PDA

View Full Version : Ако може някой да ми каже защо?!?!

thespring97
10-24-2011, 06:29
Така.. Аз се казвам Иван и съм на около 15 години. Дотук г/д добре, но започват проблемите. След като 7 години самочувствието ми беше тъпкано от завистливи двойкаджии :D, то напълно изчезна. Това май не е добре, защото постъпих в ново училище, сред нова обстановка, следователно и момичета :razz: . Да, ама явно за мен тази екстра е забранена, защото когато застана да някоя "сгодна женица", се чувствам като дърводелски метър. Пък другите момчета.. Не знам, някак си са по-освободени, изглеждат много по яки от мен, имат мускули, колкото за възрастта могат да си позволят. Аз не им завиждам, защото със всички се подкрепяме и сме си наши хора, дет се вика :D. Не знам, може това да е причина за крайно ниското ми самочувствие, или пък защото съм 1,50 висок и доста дебеличък, нямам като ''Ел Пабло" Абаджиев плочки на корема, имам осмянки :D . Много се срамувам.. Ръцете ми са като клончета на някое младо дръвче. Краката, особено бедрата.. Като седна и става.. :razz: . Имам нужда от съвети, не само за държанието пред момиче(самочувствие и т.н), но и ако може да ме просветлите за някой упражнения така физически, че да го стегна тва тяло, защото сам не мога да се търпя! :shock:. Ще помоля тези "личности", който няма какво да напишат, да не спамят с простотии, а тези който знаят и мислят, че знаят кво да напишат, ще ги чакам с радост да коментират. :)

xoxi
10-24-2011, 06:44
Във форума има раздел "Козметика и диети", там можеш да си намериш всякакви диети. А в раздел "Спорт и здраве" си търси упражнения.
Самочувствието ти е спаднало, защото се влияеш от мнението на другите, за това и сам себе си не можеш да търпиш сега. Ако е толкова зле положението, работи повече по външния си вид и ще се оправиш.

thespring97
10-24-2011, 06:45
Във форума има раздел "Козметика и диети", там можеш да си намериш всякакви диети. А в раздел "Спорт и здраве" си търси упражнения.
Самочувствието ти е спаднало, защото се влияеш от мнението на другите, за това и сам себе си не можеш да търпиш сега. Ако е толкова зле положението, работи повече по външния си вид и ще се оправиш.\
Ами добре, ще видя какво мога да направя :), Благодаря ти за отговора :)

lubovvv
10-24-2011, 08:42
Красивото тяло се извайва с действия, за съжаление на става само да се радваш, че си роден със слаб ген и да си мързелуваш. Започни да тренираш във фитнес залите или на лостовете. Първо си стегни ръцете, рамената, после коремааа, много е важно и краката. Ще видиш, че ако си активен, за една година ще си постигнал желания резултат

thespring97
10-24-2011, 08:52
Красивото тяло се извайва с действия, за съжаление на става само да се радваш, че си роден със слаб ген и да си мързелуваш. Започни да тренираш във фитнес залите или на лостовете. Първо си стегни ръцете, рамената, после коремааа, много е важно и краката. Ще видиш, че ако си активен, за една година ще си постигнал желания резултат
Опитвам се да съм постоянен. За съжаление, когато започна новата учебна година, спрях, но започвам наново, защото знам, че в тази възраст е добре да се поддържам, а и от части запазвам добро здраве. Ще послушам съветите ви. :)

ManonDilova
10-24-2011, 09:13
Спри да се сравняваш с другите - те имат едно, ти имаш друго. Може да се запишеш на спорт, хем ще си намериш още контакти, хем ще се стегнеш и ще ти се вдигне самочувствието, хем ще си държиш съзнанието заето с нещо полезно, а не с мисли защо и как. Освен, ако тези момичета не са някакви комплексарки, няма нищо срамно да завържат приятелство с теб. Не би трябвало да те притеснява, че си 1,50 и пълничък - може пък да излезеш душата на компанията. Освен това, като те слушам, явно имаш да растеш още. Моят най-голям съвет е да живееш така, все едно не ти пука, остави този момент, когато порастнеш, защото ще се сблъскаш с по-големи проблеми, вярвай ми. :D

