View Full Version : Кое е най-хубавото нещо, което момче е направило за теб : )
BrokenHeartt
10-24-2011, 19:36
Такам, имаше една такава тема, но някъде измря по страниците.. нов асъм тук.. всъщност това ми е 2 профил и за това знам :D таа искам да се опитаме да е ' възстановим''.. Айде казвайте кое е най-хубавото нещо, което момче (вашата половинка или просто приятел) е правил за вас :)
Темата беше моя 8-)
А сега по новата.. всичко,което приятелят ми е правил за мен,съм го оценила.Всяко нещо,дори малко има голямо значение за мен :)
Плака за мен. Мъжки сълзи. :) Обичам гоооооо. :-)
GossipGir1
10-25-2011, 02:34
Ами плакал е, игнорна всички които вредяха на връзката ни... от моя страна направих същото, ноооо при последната изненада останах без думи...
Значи от известно време нямах телефон, но обмислях варянта да си взема един HTC, обаче всичките ми пари отиваха за в къщи, така че дори не съм му споменала какво ми се въртеше из главата. На 14 Октомври ставаше една годинка откакто сме заедно.. а той от предишният месец ми беше казал да напиша по стените датата, за да не я забрави (много е зле с датите милия, дори рожденият си ден беше забравил) и аз го написах :) И на 14ти ме събуди сутринта и почна от там че ме е излъгал и аз в първият момент :( :( :( и после ми обяснава "Всъщност аз никога не съм забравял 14 Октомври и всичко това беше театър, понеже имам изненада" и аз веднага попитах каква и той започна с това да ми показва USB-то за картата памет, после паметта ( и аз си помислих, че е нещо за комп-а ми, понеже той има магазин и сервиз за комютри) ииииииии накрая извади телефона , а аз скокнах от леглото, нацелувах го целия.. И освен, че ми беше купил телефона е платил всичките сметки за една година (в плана са ми включени нон стоп безплатни разговори, съобщения и интернет) :) просто грейнах... още не мога да си обясня как ме оцели с този телефон :grin: :grin: :grin: И преди да излезе да отива към магазина ми каза "Как можа да ми повярваш, че ще забравя 14ти Октомври.. това е най-щастливият ден в живота ми" Ох.. колко беше романтичен :oops:
Сетих се и за друго нещо :) За рожденият ми ден на 9ти Септември.. беше окрасил целият апартамент, та дори и терасата в шарени хартийки и балони. Разбира се, беше приготвил и вечеря и хубави вино....... :)
Щастливка съм да го имам в живота си и да бъда с него :grin: :grin: :grin: :oops:
Не съм сигурна това, което са правили за мен дали е било искрено.
Прекалено са ми криви в момента .. :-o
Амии след цял ден работа да кара 80км за да дойде да ме види, защото знае, че скоро няма да имаме възможност. (но уточнявам, че това момче ми е приятел, не гадже, просто темата пише "момче" и аз се сетих за това).. супер мило ми стана тогава.. за да прекараме няколко часа заедно. Такава изненада ми направи тогава...
anonymous708973
10-25-2011, 11:55
Сещам се за различни хора и различни жестове.
- След около денонощие работа се качи на колата и измина 350 километра, за да ме види.
- Подари ми голяям букет за рождения ден.
- Направи ми суши.
- Дойде да се видим 30 минути след като беше пристигнал в Пловдив от 10-дневна екскурзия в чужбина.
- На собствения си рожден ден дойде до нас в 12 вечерта, за да се видим. Вдигна ме от леглото, където бях рошава, без грим и по пижама, ама... прощаваме му, какво да правим :Д
Всички уникални смс-и, свързани със спомени, дори не ги броя. Обожавам мили жестове.
Supernaturalfan
10-25-2011, 12:49
Като гадже не, приятелски:
- Донесе ми якето, което бях забравила
- Винаги когато падне нещо мое го вдига
- Намери една моя значка, която беше паднала и специално ме настигна по пътя за да ми я даде (беше тоолкова милоо!)
BlindedAngel
10-25-2011, 16:56
Целуна ме, ама с език 8)
againstyou
10-25-2011, 17:21
Не съм сигурна това, което са правили за мен дали е било искрено.
Прекалено са ми криви в момента .. :-o
slunchoy
10-31-2011, 16:13
Каза ми,че ме обича и веднъж когато си писахме ми каза,че иска да се гушне при мен и ,че аз съм единствената за него :-) :-)
YoUcANNOtiMaGiNe
10-31-2011, 17:15
Мм да ме развесели когато настроението ми е супер-хипер-крайно скапано и сдухано и пълен отврат т.е. когато е почти невъзможно някой да успее да ми го оправи. 8-)