PDA

View Full Version : Това харесване ли е , какво е ?? ;хх

candygirl96
10-24-2011, 16:59
Има едно момче в класа ми , което мисля ,че не знае как да си изразява чувствата . Държи се като някакво бебе . Мисля , че ме харесва , въпреки , че понякога мисля чего прави само защото знае , че ме дразни . Та нека ви дам пример какво прави : В междучасията ме прегръща или ме разнася кат някой чувал с картофи или ме опитва . В час по физическо не ми беше добре и затова бях седнала и гледах другите как играят и той дойде до мен и почна да ме разпитва на следните въпроси : " На теб майка ти ли , ти показа как да си слагаш превръзки " :shock: и всякви такива въпроси . Или пък в час по химия понеже сме по номера той сяда с мен и ми казва " Обичам те , абе ся туйй за кво го казах " и после ме опипва и т.н . Голям досадник е .. не мога да го понасям вече .... говорила съм и с психолага в училище и няма резултат . :( Каже те ми какво да правя ?? ( на 16 съм , както и той .. но защо се държи като в яслата ?? )

kyon
10-24-2011, 17:09
И ти не си далеч от него.

Loken
10-24-2011, 17:15
И ти не си далеч от него.

Ducati
10-24-2011, 17:41
Напсувай го.

crowberry
10-24-2011, 17:45
Просто е тъп. Кажи му нещо, ама така че всички да те чуят...

abvd
10-24-2011, 17:56
Ти нормална ли си че да му даваш да те опипва ???? :shock: :shock: :shock:

Thundarr
10-24-2011, 18:06
кажи му в очите, че не искаш да имаш нищо общо с него, ако не те послуша винаги има и по-ефективни методи! :) :-D

candygirl96
10-24-2011, 18:38
Ти нормална ли си че да му даваш да те опипва ???? :shock: :shock: :shock:

не му давам , просто казвам !!

strawberry88
10-24-2011, 19:01
Просто е тъп. Кажи му нещо, ама така че всички да те чуят... +1 :smt023 8-)

Luidgie
10-24-2011, 19:05
И двамата сте уникум тъпанари!

LeprikonA
10-24-2011, 19:07
96 не си ли на 15 :D

като изключим тази мъъъъъничка подробност, даваш му да те опипва, да ти говори к'во ли не, епа замисляла ли си се да му се изрепчиш и удариш ръката? не е никак трудно да ти кажа ли, викаме му самоуважение.

Azoria
10-24-2011, 19:08
Кажи му ясно ,точно и категорично,че не искаш да те приближава!

candygirl96
10-24-2011, 20:01
96 не си ли на 15 :D

като изключим тази мъъъъъничка подробност, даваш му да те опипва, да ти говори к'во ли не, епа замисляла ли си се да му се изрепчиш и удариш ръката? не е никак трудно да ти кажа ли, викаме му самоуважение.

96 съм го написла съвсем произволно , но и това което ме съветваш не действа !!

candygirl96
10-24-2011, 20:03
ОМГ , хора всички тези методи като обиждане , удряне или каквото и да е било съм го правила и повярвайте ми резултат няма !!!!!

Luidgie
10-24-2011, 22:25
Ми хвани го опъни и да се свършва.

YoUcANNOtiMaGiNe
10-25-2011, 09:03
или ме опитва
Вземи го опиТай и ти, може да е вкусен ...

Azoria
10-25-2011, 17:01
или ме опитва
Вземи го опиТай и ти, може да е вкусен ...
:lol:

sunman
10-25-2011, 17:15
Глупави деца!!

DogShit
10-25-2011, 17:30
За съжаление фармацевтите още не са открили решение на проблема с душевното заболяване "олигофрения" :-o

Lucho
10-25-2011, 19:31

Ама кой кого ! Доизразявайте се да не дойде утре пак да пусне някоя тема от рода на "не сме правили секс, има ли възможност да съм забременяла?" :lol:

Иначе, бонбоненомомиче96, имаш уста - кажи му, че не ти е приятно. Ако не приминаваш на по-горна инстанция - родител, класен ръководител, директор и т.н.

Luidgie
10-25-2011, 19:33

Ама кой кого ! Доизразявайте се да не дойде утре пак да пусне някоя тема от рода на "не сме правили секс, има ли възможност да съм забременяла?" :lol:

Иначе, бонбоненомомиче96, имаш уста - кажи му, че не ти е приятно. Ако не приминаваш на по-горна инстанция - родител, класен ръководител, директор и т.н. Масов секс и т'ва е.

gabsit000
10-26-2011, 06:13

смятааайй 8-) 8-) :D :D :lol: :lol:

SheDevil
10-26-2011, 06:54
Какво ще ти даде психолога в училище, проблемът май не е в теб, а в лигавото и детско държание на момчето.Е примири се, все пак момчетата като цяло порасват по-бавно от женската аудитория.
Значи има два варианта: първият е че може да те харесва, но не знае как да се изрази (ако е такъв случая, е нямал приятелка до сега и не знае какъв трябва да е подхода към момичетата).
Вторият вариант е -може да си е такъв и аз не знам ...в смисъл знам де,например имах един съученик, който ме тормозеше през 5-те години в средното училище и изобщо не ходих на даскало, заради това. Но и той порасна, и съученика ти ще порасна макар и ще се вразуми малко по-бавно от теб.
И в двата вариата говори с него, а не с психолога...ама сериозно, без лиготии от твоя и от негова страна и разбери какво иска от теб.
Ако те тормози, само защото му е скучно , го постави на място,разбира се не с груби думи...няколко пъти така ако му се опълчиш и ще разбере, че не трябва да си играе с теб! Успех! :)

svodnika
10-26-2011, 07:36
Какво ще ти даде психолога в училище, проблемът май не е в теб, а в лигавото и детско държание на момчето.Е примири се, все пак момчетата като цяло порасват по-бавно от женската аудитория.
Значи има два варианта: първият е че може да те харесва, но не знае как да се изрази (ако е такъв случая, е нямал приятелка до сега и не знае какъв трябва да е подхода към момичетата).
Вторият вариант е -може да си е такъв и аз не знам ...в смисъл знам де,например имах един съученик, който ме тормозеше през 5-те години в средното училище и изобщо не ходих на даскало, заради това. Но и той порасна, и съученика ти ще порасна макар и ще се вразуми малко по-бавно от теб.
И в двата вариата говори с него, а не с психолога...ама сериозно, без лиготии от твоя и от негова страна и разбери какво иска от теб.
Ако те тормози, само защото му е скучно , го постави на място,разбира се не с груби думи...няколко пъти така ако му се опълчиш и ще разбере, че не трябва да си играе с теб! Успех! :)
ауе момичетата пораствали по-бързо ти добре ли си уе тая да не е опълченец да се опълчва пфф

svodnika
10-26-2011, 07:37
темите в раздел любов са пълен цирк буш

GossipGirl89
10-26-2011, 08:27
Просто се лигави. На 16 е и не знае какво иска. Не възприемай нещата, които прави на сериозно и не си храни напразни надежди. Ако наистина те дразни държанието му, му го кажи директно.

sashko705
10-26-2011, 15:07
Абе може ли да се татуира езика?!? :lol:

candygirl96
10-28-2011, 15:10
Само да уточня на някои хора това което съм написла не означава , че позволявам да го прави както например с опипването ... също така говорилла съм с него не веднъж и резултат няма или пък ако има е за много кратък период и то това е много голямо изкючение .. , а както казвате вие що не до удариш или ритнеш пак е без резултатно !! И ако може без тъпи коментари ... !!