Влез

View Full Version : Относно противозачатъчните

Little_Lady93
10-23-2011, 07:04
Здравейте, отскоро се чудя дали да не мина на противозачатъчни като вариант за контрацепция и искам да попитам момичетата, които пият или са пили - забелязахте ли някаква промяняна в теглото си (увеличаване), която разбира се да е свързана с хапчетата. Знам, че в днешно време уж страничните ефекти били сведени до минимум, но все пак...
И също - давате ли на партньора си да свършва във вас, когато се предпазвате така?

SisiStrange
10-23-2011, 07:12
На "Жанин" съм. Давам му да свършва в мен и не съм отчела странични ефекти. При всяко положение трябва да идеш на гинеколог.

Little_Lady93
10-23-2011, 07:16
Гинеколога е ясен, ама за страничните ефекти казват - ами възможно е. Този отговор просто не ме устройва 8-)

MaLkaTa_LaDy
10-23-2011, 09:08
Бях на Ясмин и също не съм забелязала странични ефекти. Може би гърдите ми порастнаха малко, но не съм сигурна дали е точно заради хапчетата. Относно теглото - абсолютно никаква променя. И да, приятелят ми свършваше в мен, иначе за какво ги пия тия хапчета...
П.с. Стига и ти. С тия килограми се поболя...

mon4eto
10-23-2011, 16:34
От месец пия Линдинет 20 иначе година и половина бях на Милигест. Никакви странични ефекти не съм имала и да , давам на приятеля си да свършва в мен. Въпросът ти е малко тъп защото при едни странични ефекти има , но при други няма. Всичко си е до теб, ние не можем да ти кажем дали ще имаш или нямаш.

Little_Lady93
10-23-2011, 16:45
Въпросът и за страничните ефекти е с цел да видя какъв процент от момичетата се оплакват от тях, т.е. дали си заслужава да рискувам

nymphadora
10-23-2011, 17:08
И на мен ми предписаха Линдинет 20,но още не съм ги почнала,трябва първия ден от цикъла.По думите на гинеколожката ми са много добри хапчета без странични ефекти и в интернет четох добри отзиви.Аз си мисля,че ще ми е по-добре на противозачатъчни,няма да се тормозя скъсал ли се е презерватива и т.н :)

Sh@d0w
10-23-2011, 17:12
няма да се тормозя скъсал ли се е презерватива и т.н :)

Не е само това и самото усещане без, е много по яко и истинско.

Иначе приятелката ми взима противозачатъчни, но не е напълняла. Явно си е до това как ще ги приеме организма ти, защото съм чувал да се оплакват от напълняване от тях. И тя се притесняваше за това, но вече доста време ги взима и всичко е ок.

nymphadora
10-23-2011, 17:16
^ + тва,ако са точните противозачатъчни имат още много положителни ефекти. :)

SisiStrange
10-23-2011, 17:22
^ + тва,ако са точните противозачатъчни имат още много положителни ефекти. :)
Аха. Благодарение на тях ми се регулира цикъла и вече при менструации не ме боли и трае 2-3 дена максимум. :) А и ти изглаждат кожата, ако е проблемна.

liliii
10-23-2011, 17:37
Чети темите във форума.. и изобщо не ти препоръчвам да си увреждаш организма от сега с хапчета... всички мрънкат как може да пиеш едно хапче за забавяне на цикъла 1 път в годината, ама като си го спират всеки месец просто така за удоволствието няма нищо.. Да не говорим, че това, както и всяко друго хапче вреди на черния дроб и кръвообръщението, една позната заради хапчетата имаше проблеми със забременяването после. Та напълняването може да е най- малкия ти проблем

imamkrasivouho
10-23-2011, 18:23
Чети темите във форума.. и изобщо не ти препоръчвам да си увреждаш организма от сега с хапчета... всички мрънкат как може да пиеш едно хапче за забавяне на цикъла 1 път в годината, ама като си го спират всеки месец просто така за удоволствието няма нищо.. Да не говорим, че това, както и всяко друго хапче вреди на черния дроб и кръвообръщението, една позната заради хапчетата имаше проблеми със забременяването после. Та напълняването може да е най- малкия ти проблем
Блаблаблаблаблаблабла...
Ти изобщо някога пила ли си противозачатъчни?!

marilyn
10-23-2011, 19:07
Прочетох ти темата и се сетих за сестрата на моя приятелка, която забременя докато пиеше противозачатъчни...
Все пак не забравяй, че няма 100% сигурно.. :)

SisiStrange
10-23-2011, 19:09
Прочетох ти темата и се сетих за сестрата на моя приятелка, която забременя докато пиеше противозачатъчни...
Да не е изпуснала хапче или да е изкарала някой вирус с диария/повръщане? :-o

marilyn
10-23-2011, 19:12
Да не е изпуснала хапче или да е изкарала някой вирус с диария/повръщане? :-o

Мне, точно това и аз си бях помислила, но не...
Накрая като разбра, че е бременна ест спря противозачатъчните, изкара бременността до 3тия месец и й казаха, че плода е много увреден и се наложи да направи аборт..
Преди и аз съм мислила за вариант противозачатъчни, ама като видях какво й се случи, се отказах.

imaginemoi
10-23-2011, 19:19
Аз пих около година Джаз, не съм напълняла, не съм усетила никакви странични ефекти. Приятелят ми свършваше в мен, нне съм забременяла. Според мен това може да се случи само при неправилна употреба.