View Full Version : Тренировка в фитнеса ,момичета
Момичета като отидете на фитнес каква е програмата ви (на какви уреди,колко време ,правите ли си почивки и т.н)
sunnnnnnnn
10-23-2011, 17:22
30 минути бягаща пътека
и другите уреди по 75 като на всяко 25 има малко почивка :)
shadow4e
10-23-2011, 17:23
То зависи от какво имаш нужда.
Аз лично правя дълго кардио, защото имам да свалям мазнини, прехвърлям се след това на уредите за ръце, след това гирички включае и за талията, коремни, крака на машините и отново кардио. Силовите ги редувам спрямо това как се чувствам.
Не правя много големи почивки, в ббтийм съм чела статиите помчивката между упражненията да не са повече от 2 минути, а между сериите 1.
Rebirthing
10-23-2011, 18:29
Тренирам предимно кардио, задължително 40 минути :).
Правя почивка, но не твърде дълга.
Силово тренирам най-вече прасците...
xxKiFlAxx
10-23-2011, 18:43
никога не съм ходила на фитнес
Zaharinka
10-23-2011, 18:48
Кардио 40 минути-съчетавам велоаргометър+пътека или кростренажор.
След това редувам 5 дни в седмицата ходя и съм си го направила примерно сега в понеделник правя упражнения само за долна част на тялото,след това във вторник за горна част.Отделям всеки ден около час и нещо за всичко това,не правя много почивки между упражненията най-много минута понеже се проточва много времето,между сериите около 30 секунди почивам. :)
Colombia
10-23-2011, 18:51
Ти ме кефиш ей,така да знаеш! :grin: Сериозна съм!
Пише се " ВЪВ фитнеса" !
По темата : редувам два дни само кардио ( пътека , велоергометър и още едно ) и един ден уреди за долната част на тялото + коремни преси .
30 мин кардио, после повече упражнения за корем... за крака + дупе по малко. Задължително започвам и завършвам с кардио.
thegreenzombie
10-23-2011, 19:18
нда... и аз така... фитнеса съкс!! 8) ходенето му е майката :D