Azoria
10-24-2011, 09:45
Веднага се забелязва колко си неуверен от начина ти на писане. На местата,които изглеждат най-сериозни ти слагаш нещо такова " :razz: " . :?
Приеми проблема си,не го пренебрегвай. Започни да посещаваш фитнеса,спазвай подходяща диета и поработи в/у самочувствието си. Външният вид не е най-важния фактор. Научи се да се обичаш първо такъв какъвто си,после ще ти е много по-лесно.
Не всички момичета харесват един тип момчета,така че не завиждай на приятелите си ,само защото на тях им обръщат внимание. :)
Един съвет: Както и да изглеждаш - дръж се уверено! Няма значение как изглеждаш,ако с поведението си показваш,че именно така трябва да се изглежда. :D Била съм влюбена в момче,което беше ,и още си е , доста грозновато. Но ,ако бях "надушила" ,че и той така се приема,тази неувереност моментално щеше да ме отблъсне. ;-)

magita
10-24-2011, 10:01
почваш фитнес и кросчета и всичко е ток... Превръщаш масата в мускули, ама ти трябва постоянство, щото иначе няма да стане ако само почваш о прекъсваш

MuRocLaW
10-24-2011, 10:44
Нямам кво да ти помогна. Ти сам се определяш като "боклука на дъното" и аз немога да ти променя мнението за теб самият. За момичетата незнам кво да ти кажа. Отиваш при тях вкарваш малко приказка и ако стане стане, нема се жениш. Колкото повече мислиш за тва толкова повече нестава работата.

loveca777
10-24-2011, 15:32
1,50 висок си идеален за лостовете! Ще станеш изверг , ако си сериозен!
Но гледам си пълничък - бягане, скачане на въже и движение! Големи диети не прави, а просто си един хранителен режим Забрави чипсове, сладоледи и тнт ! Почни и фитнес
А за момичетата- ами кво да ти кажа , странни индивиди са! :D

ewiow
10-24-2011, 15:54
Ходи на фитнес бееее, ти пък... :lol:

thespring97
10-24-2011, 16:21
Ходи на фитнес бееее, ти пък... :lol:
Хах.. Дообре :D .. Аз намерих просветлението и знам кво да праа от сега нататък :D :D :D

cigarettekisses
10-24-2011, 16:26
Спри да се критикуваш,общувай с повече хора и с времето ще станеш по-самоуверен.

Cvetii95
10-24-2011, 16:35
Това , че нямаш самочувствие е нормално. Щом не харесваш фигурата си - спортувай. Примерно ходи на фитнес , тичай , карай колело , запиши се някакъв спорт който ти харесва , но не се вманиячавай. Когато резултатите започнат да личат тогава ще придобиеш самочувствие и увереност , но трябва да си упорит и нахъсан най - вече заради себе си и промяната , която искаш да видиш , а не заради момичетата :) :)

IlovEmyPuffYToY
10-24-2011, 16:38
Знаеш ли, че една приятелка преди излизаше с един точно такъв - нисък, пълничък, общо взето не първа хубост....От начало не разбирах какво му харесва :? но веднъж ми каза, че харесва едни други качества в него - това че е умен, забавен, популярен и т.н. :) Така че сам можеш да си прецениш какъв да бъдеш - различните момичета имат различни предпочитания :)

thespring97
10-24-2011, 17:27
Знаеш ли, че една приятелка преди излизаше с един точно такъв - нисък, пълничък, общо взето не първа хубост....От начало не разбирах какво му харесва :? но веднъж ми каза, че харесва едни други качества в него - това че е умен, забавен, популярен и т.н. :) Така че сам можеш да си прецениш какъв да бъдеш - различните момичета имат различни предпочитания :)
Може би донякаде приличам на онзи приятел на приятелката ти :D Умен съм и съм от най забавните, но това е малка част от цялото нещо. което трябва да подобря или постигна, за да постигна и добро самочувствие естествно. Благодаря ви за съветите, който давате досега :) :) :)

CR0W
10-24-2011, 17:35
За външния вид:
1.Ако искаш да се издължиш започни баскетбол или волейбол.Дори събота или неделя да играеш с приятели баскетбол в близкото училище ти подържа форма.

