View Full Version : Пробиване на ушите
Мисля скоро да си направя втора дупка на ухото :) някой от вас има ли ??Знаете ли кое е по безболезнено с пистолет или с игла??
mimimimi123
10-23-2011, 18:57
с пистолет, ама ти във всеки подфорум имаш пусната тема.. :?
marin4itu
10-23-2011, 20:16
С абокат! Никакви пистолети и игли!
VampireLover3
10-24-2011, 07:00
С пистолет не боли, но все пак зависи къде ще отидеш. :)
Maaggiiee
10-24-2011, 07:19
С пистолет не боли, но все пак зависи къде ще отидеш. :) +1
DesireToFire
10-24-2011, 07:21
Ако е на меката част на ухото с пистолет е добре. За хрущял и прочие - игла или абокат.
С каквото и да е като цяло там на меката част на ухото не боли, препоръчително обаче с абокат/медицинска игла!
На меката част няма проблем да те пробият с пистолет.Дори не мисля,че ще те заболи кой знае колко много.Ако е на хрущяла обаче не е добре да се използва пистолет
sapphire5
10-24-2011, 11:21
Ако е на хрущяла- с абокат. Ако е нормална втора дупка над твоята, с пистолет. Не, не не боли. Айде чао... :lol:
Colombia
10-24-2011, 12:30
Добре де,ако е на хрущяла защо именно с абокат?
Имам желание да си направя и от тук разбрах за абоката...
Във всяко студио тогава би трябвало,да могат да пробиват с него нали? :-o
paramore159
10-24-2011, 12:43
Добре де,ако е на хрущяла защо именно с абокат?
Имам желание да си направя и от тук разбрах за абоката...
Във всяко студио тогава би трябвало,да могат да пробиват с него нали? :-o
Защото има вероятност да ти се прецака хрущяла с пистолета...пистолета къса докато абоката направо пробива! Ако студиото е за пиърсинг естествено,че ще те пробият с абокат,но ако отидеш в някое козметично студио 100% с пистолет ще е пробиването.
дупката смятам да бъде до първата ми на меката част от ухото :)
InsatiableTemptation
10-24-2011, 16:27
Ако е на меката част на ухото с пистолет е добре. За хрущял и прочие - игла или абокат.
thegreenzombie
10-24-2011, 16:35
аз днес ходих да ми пробият хрущяла... почти не усетих болка, така че едва ли ще те боли на меката част... а нали не смяташ да го правиш сам/а :)
marin4itu
10-24-2011, 20:10
На хрущяла самото пробиване боли по-малко отколкото на меката част. При зарастването обаче е обратното.
Конкретно по темата: По принцип вече е забранено дори на меката част с пистолет, именно защото, както по-горе някой обясни, абокатът направо пробива, а не притиска и накъсва както пистолетът.
DesireToFire
10-24-2011, 20:27
На хрущяла самото пробиване боли по-малко отколкото на меката част. При зарастването обаче е обратното.
Конкретно по темата: По принцип вече е забранено дори на меката част с пистолет, именно защото, както по-горе някой обясни, абокатът направо пробива, а не притиска и накъсва както пистолетът.
Аз миналия месец като си правех на хрущяла в На Тъмно - Варна ме питаха дали искам с пистолет о.О При което аз веднага отказах и момичето което беше с мен после ми вика добре че съм била аз да кажа, иначе тя щяла да си избере с пистолет, защото не била запозната.
marin4itu
10-24-2011, 20:38
На тъмно във Варна преди беше много популярно, защото нямаше други студия. Сега обаче е едно от най-мизерните.
аз днес ходих да ми пробият хрущяла... почти не усетих болка, така че едва ли ще те боли на меката част... а нали не смяташ да го правиш сам/а :)
няма да го правя сама естествено : :D :D :D
Darinella
10-25-2011, 12:12
Имам на едното ухо 3 дупки, правени с пистолет. Нямам оплаквания, нито проблеми след пробиването. :)
DesireToFire
10-25-2011, 16:28
На тъмно във Варна преди беше много популярно, защото нямаше други студия. Сега обаче е едно от най-мизерните.
Ем на мен само него ми препоръчаха, като се има предвид, че съм от Русе и ходих до там :Д Но като цяло нямам оплаквания, всичко мина без проблеми, много точно си беше момичето.