View Full Version : Нежелана бременост
Morphine93
10-23-2011, 15:39
Здравейте на всички ! Имам сериозен проблем. Преди 5 дена правих секс с едно момиче. Тя е доста тъпа бих казал курва. За 5 месеца е пила 2 ескапела. Последният юни месец. След това цикълът и е дошъл, но този месец и закуснява с месец и неколко дена. Преди 1 ден си е правила тест и излезнал положителен. Аз не съм свършвал в нея. Та дали може просто теста да е бил бъгав или... .Притеснявам се дали не е станала грешка при мен, но не ми се вижда реална, защото не съм свършвал в нея даже си го правехме се презерватив. Питах я дали и се гади казва не само я корем я боли много, следователно щел да и доиде цикълът по нейната логика....
Rebirthing
10-23-2011, 15:45
Какъв ти е сериозния проблем не мога да разбера ?
Кога й е бил последния цикъл ?
Ако й закъснява вече месец и няколко дни, а ти си правил секс с нея преди 5 дни, тя едва ли е бременна, поне не от теб. Плюс това ако ти си я забременил преди 5 дни, 4 дни по-късно теста няма да излезе положителен.
Shturrrche88
10-23-2011, 15:47
Тоест, дори и да е бременна, то не е от теб ;)
imamkrasivouho
10-23-2011, 15:51
OBVIOUS TROLL...
Morphine93
10-23-2011, 15:52
Последният цикъл е бил на 4 септември. Аз бях с нея на 18 октомври. Теста го е направила на 20 октомври и е бил положителен. Пък и се притеснявам, защото сме приятелски семейства и е доста сложно. Благодаря за отзивите ! :)
Или си трол,или си тъп ,или си ТЪП ТРОЛ!
Ако е бременна не е от теб! Дишай,явно и те не си от умните...следващият път пак тъпчи к***а и то без презерватив,тогава може и да забремениш някоя!
Rebirthing
10-23-2011, 16:12
Последният цикъл е бил на 4 септември. Аз бях с нея на 18 октомври. Теста го е направила на 20 октомври и е бил положителен. Пък и се притеснявам, защото сме приятелски семейства и е доста сложно. Благодаря за отзивите ! :)
Момичето вече е пропуснало една менструация. Шанса да е бременна е голям.
Щом последният й цикъл е бил на 4-ти септември шанса да е бременна от теб е нулев ! Плюс това ако ти си я забременил на 18-ти за два дни няма как теста да даде положителен резултат, т.е ако наистина е бременна оплождането се е случило поне 7 дни по-рано от датата в която е бил направен теста.
Надявам се, че нещата ти се изясниха.
Morphine93
10-23-2011, 16:24
Благодаря за отговорите. Нещата ми се изясниха и се успокоих, че се бях впекъл доста...иии при курви повече-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!
Extremescream
10-23-2011, 16:32
Мхм, океей.