View Full Version : тест за бременност
Здравейте!Е мислех си ,че на мен няма да се случи ,но ето търся мненията ви. Трябваше да ми дойде на 20 ,на 23 правих секс с презерватив ,но тъй като миналата седмица беше без ,много се уплаших,че ми закъсня!Днес си взех тест Presto (двоен-1 които се прави ,когато цикълът ти закъснява и 2 ,които отчита резултат 7 дни след половия акт )Аз използвах 1 и даде ,че е отрицателен ,но искам да пита това че съм правила секс повлиява ли на резултата ?
imamkrasivouho
10-24-2011, 11:43
1во: Не няма да повлияе доста тъп въпрос
2ро: Престо са боклуци, вземи си нещо, на което можеш да разчиташ 100% (surecheck ili surecheck streamer)
Последно нали е било с презерватив?! Няма рисков полов акт,значи не влияе!Закъснението може да е заради времето не се трови излишно. Теста ти е отрицателен, дишай,успокой се. Ту е топло,ту студено.
Имаш ли симптоми,че ще ти дойде?!
Все пак имай 1 на ум,ако продължава да не идва да идеш на лекар!
Мерси много за отговора !Не знаех ,такъв ми дадоха ,а бях много притеснена ,за да питам за надежността му ,надявам се да е отчел правилно.Ще си взема и surecheck...
DragonLady
10-24-2011, 11:52
Споко мацка в това време на всички им закъснява и се хващат за главата "леле бременна ли съм ?" . Щом е нямало рисков акт по време на овулация, няма защо да се панираш излишно.
На мен дори и да ми закъснее ( след 2 дни треа дойде попринип ) ще го отдам на времето, нищо, че напоследък го правя без презерватив, та дори и днес, все пак като няма овулация в тоя период от време няма причина да се шашкам.
granger Мерси ! Да снощи ме боля кръста и корема,имам и бяло течение ,пък съм и настинала и се надявам да е от това и рязката промня във времето
DragonLady Благодаря за коментара!Май наистина много съм се шашнала ...