2.Спри да ядеш всякакъв вид чипсове и снаксове също и тестените "изделия" не са ти приятели.И спри с газираните напитки.

3.Ако искаш почни да ходиш на фитнес,въпреки че с твоя ръст ще е странно да си напомпан.По-добре просто си стегни тялото

За самоувереност:
1.За да добиеш самочуствие започни да говориш с момичета.Започни не от тези които харесваш а от останалите.Дръж се с тях като с приятели.Постепенно ще придобиеш известно самочуствие и ще започнеш да говориш и с момичета които харесваш без да ти прави впечатление.

2.Сближи се с момчета които дружат с момичета и постепенно се сближи с момичетата.

3.Излизай по-често с приятели и им казвай да викат техни приятели.Така ще се запознаеш с нови хора и станеш по-контактен.

4.Промени стила си.Със сигурност имаш идули.Копирай (до някъде) най-добрите им черти.

sashko705
10-24-2011, 19:17
И аз в седми между осми клас бях 1,50 и тежах около 70 кила ама доста дръпнах и сега съм 1,78 и килограмите не са ми мръднали... Не съм от най-мускулестите хора, но нямам шкембе или дебели крака, така, че може би тва ти е от пубертета... Ако не е от тва тряя да почнеш да ходиш на фитнес, нещо да правиш.. И може да пуснеш дълга коса- тва те праи по УБАВ според мене :D ама тва си зависи от човека де...

IlovEmyPuffYToY
10-24-2011, 19:23
Може би донякаде приличам на онзи приятел на приятелката ти :D Умен съм и съм от най забавните, но това е малка част от цялото нещо. което трябва да подобря или постигна, за да постигна и добро самочувствие естествно. Благодаря ви за съветите, който давате досега :) :) :) Ако си като него, значи си голямо сладурче... :P 8-) Ако е така, няма се плашиш-все някоя ще го оцени :) 8)

Youudontknowme
10-24-2011, 19:35
Като за начало започни от външния ти вид. Ако промениш недостатъците във външния ти вид то това ще ти даде доста самоувереност. Остава само характера, но като гледам " умен , забавен" си е добре :-D

YoUcANNOtiMaGiNe
10-25-2011, 09:19
Не се сдухвай, външния вид може да се подобри стига да имаш желание както в твоя случай. Колкото до другото - хубаво е, че имаш чувство за самоирония, което донякъде може да ти е доста полезно. Имаш нагласата да се усъвършенстваш, което значи половин победа, положи и малко усилия да стане цялостна. :)

Vladel
10-25-2011, 13:38
Самочувствието ти е спаднало, защото се влияеш от мнението на другите, за това и сам себе си не можеш да търпиш сега. Ако е толкова зле положението, работи повече по външния си вид и ще се оправиш.

С неговия ръст диетите не се препоръчват,че ще се прецака растежа.Иначе дай малко увереност.

anonymous708973
10-25-2011, 14:18
Точно.
А има много малко по-грозни и смешни неща от някъв, дето едвам стърчи над земята с тия 1.50 и супер нацепен.

Яж полезни неща и спортувай. Никви добавки и простотии.

DogShit
10-25-2011, 14:37
Ти сам си го каза. Ти си дебел, нисък, не впечетляваш с красота и чар. Направи нещо по въпроса. :(

Enchanting
10-25-2011, 16:42
Спортувай! :wink: дано да има ефект

ForzaFelipe
10-25-2011, 17:22

Точно същото смятах да напиша