Влез

View Full Version : Влюбен ли съм ? Какво да правя ?

xxxSS
10-24-2011, 17:17
Значи тука веднъж като разхождах кучето имаме една чешма и то паркче такова и ходя там да го разхождам.. И веднъж като ходих видях една позната тя не ми е приятелка а просто на здравей здрасти и се поздравихме тя беше с едно момиче там .. И тя ме запозна с нейната приятелка.. Естествено като мъж се загледах в формите и а тя си има добро тяло и така запознахме се зех и фейса скайпа и почнахме си пишем писахме си около месец понеже тя след като се видяхме за първи път отиде в града а той града е на 20-30 минути път от селото в което живея.А тя тук в село има леля и идва отвреме на време... И Писахме си опознахме се може би не е много редно но аз съм на 24 а тя на 15-16 и общо взето май се харесахме.. И сега онзи ден ми писа че щяла да идва за 1 ден и то снощи се видяхме.. Обаче като почнем да си говорим тя все за секс говори.. Почна да ме пипа по ..Разбира се през дрехите. Обаче тя ми сподели че харесвала и момичета.. И била го правила с момиче а никога не е била с момче.. И аз малко се шашнах.. Оф и така да не ви отекча много аз и казах че много ми е хубаво в компанията ми говорим си за доста неща.. Пък и на мен това ми е втората среща от доста време с момиче.. А просто нямам късмет с тях.. А и имах само 1 гадже до сега.. И то беше преди 5-6 години... И Снощи цяла вечер за нея си мисля.. Днеска цял ден пак за нея си мисля.. Днес щяхме да се видим през деня и да я изпратя да си ходи в града .. Обаче така и не ми се обади званях и писах и смс-и не отговаря ? И ми е още по зле и тъпо така.. да не би нещо да е станало и да ме е отрязла по незнайна причина за мен ? И не знам какво да правя.. Дори снощи като я изпратих не я целунах по устата а по бузките хаха.. Тя се усмихна и тва беше.. Общо взето не знам това че си пада и по момичета и го е правила с тях.. А и че е на 15-16 ... Не знам ? Кво предлагате ?

Бтв пиша като идиот извинете ме .

pofek
10-24-2011, 17:33
Пут йор гън ин йор файс енд жъст пул да тригер!

PLEYGIRL
10-24-2011, 17:35
Такам..... наистина пишеш като идиот ...

За любов не съм сигурна ,че мога да говоря. Но като се има в превид ,че не си имал връзка с момиче от доста време може и да си се влюбил.

Моят съвет е да почакаш известно време след което пак да и се обадиш примерно няколко дни. Ако наистина я харесваш и ако това е взаимно не бива да те притеснява ,че е малка и ,че има странни склонности...

Това ,че ти е говорела за секс звучи нормално ,но за мен е странно момиче да го споменава. И факта ,че те е опипвала изглежда ,че е малко лесно момичето. Направо се е предложила.

Сега най-вероятно е сърдита ,че ти не си отвърнал на желанието и за секс и ,че си я целунал по бузата може да мисли ,че се отнасяш с нея прекалено сериозно а тя желае авантюра.

По принцип не е много хубаво момичета на тази възраст да се занимават с по големи от тях с 5 6 години ,защото момичето иска забавление а едно момче на 24 сериозност и партньор на който да разчита.

Щом ти се отсърди поговори с нея какво мисли за вас като двойка.
А ако не ти се отсърди и откаже да говори с теб просто я забрави и продължи напред с момиче което знае какво иска.

balu4ka
10-24-2011, 17:38
Първо:това ебавка ли е ?!
Второ :аз напълно се втрещих,това да си момиче и то такова каквото е това ,направо си било убийствено.
Ти като си на 24,мозък в тая глава с годините, развивал ли си ?Вземи се хвани в ръце, и си намери свястно момиче.Това ,че го е правила с момиче,не мисля,че е особено похвално и то на нейната възраст.Може би е решила да си продължи с тая ориентация,а ти просто вече си бита карта (:.

Соз,че всичко беше така хапливо,но при положение ,че имаш глава на раменете си...това е абсурдно.

abvd
10-24-2011, 17:58
ARE YOU CRAZYYYYY.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ????

