View Full Version : Презервативи
mitkofena
10-22-2011, 22:45
начииии с приятелката мислим се чукаме ама понеже сме девствени още и неоптини имам неколко въпроса ако може ми помогнете
начи първо ся откъде тряя си купа презервативи смис примерно дурекс дето ми викат че уж са най хубаво в аптеките има ли ги или тряя в някой супермаркет кат ги купувам някфи размери трябва ли да казвам смис кви са размерите за кви дължина са и тн също има ли вариант да са без латекс и кви са цените г/д на пакетчета ли сап о едно ли са ако може ме ориентирате как стаа целия процес мн ще съм благодарен
DragonLady
10-22-2011, 22:57
Правописа моето момче ти куца яко ....
Иначе презервативи Durex ( и не само тази марка ) можеш да купиш от супермаркет, аптека, кварталното магазинче и тн и тн.
Размерите при Durex са от 52мм номинална ширина до 56мм.
Дължината е стандартна.
Нелатексови на тази марка са ето тези: http://www.durex.com/bg-BG/Products/Condoms/Pages/Real%20Feel.aspx
Durex се продават по 3 или по 6 в кутиика. Цената за 3броя е 3 и нещо ( и 20 и 40 там някъде варира ) за 6 броя е към 5 и 70 ( + - 10 - 30 стотинки ).
mitkofena
10-22-2011, 23:09
Иначе презервативи Durex ( и не само тази марка ) можеш да купиш от супермаркет, аптека, кварталното магазинче и тн и тн.
Дължината е стандартна.
Нелатексови на тази марка са ето тези: http://www.durex.com/bg-BG/Products/Condoms/Pages/Real%20Feel.aspx
Durex се продават по 3 или по 6 в кутиика. Цената за 3броя е 3 и нещо ( и 20 и 40 там някъде варира ) за 6 броя е към 5 и 70 ( + - 10 - 30 стотинки ).
Изпуснал си две запетаи около "моето момче", тъй като е обръщение. Пише се "кутиЙка". Такам, сега по темата:
Нелатексовите по-скъпи ли са и еднакво разпространени ли са като останалите, т.е. ще ми се налага ли да обикалям навсякъде за да намеря такива или най-вероятно ще ги има на първото място, което посетя?
Въпрос №2: Доколкото знам, предсеменната течност не съдържа сперматозоиди, освен ако не съм се изпразнил преди малко и тя събере остатъчните по уретрата. Това така ли е? Т.е. възможно ли е да се забременее от предсеменна течност, ако приемем, че не съм свършвал преди това?
Мисля ,че неможе тази предсеменна течност служи за увлажняване на члена ако греша моля да бъда извинен. :)
DragonLady
10-22-2011, 23:44
Дължината е стандартна.
Изпуснал си две запетаи около "моето момче", тъй като е обръщение. Пише се "кутиЙка". Такам, сега по темата:
Нелатексовите по-скъпи ли са и еднакво разпространени ли са като останалите, т.е. ще ми се налага ли да обикалям навсякъде за да намеря такива или най-вероятно ще ги има на първото място, което посетя?
Въпрос №2: Доколкото знам, предсеменната течност не съдържа сперматозоиди, освен ако не съм се изпразнил преди малко и тя събере остатъчните по уретрата. Това така ли е? Т.е. възможно ли е да се забременее от предсеменна течност, ако приемем, че не съм свършвал преди това?
Определено съжалявам, за това, че ти отговорих компетентно ....
То човек си пати за добротата
NightGuardian
10-22-2011, 23:52
Мисля ,че неможе тази предсеменна течност служи за увлажняване на члена ако греша моля да бъда извинен. :)
В грешка си момче.
DragonLady и как той е злоупотребил с добротата ти не ми стана ясно? И какво патиш в момента? :-o
За автора , може да пробва durex classic. :)
А за да не правя нова тема, някой може ли да ми поясни, каква е разликата между тези нелатексови презервативи Реал Феел и нормалният презерватив? Различно ли е чувството?
DragonLady
10-23-2011, 00:02
В грешка си момче.
DragonLady и как той е злоупотребил с добротата ти не ми стана ясно? И какво патиш в момента? :-o
Аз му обяснявам всичко подробно, оня ми се заяжда ... както е така да си блъска главата.
mitkofena
10-23-2011, 00:04
В грешка си момче.
Аз му обяснявам всичко подробно, оня ми се заяжда ... както е така да си блъска главата.
Съжалявам, че го приемаш като заяждане, просто се почувствах подценен в грамотността си. Благодаря за информацията.
NightGuardian
10-23-2011, 00:15
Човека обяснява грешките си , какви заяждания. :lol:
Little_Lady93
10-23-2011, 05:24
Омг! Сори, ама защо не знаеш нищо за начините на предпазване? Искаш да правиш секс, а очевидно не си наясно въобще с нещата (дано да знаеш поне кое къде се намира) Как да ти кажем дали до вас ще има от нелатексовите или не? Провери за бога! Колкото до усещането - разлика няма.
Ако може да попитам - на колко си години?
mitkofena
10-23-2011, 10:06
А за да не правя нова тема, някой може ли да ми поясни, каква е разликата между тези нелатексови презервативи Реал Феел и нормалният презерватив? Различно ли е чувството?
Не знам за чувството, но предполагам, ако един от двамата има алергия към латекс, трябва да се използват нелатексови.
Омг! Сори, ама защо не знаеш нищо за начините на предпазване? Искаш да правиш секс, а очевидно не си наясно въобще с нещата (дано да знаеш поне кое къде се намира) Как да ти кажем дали до вас ще има от нелатексовите или не? Провери за бога! Колкото до усещането - разлика няма.
Ако може да попитам - на колко си години?
На 10 съм. Да ви еба в тъпия форум. Яд ме е, че въобще пуснах тема. То от български форум, к'во да очаквам... Ти задаваш въпрос, те ти казват "ми разбери" или "не знаеш", ми нали затова питам бе, ало. Единствения хубав отговор беше на ДрагонЛейди, за който благодаря и се извинявам пак.
Първо вземи прочети из форума - пълно е с такива теми ! Второ - по-добре изобщо не се захващай да правиш нещо, защото само като погледна как го наричаш "чукане" ми става ясно, че е само от гъзария и нищо повече....
mitkofena
10-23-2011, 14:13
Първо вземи прочети из форума - пълно е с такива теми ! Второ - по-добре изобщо не се захващай да правиш нещо, защото само като погледна как го наричаш "чукане" ми става ясно, че е само от гъзария и нищо повече....
Големи гадатели и психолози се изкарахте всички, след малко и цвета на косата ми ще определите според отношението на количеството букви 'а' и букви 'ц'. Ако имаше поне малко акъл, щеше да се сетиш, че щом се занимавам да питам анонимно във форум, вместо някой запознат около мен, значи не се опитвам да си правя гъзария.
Давай направо без кондом, тъкмо после ще убиваме време, пишейки в поредната тема за позабременяла девойка! :lol: