PDA

View Full Version : тест за бременност

marti93
10-24-2011, 11:37
Здравейте!Е мислех си ,че на мен няма да се случи ,но ето търся мненията ви. Трябваше да ми дойде на 20 ,на 23 правих секс с презерватив ,но тъй като миналата седмица беше без ,много се уплаших,че ми закъсня!Днес си взех тест Presto (двоен-1 които се прави ,когато цикълът ти закъснява и 2 ,които отчита резултат 7 дни след половия акт )Аз използвах 1 и даде ,че е отрицателен ,но искам да пита това че съм правила секс повлиява ли на резултата ?

imamkrasivouho
10-24-2011, 11:43
1во: Не няма да повлияе доста тъп въпрос
2ро: Престо са боклуци, вземи си нещо, на което можеш да разчиташ 100% (surecheck ili surecheck streamer)

granger
10-24-2011, 11:44
Последно нали е било с презерватив?! Няма рисков полов акт,значи не влияе!Закъснението може да е заради времето не се трови излишно. Теста ти е отрицателен, дишай,успокой се. Ту е топло,ту студено.
Имаш ли симптоми,че ще ти дойде?!
Все пак имай 1 на ум,ако продължава да не идва да идеш на лекар!

marti93
10-24-2011, 11:47
Мерси много за отговора !Не знаех ,такъв ми дадоха ,а бях много притеснена ,за да питам за надежността му ,надявам се да е отчел правилно.Ще си взема и surecheck...

DragonLady
10-24-2011, 11:52
Споко мацка в това време на всички им закъснява и се хващат за главата "леле бременна ли съм ?" . Щом е нямало рисков акт по време на овулация, няма защо да се панираш излишно.
На мен дори и да ми закъснее ( след 2 дни треа дойде попринип ) ще го отдам на времето, нищо, че напоследък го правя без презерватив, та дори и днес, все пак като няма овулация в тоя период от време няма причина да се шашкам.

marti93
10-24-2011, 11:52
granger Мерси ! Да снощи ме боля кръста и корема,имам и бяло течение ,пък съм и настинала и се надявам да е от това и рязката промня във времето

marti93
10-24-2011, 11:55
DragonLady Благодаря за коментара!Май наистина много съм се шашнала ...