View Full Version : Какво правите за да имате добро самочувствие в една връзка?
pavelvasilev
10-24-2011, 17:10
Аз например, всеки ден като ставам сутрин по-рано поне час преди излизане, пусна си любимия музикален канал, направя си едно кафе, после един хубав освежителен душ и само едно от тези неща сутринта ме зарежда много добре за деня и това се отразява положително на половинката ми и хората около мен:). А вие:)?
Бъркаш думата "самочувствие" с "настроение" ли?
^ май има нещо такова :razz:
Пс:аз всяка сутрин съм под стрес,ставам рано и винаги не смогвам да си организирам времето така че да не закъснея.Това ще влияе ли на връзката ми ,а ? Ммм , това трябва ли да са някакви фактори за "самочувствие"?
Нещо не си измислил темата,както трябва.
Всяка сутрин се надъхвам с
http://www.youtube.com/watch?v=xfeys7Jfnx8
pavelvasilev
10-24-2011, 17:29
Не съм объркал думата;) хехе :D , нарочно казвам "самочувствие" защото настроението винаги го има като имаш самочувствие :)
Star1ight
10-27-2011, 03:32
Хм, а при мен зависи от това дали се наспах и се нахраних :P
anonymous708973
10-27-2011, 10:33
Ако става въпрос за настроение, няма смисъл да се включва цялата работа с връзките, няма значение дали съм във връзка или не, за да имам добро настроение.
Викам да коментираме проблема със самочувствието, по-интересен е.
slunchoy
10-31-2011, 16:00
Момичето иска да каже,че когато си има самочувствие си има има и радост.Тоест няма да се държиш зле с половинката ти ако деня ти е почнал супер и,когато деня си тече,ако си добре зареден сутрин нищо не може да те скапе следователно се държиш мило с половинката.Аз поне така мисля.Колкото до мен аз винаги ставам притеснена,рядкост е да не се събудя с болки в стомаха.И от тези болки ставам поне 1 час по-рано от колкото ми е нужно.Обаче после отивам до банята,оправям се,и виждам хубавата страна да съм станала по-рано.И до обяд вече съм екстра :)
sapphire5
10-31-2011, 16:44
Нещо не те разбирам, задай конкретен въпрос? :-o
Спорта... а иначе ако имах приятелка, самата мисъл че е сме заедно и е до мен, би ми дала нужното самочувствие.
сутринта настроението ми зависи от това с каква съм си легнал вечерта.
иначе много хора се къпят и пият кафе сутрин :lol:
kremen4eto
11-01-2011, 20:41
Направо нямам търпение да дойде утре като ви чета коментарите :D
IseeDEADbodies
11-01-2011, 20:48
Не съм объркал думата;) хехе :D , нарочно казвам "самочувствие" защото настроението винаги го има като имаш самочувствие :)
This is so not true... Im sry ! YOU FAILED !
Човек, ти живееш в някакав паралелен, розов свят.
elysunny
11-01-2011, 21:08
голЕм филм
SisiStrange
11-02-2011, 03:56
В реалния живот настроението зависи от бая повече фактори освен от самочувствието.
Какво правите за да имате добро самочувствие в една връзка?
Съществувам.
SmilezZz
11-08-2011, 11:09
Бъркаш самото понятие "самочувствие". Или просто не знаеш самото й , истинското й значение. Не от настроението си зависи самочувствието. И сам/а можеш да го разбереш.
Самочувствието в една връзка ? Може би се гради взаимно. Всъщност не мога да го обясня. Иначе ако съм в кофти настроение - ща не ща го предавам и на него.
sladur4etyYy
11-08-2011, 22:33
какво общо има самочувствието на отделната личност с това дали има връзка или не? :-o