PDA

View Full Version : Някой сами не знаем какво си причиняваме...

AliceSw
10-22-2011, 23:26
хм...ами събота вечер е...и пак се отегчих и станах емоционална лекинко...и си мисля за всички безумни неща в личния ми живот...

Писала съм тук и преди...имах подобие на връзка с колега - приятелство и добри отношения, но се стигна до необвързващ секс, което в последствие доведе до неговата и моята раздяла с настоящите гаджета, да кажем...и като цяло, запознахме се с приятелите си, започнахме да излизаме основно заедно, и почти да живеем заедно. Имахме си уговорка - докато не се оттървем от старите връзки - без обвързване - виждаме се, излизаме, прекарваме време заедно, правим секс, НО не сме двойка. И да, освен това сме колеги от 1 група (аз -21; той - 24).
Обаче след половин година човекът се постресна/поосъзна и започна да ми обяснява, че не може да ми даде, каквото искам. Без никога да съм казвала какво искам точно от него - тогава не беше ясно и на мен, положението ме устройваше. Нямах никаква нужда да ми обещава да е с мен, беше ми удобно, приятно и изключително забавно. И започнаха проблемите и сексът спря, понеже отказах да проведа разговора докрай, а той опита всичко, за да ме накара да говоря. Докато накрая не вбеси всички около мен и приятелите ми заявиха твърдо, че не искат да се виждаме. Обаче тогава се закрепихме пак - само с идеята, че не можем да изтърпим да не прекарваме време заедно. Това беше последвано от кофти период на двамата обаче, много нерви, различни планове за лятото и така нататък. И пак се преебаха отношенията ни....

Съответно след един последен опит да се видим лятото, когато аз бях супер заета с други хора /не други мъже/ спряхме да се чуваме. Изчезна ми от живота за 2 месеца - без абсолютно никакъв контакт - телефон/ смс-и/ скайп/ фейсбук и тн; бяхме и в различни градове; не сме се и виждали...и за това време той е успял да се опита да свали близка моя приятелка /за щастие мацката е точна и ми знае отношението към него/ и в последствие да се окаже, че има навик да лъже като пълен глупак...някак неадекватно е, да лъжеш момичета, които са близки, знаете...И вече има нова приятелка. Познавам я, сладурана е...

Започнахме университета, още му бях бясна за всичко, което е свършил. Не се държах като голям човек, това е ясно, но реших, че не е адекватно да му говоря. Стана му криво, познавам го, после е занимавал хората отново с "не мога да и дам каквото иска". Малко време мина, започнахме да пием кафета с колеги из университета; продължавахме да не се чуваме, но щеше да е гадно, ако не общувахме хич, при все че сме близки с повечето му приятели. Накрая се събрахме с тях и него (няма как) тази седмица на бар. И ми заяви, че съм го забравила, че не е нормално и така нататък /нямахме време за по-дълъг разговор; останахме сами за 2 минути, а аз все още не съм особено готова да общувам с него/. Звънна следващия ден, отрязах го набързо, не знаех какво да кажа.

И се побърквам вече....човекът ми липсва адски много. Цяло лято не съм си помисляла да съм с някой друг, не съм говорила с друг мъж едва ли не /освен приятелите си и приятелите му/. Накрая като се върна се побърках и реших, че ми е дошло в повече времето без секс...си легнах с познат ей така. И не искам нищо повече от това да съм с него, но нямам намерение да се опитвам да го разделям с приятелката му. Имам нужда от времето, което прекарвах с него преди, липсва ми много; и нямам сила да му се обадя. Не знам как трябва да завърши това. Липсвам му, виждам го в поведението му, познавам го достатъчно, но е добре със сегашната си приятелка. Ако е без нея, ще се съберем, но сега ми е малък кошмар всичко....Не мога да си спомня мъж, който ми е липсвал толкова силно...и да имам реалната нужда от физическото му присъствие...и сега съм адски преебана. Но това е решението сякаш към момента.

Все тая, влюбена съм още мнооого в него. И имам нужда от помощ, макар че съм почти сигурна, че няма да я получа тук, благодаря на които е изчел цялата пародия на връзка ((:

fenkaaa
10-23-2011, 00:44
Грешката е в теб.Започнала си да се влюбваш в него,а си мълчала.. и едва ли не си очаквала той да те чака,а от твоя страна да получава мълчание за всичко? :?

macromicro
10-23-2011, 02:50
Разкажи малко по накратко,мрази ме да чета толкова много 8)

