Влез

View Full Version : Обичам я!

panoskiamos
10-23-2011, 17:43
На 16 съм. От известно време се зарибявам с едно момиче(по голямо е от мен, но мисля, че това няма никакво значение). Та както и да е. Излизаме заедно доста често и започвам да я обичам все повече и повече. Но когато и предложих да станем гаджета. Момичето каза, че ще ми отговори след 1 2 дена. Е минаха 3 4 дена, не ми отговори и понечих да я попитам какво е решила и тя каза, че не знае. От части иска, но от части не иска. Не знаела какво иска или нещо от сорта. Кажете как да постъпя, немога просто да я зарежа. Обичам я!

пп: да не би да избързвам. дали трябва да и дам повече време ;с

Sh@d0w
10-23-2011, 17:47
Хаха верно ли си я питал :razz:

Като намериш правилния подход, няма да те разиграват.

Иначе няма надежда не те харесва, просто се чуди как да те отреже по - деликатно.

Bozichko
10-23-2011, 17:48
Ти си на 16, а тя е по-голяма.... Срам, срам, колко простотия има на тоя свят :-o

autista88
10-23-2011, 17:50
Хаха верно ли си я питал :razz:

Хванах се за главата като прочетох!

"Искаш ли да станем гаджета?" :shock:

ShtrudeL
10-23-2011, 18:07
Като видя думичката "зарибяваме" и веднага ми изплуват минусите на "Обичам го/я". Т'ва не е риба, която я клъвне, я не.

LeprikonA
10-23-2011, 18:17
Като видя думичката "зарибяваме" и ..

си представяме дечурлига.

sasha_90
10-23-2011, 19:36
Остави я,очевидно не те иска.

krone1596
10-23-2011, 19:38
Трябваше просто да я целунеш, щеше да видиш още тогава дали те харесва или не..

DogShit
10-23-2011, 19:40
Трябваше просто да я целунеш, щеше да видиш още тогава дали те харесва или не.. Ако не, рискуваш да свършиш с комоцио в болницата.

thegreenzombie
10-23-2011, 19:41
а ти как по-точно я пита? .... ии да, просто се чуди как да те отреже, без да я гризе съвестта :lol: такъв е живота..... "зарибявай" се с някоя на 14 и ще имаш по-голям успех 8-)

N3v3Rm0r3
10-23-2011, 21:51
Трябваше просто да я целунеш, щеше да видиш още тогава дали те харесва или не.. Ако не, рискуваш да свършиш с комоцио в болницата.
Или да не се погледнете НИКОГА повече.
П.С Тва' с комоциото :D звучи се едно се е опитал да целуне Станка Златева.

eclipse3
10-23-2011, 22:16
Остави я,очевидно не те иска.

ewiow
10-23-2011, 22:19
Защо не я целуна, тогава щеше да разбереш наистина - или щеше да ти отвърне с целувка или пък с шамар :lol: 8-) :booooomb:

dPa3HuTeJl
10-24-2011, 00:46
Здравей! Това че тя отлага да ти каже дали е съгласна или не може да значи много неща.Не си прави прибързани заключения,може би просто наистина и е трудно да реши,защо не се опиташ да поговориш с нея (ако все още не си) ? Попитай я директно,дали отлага отговора си,защото и е трудно да реши,или просто се опитва да ти каже че не иска да е с теб,но по деликатен начин,без да те наранява (много). Сигурен ли си че тя няма приятел? Може би заради това 'мисли' толкова дълго.Дано скоро разбереш какво става без да се измъчваш допълнително,успех!

Tempest
10-24-2011, 06:51
и седмица да мине - файдата е същата.. " 'земи си кака, да те отрака", ама кака не се 'зема така, брат..

Star1ight
10-27-2011, 03:41
На 16 съм. От известно време се зарибявам с едно момиче(по голямо е от мен, но мисля, че това няма никакво значение). Та както и да е. Излизаме заедно доста често и започвам да я обичам все повече и повече. Но когато и предложих да станем гаджета. Момичето каза, че ще ми отговори след 1 2 дена. Е минаха 3 4 дена, не ми отговори и понечих да я попитам какво е решила и тя каза, че не знае. От части иска, но от части не иска. Не знаела какво иска или нещо от сорта. Кажете как да постъпя, немога просто да я зарежа. Обичам я!

пп: да не би да избързвам. дали трябва да и дам повече време ;с
Реално ти не я обичаш. Това е самозалъгване от твоя страна.
За него можеш да прочетеш тук http://progresiray.me/osnova/statii/samozalagvaneto.html
А относно това, какво да правиш - ами обикновенно жените не знаят какво искат. Просто и кажи "нека пробваме да излизаме, пък ако не ни хареса, винаги можем да спрем" - няма как да ти откаже.)

badsector
10-27-2011, 13:46
" - Искаш ли да ходим?
- Къде, за хляб ли?"
Сам се сещаш, че тия глупости с предлагането са за 10-11 годишните. На твоята възраст вече трябва да става с хващане за гъза :D