View Full Version : Обичам я!
panoskiamos
10-23-2011, 17:43
На 16 съм. От известно време се зарибявам с едно момиче(по голямо е от мен, но мисля, че това няма никакво значение). Та както и да е. Излизаме заедно доста често и започвам да я обичам все повече и повече. Но когато и предложих да станем гаджета. Момичето каза, че ще ми отговори след 1 2 дена. Е минаха 3 4 дена, не ми отговори и понечих да я попитам какво е решила и тя каза, че не знае. От части иска, но от части не иска. Не знаела какво иска или нещо от сорта. Кажете как да постъпя, немога просто да я зарежа. Обичам я!
пп: да не би да избързвам. дали трябва да и дам повече време ;с
Хаха верно ли си я питал :razz:
Като намериш правилния подход, няма да те разиграват.
Иначе няма надежда не те харесва, просто се чуди как да те отреже по - деликатно.
Bozichko
10-23-2011, 17:48
Ти си на 16, а тя е по-голяма.... Срам, срам, колко простотия има на тоя свят :-o
autista88
10-23-2011, 17:50
Хаха верно ли си я питал :razz:
Хванах се за главата като прочетох!
"Искаш ли да станем гаджета?" :shock:
ShtrudeL
10-23-2011, 18:07
Като видя думичката "зарибяваме" и веднага ми изплуват минусите на "Обичам го/я". Т'ва не е риба, която я клъвне, я не.
LeprikonA
10-23-2011, 18:17
Като видя думичката "зарибяваме" и ..
си представяме дечурлига.
sasha_90
10-23-2011, 19:36
Остави я,очевидно не те иска.
krone1596
10-23-2011, 19:38
Трябваше просто да я целунеш, щеше да видиш още тогава дали те харесва или не..
Трябваше просто да я целунеш, щеше да видиш още тогава дали те харесва или не.. Ако не, рискуваш да свършиш с комоцио в болницата.
thegreenzombie
10-23-2011, 19:41
а ти как по-точно я пита? .... ии да, просто се чуди как да те отреже, без да я гризе съвестта :lol: такъв е живота..... "зарибявай" се с някоя на 14 и ще имаш по-голям успех 8-)
N3v3Rm0r3
10-23-2011, 21:51
Трябваше просто да я целунеш, щеше да видиш още тогава дали те харесва или не.. Ако не, рискуваш да свършиш с комоцио в болницата.
Или да не се погледнете НИКОГА повече.
П.С Тва' с комоциото :D звучи се едно се е опитал да целуне Станка Златева.
eclipse3
10-23-2011, 22:16
Остави я,очевидно не те иска.
Защо не я целуна, тогава щеше да разбереш наистина - или щеше да ти отвърне с целувка или пък с шамар :lol: 8-) :booooomb:
dPa3HuTeJl
10-24-2011, 00:46
Здравей! Това че тя отлага да ти каже дали е съгласна или не може да значи много неща.Не си прави прибързани заключения,може би просто наистина и е трудно да реши,защо не се опиташ да поговориш с нея (ако все още не си) ? Попитай я директно,дали отлага отговора си,защото и е трудно да реши,или просто се опитва да ти каже че не иска да е с теб,но по деликатен начин,без да те наранява (много). Сигурен ли си че тя няма приятел? Може би заради това 'мисли' толкова дълго.Дано скоро разбереш какво става без да се измъчваш допълнително,успех!
и седмица да мине - файдата е същата.. " 'земи си кака, да те отрака", ама кака не се 'зема така, брат..
Star1ight
10-27-2011, 03:41
На 16 съм. От известно време се зарибявам с едно момиче(по голямо е от мен, но мисля, че това няма никакво значение). Та както и да е. Излизаме заедно доста често и започвам да я обичам все повече и повече. Но когато и предложих да станем гаджета. Момичето каза, че ще ми отговори след 1 2 дена. Е минаха 3 4 дена, не ми отговори и понечих да я попитам какво е решила и тя каза, че не знае. От части иска, но от части не иска. Не знаела какво иска или нещо от сорта. Кажете как да постъпя, немога просто да я зарежа. Обичам я!
пп: да не би да избързвам. дали трябва да и дам повече време ;с
Реално ти не я обичаш. Това е самозалъгване от твоя страна.
За него можеш да прочетеш тук http://progresiray.me/osnova/statii/samozalagvaneto.html
А относно това, какво да правиш - ами обикновенно жените не знаят какво искат. Просто и кажи "нека пробваме да излизаме, пък ако не ни хареса, винаги можем да спрем" - няма как да ти откаже.)
badsector
10-27-2011, 13:46
" - Искаш ли да ходим?
- Къде, за хляб ли?"
Сам се сещаш, че тия глупости с предлагането са за 10-11 годишните. На твоята възраст вече трябва да става с хващане за гъза :D