View Full Version : ПРИТЕСНЕНИЕТО С НОВА МАЦКА
reanimaciqq
10-22-2011, 15:37
имам 4 години полов живот зад гърба си... но когато си легна с ново момиче не мога да достигна до ерекция.. мисля че се дължи на притеснение ..... споделете ... как е при вас... и как да се избегне...
anonymous708973
10-22-2011, 15:38
Винаги има притеснение, когато си с нов партньор, но проблемът е в главата, не в тялото :)
SisiStrange
10-22-2011, 15:40
Пантерката е права. Просто се отпусни. Ще стане.
аз по едно време не правих с едно момиче секс повече от 2 пъти... ама всичко си беше ок
ManonDilova
10-22-2011, 17:02
имам 4 години полов живот зад гърба си... но когато си легна с ново момиче не мога да достигна до ерекция.. мисля че се дължи на притеснение ..... споделете ... как е при вас... и как да се избегне...
естествено, че е на основата на притеснение. притеснението, което изпитваш се преобразува в телесни симптоми, т.е. не можеш да свършиш. ще се избегне, когато се сблъскаш със "страха" си, т.е. ти си си набил в главата, че като е ново момичето ще оплескаш работата и така и става. затова преди да почнете говорете си, занимавай я, казвай точно това, което е в главата ти, повече любовна игра и така, докато се отпуснеш. :)
reanimaciqq
10-22-2011, 19:57
мерси за отговорите !! : )
само като ми проговори в ухото и съм готов
Bozichko
10-22-2011, 21:50
само като ми проговори в ухото и съм готов ;-)
Нещо такова съм и аз 8)
Притеснението е за тези, които имат от какво да се притесняват. Нито първият, нито сега се притеснявам, не виждам и от какво да се притеснявам :)
Удари 1на виагра с мастика и ще забравиш притеснението.
NightGuardian
10-23-2011, 00:18
А бе вие нищо ли не правите като легнете ? Никакви ласки и докосвания? Имам чувството ,че лягате и се събличате , то и тогава има голям шанс да ми стане. :lol: Повече игра и докосвания , все ще стане. :-D
Винаги има притеснение, когато си с нов партньор, но проблемът е в главата, не в тялото :)
Точно,че щом е в главата,самия ти трябва да се помъчиш да го избегнеш,ние няма как да ти помогнем.При всеки е различно ;)