View Full Version : Химически пилинг
MaLkaTa_LaDy
10-21-2011, 06:32
Знам, че тук едва ли ще намеря много отговори на въпроса ми. Но все пак, някой правил ли си е химически пилинг? И от кой вид? Отсанахте ли доволни?
Питам защото ходих на дерматолог и тъкмо сега е периода, в който се прават такива процедури, но четох доста отрицателни отговори по темата. Явно си зависи от лекаря, който ти го прави.
На мен са ми правили миналата зима, имах ужасни белези от пъпки на бузите, нещо страшно беше. Козметичката ми ми прави. Видът му зависи от възрастта, затова на мен ми правиха най-лекият пилинг. След 3 процедури белезите ми ги нямаше, аз се и мажех с избелващ крем де ама все пак. Другата седмица ще ходя пак да ми правят. Смятам до февруари да си правя веднъж месечно (това ше рече 5 пъти общо).
Виж това: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=439089&start=0
Violenza
10-21-2011, 16:13
Рано е още за химичен пилинг, има прекалено много слънце все още. Изчакай поне след средата на ноември. Много е опасно ако след това се излагаш на слънце, възможно е да получиш пигментации. Също така след пилинга си вземи висок фактор защита и не забравяй поне първите седмици след процедурата да си го слагаш преди да излизаш.
Не знам защо си се засилила за химичен пилинг, той не е най- добрата и щадяща процедура. Има и други пилинги - билков, ензимен, избелващ и т.н. Ако проблема е само петна на кожата бих ти препоръчала пилинг - Снежна красота - много добре избелва и изравнява тена. Разбира се, ако имаш неравности по лицето трябва да се търси по- силен пилинг.
А на каква цена е химическия пилинг?
И аз имам малко белези от акне и искам да ги махна по някакъв начин.
Ако може lqlq89 пиши ми на лично, за да ми обясниш по подробно, ако не те затруднява естествено.. :)
vanesa0pld
10-27-2011, 08:49
На мен са ми правили миналата зима, имах ужасни белези от пъпки на бузите, нещо страшно беше. Козметичката ми ми прави. Видът му зависи от възрастта, затова на мен ми правиха най-лекият пилинг. След 3 процедури белезите ми ги нямаше, аз се и мажех с избелващ крем де ама все пак. Другата седмица ще ходя пак да ми правят. Смятам до февруари да си правя веднъж месечно (това ше рече 5 пъти общо).
Виж това: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=439089&start=0
може ли да и кайеш горе-долу колко ти взима за пилинга?
И мен ме интересува цената и дали в нея са включени продуктите за домашна грижа след това.
MaLkaTa_LaDy
11-12-2011, 07:00
Малко да ъп-на темата.
Вчера си направих една процедура струва 50лв.
За химически пилинг май е добре, но как стои въпросът с продуктите за домашна грижа?
На много места там е основната сума.
titinkaa
12-21-2011, 19:17
И аз си правих такъв пилинг,но заради пъпките.Бях цялата в пъпки,а сега нямам.За 3 процедури и лицето ми се изчисти.При мен беше преди 2-3г. и ми взимаше по 30лв на процедура+ това си купих слънцезащитен крем за лице с 50+фактор.
Къде го прави и каква беше цената на продуктите за домашна грижа?