) Питам се дали коса като моята (тънка и чуплива) може да се накъдри без нагряване? Харесвам всякакви видове чупки, букли, големи и малки къдрици, така че бих приела всички съвети! Имам средно дълга коса. Знам, че сте изобретателни =P Споделете опит! Thanks!
пробвай с чорап!...къдриците са някак си мн. естествени!...:)
marin4itu
10-19-2011, 21:33
Чорап, плитки, станиолчета, вестник.. На каквото прецениш, че можеш да си навиеш косата, навиваш!
summer_moon31
10-19-2011, 21:33
Чорап? WTF? Обясни ми, моля те! :shock:
malka_sladkka
10-20-2011, 08:48
Чорап? WTF? Обясни ми, моля те! :shock:
И на мен 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=3FV-YO46E8Y
:grin:
С плитки най - много ми харесва как стават на моята коса.
Иначе можеш с фолио,чорапи,парцалчета, ролки ..
nolovexxx
10-20-2011, 11:04
http://www.youtube.com/watch?v=UgwpTAIsrzI&feature=related
:grin: :grin: :grin:
FuCKkK13
10-20-2011, 14:11
ролки,сламки,парцалчета,чо ап,плитки,рибена кост,правиш си косата на няколко кокчета и така,с фибички...стигат ли ?
Ролките са добър вариант,парцалчета,станиол и,плитки,въженца,малки кокченца (охлювчета) на цялата коса,чорапи РЛЗ и също тала моливи - много е трудоемко,много фиби трябва да имаш,но пък се получават страхотни малки къдрици,с невероятен обем . :twisted:
innababy
10-22-2011, 20:14
има едни ролки,които се варят и след това се навиват на суха коса става доста бързо,стоиш с тях около 10-15 минути.Някои казват,че те също вредели на косата но все пак щом ръката ти издържа на топлината,значи едва ли толкова вредят.Фризьорката ми също така казва. Може да пробваш с тях аз имам такива и на когото съм казала всеки е останал доволен.
zlatit0o
10-22-2011, 22:23
Това с чорапа не мога да го схвана :x :D
ImmortalSportFreak
10-22-2011, 23:25
Това с чорапа не мога да го схвана :x :D
Не си сама. :lol:
Това с плитките е добра идея.. плитки на цялата коса,стоиш 1-2 денонощия и после ги разплиташ и става готино.Това с молива също ми звучи интересно.. ще тр да го пробвам. :-P
Защо не се родих с къдрева коса... 8-) :D
teen4e55
10-23-2011, 08:25
Това с чорапа и аз не мога точно да схвана как става :D Но с моливите задължително ще се пробва :P
Иначе аз правя следното нещо: след като си измиеш косата и я подсушиш, слагаш пяна по цялата дължина и караш някой да ти я сплете на рибена кост (може направо цялата коса, но може и да стане с три части на рибена кост), спиш така и на сутринта просто разплиташ :)
zarzamora
10-23-2011, 09:36
С дунапренени ролки от левчето - аз взимам парче вестник, свивам максимално дунапрена на ролката и увивам около нея и после лепя с хартиено тиксо.Ролката става много тънка.Целта ми е да не ми скубе.А и после къдриците стават много дребни.Естествено преди това слагам пяна. В твоя случай слагай от бялата на Taft, че е щадяща.
Друг начин - усукваш малък кичур коса, навиваш на кокче и стягаш с гумено ластиче. Може и с фиба и така цялата коса.