SisiStrange
10-23-2011, 05:27
Много емоционално приемаш нещата. Имали сте нещо като връзка, после и двамата сте отказали да има развитие (той уж не можел да ти даде, каквото искаш, а ти си отказвала дори един прост разговор) и всичко е стигнало до естествения си край. Ти не си загубила нищо, каквото и да си мислиш. Това, че те търси, не значи, че му пука, че те обича, че иска от теб нещо сериозно. За толкова време не си е изяснил какво иска. Съжалявам, но това не е мъж в моите очи. Това е някакъв пикльо, който не става за стабилен партньор и аз лично на твое място, не бих му имала доверие никога. Винаги, когато се надяваш на нещо с някого се опитвай въпреки трепетите и химията, да помислиш трезво и да се запиташ: "А иска ли ми се наистина да се получи? Този човек харесва ли ми като човек наистина?" Твоят случай не ми изглежда от тези, които си струва да се продължават.
Спри малко да се виждаш с него. Поне за известно време избягвай събиранията, на които ще е и той. Успокой се ти сама вътрешно. Почети книжки, разхождай се, излизай с приятели, намирай си занимания и се постарай да не мислиш за него. Рано или късно ще намериш някой, който има желание да се обвърже и ще видиш колко различно се чувства човек, когато е обичан.

Seattle
10-23-2011, 05:52
Ще ти кажа аз как си го тълкувам това всичкото...
Когато ти е казал че неможе да ти даде това от което ти се нуждаеш е имал в предвид САМО секс или друго яче казано, той иска нещо повече. Така че това че ти не си знаела какво искаш в този момент няма нищо общо с казаното от него. Но при условие че ти си му отказала какъвто и да е вид разговор, неможе да му се сърдиш че не ти се е обадил или че си е намерил друга приятелка. Life goes on...
Положението ти като цяло ми се вижда сериозно. Не си малка за да не знаеш какво искаш (не че това е няква гаранция) а ти явно искаш него. Може би ако му го покажеш, ще разбере че можеш да му дадеш това от което той има нужда. Обаче тази неговата нова приятелка ти пречи, хмммм. Там вече е сложно, особенно както не искаш и да им се месиш. Може би просто имате нужда от малко повече от 2 минутки за разговор.

NightGuardian
10-23-2011, 06:26
Не бях виждал такава тема от 2008. :D Тогава всички бяха сериозни и бяха сериозни към всяка една тема. :) Повечето пускаха такива дълги теми. Ако отговорят още хора , може и аз да я прочета. :)

Seattle
10-23-2011, 06:33
Не бях виждал такава тема от 2008. :D Тогава всички бяха сериозни и бяха сериозни към всяка една тема. :) Повечето пускаха такива дълги теми. Ако отговорят още хора , може и аз да я прочета. :)

Прочети, заслужава си

AliceSw
10-23-2011, 11:26
SisiStrange, все още избягвам да се виждам с него, но е сложно някак, като сме в една група...държа се нормално като с колега, което на него му е студено, знае как се държа с хората, които харесвам и са ми почти малко важни...все пак за месец и половина сме излизали 1 заедно вечер преди няколко дни. Другите всичките неща съм ги мислила и си заслужава. Иначе не е нормално да стоя и да си мисля за някого, когото не съм виждала и чувала от 2 и повече месеца.

Seattle, не знам дали така стоят нещата, иска ми се да го вярвам, но не мога да съм убедена. Сигурна съм, че в един момент започна да се дразни, че се виждаме само заради секса. А странното беше, че той провокираше такива срещи...

Иначе имали сме един ужасен разговор на темата "Отношенията ни." Просто не ни се получи да се разберем...Останахме с недомлъвки, оттам тръгна постоянното "Не мога да ти дам каквото искаш"...а при това нещо аз бях толкова объркана, че сякаш не знаех къде се намирам...

Bozichko
10-23-2011, 12:02
Оф, тва жените сте баси създанията... 1во го отрязваш, после го искаш, накрая оставаш с пръст в.... Нещо не разбрах от цялата тема, какво ти липсва? Сексът? Близостта? Щото явно са и двете и явно не ти е безразличен? Нали съзнаваш, че така нараняваш себе си, той продължава с живота си, а ти тъпчеш на едно място? Сигурен съм, че край теб има много свестни момчета, които биха се справили далеч по-добре от него. Струва ми се, че след като той е проявил чувства към теб и ти си го отрязала, той е решил, че не си заслужаваш търпението и борбата. Но едно, което мога да ти кажа със сигурност е, че грешката е изцяло в теб. Не можеш да очакваш да правиш секс с някой в продължение на месеци и да не се появят чувства, ние сме хора, не машини... Или се стягай и решавай какво искаш, или продължавай да си блъскаш главата и да се ядосваш...

valdesbg
10-23-2011, 20:03
Като тръгваш по тъмно в гората си взимай и фенерче. В противен случай на сутринта ще си не там където искаш.

Нямам какво повече да кажа, арогантна, неопитна и глупава си. Кофти комбинация са тия трите заедно.

Иначе знаеш какво иакаш. И тва с близките приелки не е критерий, не се навивай :)

kyon
10-23-2011, 21:11
Според мен го искаш, защото сега е с друга.

N3v3Rm0r3
10-23-2011, 21:56
ЗВЪННИ МУ !!!