Manafov
10-25-2011, 15:22
1. Силно ме боли от необратимата неграмотност, царяща из села и градове, поля и дерета....
2. проблем пред закона е да имаш връзка с малолетна/непълнолетна

gummybear
10-25-2011, 15:47
като видях ,че е на 15-16 спрях да чета :?
няма да се получи :)

FuCKkK13
10-25-2011, 16:12
за темата не знам.. по-добре не се занимавай защото май не знае какво иска.. и едно ми стана инт. значи пипате се по интимни зони ама една целувка не докарвате :shock: .. това дали си влюбен - само ти си знаеш.. възможно, но според мен щом питаш тук и не си сиг. значи не си влюбен,а е просто привличане.. и друго разбрах.. момичето май иска секс от тебе,а това как ще приемеш нещата,които върши на 15-16г. е твой проблем.. аз лично не бих се занимавала.. ;)

leadyflame
10-25-2011, 16:31
Ти си идот, нормално да пишеш така, щом не знаеш как да се оправиш с една 16 годишна работата не е добре :(

xxxSS
10-25-2011, 19:19
Еми това е че е малка а аз неискам да я чукам защото и аз не съм го правил а и не искам да ме има за секс играчка..

Mi6inka
10-25-2011, 19:21
Фейк

Lucho
10-25-2011, 19:35
1. Не е редно 24 годишен да се занимава с 16 годишни момичета, но е нормално.

2. Нормално е 16 годишни момичета да се занимават с 24 годишни, но не е редно да имат връзка с тях.

btw - някоя на твоята възраст по-така няма ли? Нещо много си свалил летвата ми се струва...

sapphire5
10-25-2011, 19:59
като видях ,че е на 15-16 спрях да чета :?
И аз така.. 8-)

Noja
10-25-2011, 22:14
Правила е с*кс с човек от същия пол, кои знае в кои филм за възрастни го е гледала, ти пък кво и вярваш. Нали трябва да е интересна пред баткото. Звъни и след 2-3-4 дни.

Luidgie
10-25-2011, 22:18
Правила е с*кс с човек от същия пол, кои знае в кои филм за възрастни го е гледала, ти пък кво и вярваш. Нали трябва да е интересна пред баткото. Звъни и след 2-3-4 дни. Да бе и на мен ми стана много интересно, как по-точно е правила секс с момиче, а никога с момче. Май не знае вярната дефиниция за секс. :lol:

gabsit000
10-26-2011, 05:54
какво прави днешната младеж,думи нямам,като знам,че първата целувката ми е е била на 14-15,какви неща вършат на тая възраст :smt010

по темата: тя просто е загоряла и иска секс :)

magita
10-26-2011, 12:13
Фейк

SheDevil
10-26-2011, 12:23
Към автора, не искам да те плаша или нещо такова....само, че аз преди бях точно като нея (+ това че харесвам момичета също! :shock: ) и според те разиграва....и аз съм го правила не е кой знай кво, но си е забавно, особено като й се връзваш.Но все пак я питай де...може пък да съм в грешка,знае ли човек?!

Star1ight
10-27-2011, 03:12
Значи тука веднъж като разхождах кучето имаме една чешма и то паркче такова и ходя там да го разхождам.. И веднъж като ходих видях една позната тя не ми е приятелка а просто на здравей здрасти и се поздравихме тя беше с едно момиче там .. И тя ме запозна с нейната приятелка.. Естествено като мъж се загледах в формите и а тя си има добро тяло и така запознахме се зех и фейса скайпа и почнахме си пишем писахме си около месец понеже тя след като се видяхме за първи път отиде в града а той града е на 20-30 минути път от селото в което живея.А тя тук в село има леля и идва отвреме на време... И Писахме си опознахме се може би не е много редно но аз съм на 24 а тя на 15-16 и общо взето май се харесахме.. И сега онзи ден ми писа че щяла да идва за 1 ден и то снощи се видяхме.. Обаче като почнем да си говорим тя все за секс говори.. Почна да ме пипа по ..Разбира се през дрехите. Обаче тя ми сподели че харесвала и момичета.. И била го правила с момиче а никога не е била с момче.. И аз малко се шашнах.. Оф и така да не ви отекча много аз и казах че много ми е хубаво в компанията ми говорим си за доста неща.. Пък и на мен това ми е втората среща от доста време с момиче.. А просто нямам късмет с тях.. А и имах само 1 гадже до сега.. И то беше преди 5-6 години... И Снощи цяла вечер за нея си мисля.. Днеска цял ден пак за нея си мисля.. Днес щяхме да се видим през деня и да я изпратя да си ходи в града .. Обаче така и не ми се обади званях и писах и смс-и не отговаря ? И ми е още по зле и тъпо така.. да не би нещо да е станало и да ме е отрязла по незнайна причина за мен ? И не знам какво да правя.. Дори снощи като я изпратих не я целунах по устата а по бузките хаха.. Тя се усмихна и тва беше.. Общо взето не знам това че си пада и по момичета и го е правила с тях.. А и че е на 15-16 ... Не знам ? Кво предлагате ?

Това е типично самозалъгване. Чети за него тук http://progresiray.me/osnova/statii/samozalagvaneto.html