Влез

View Full Version : Малко скучни излияния :/

Azoria
10-24-2011, 21:05
Той ме разбира. Понякога имам чувството,че има много силни чувства към мен. Държи се така ,сякаш ,ако ме загуби това би го съсипало.
Лесно мога да го обикна ,защото той е идеален. Най-сетне бих могла да разбера какво е то - споделената любов. Знам,че бихме били идеалната двойка. Допълваме се идеално,довършваме си изреченията,харесваме еднакви неща. Когато сме заедно времето лети. Винаги ме кара да се усмихвам. Както и аз него.
Дали наистина сме само приятели? Едва ли. Уви - никой не признава чувствата си. Колко пъти ми се е искало да го прекъсна докато говори нещо, за което до сега съм си мислила, и да го целуна. Да му кажа какво изпитвам. Да забравя страха и просто да изживея този дългоочакван миг. Питам се дали и той се чувства така. Единственото нещо ,за което никога не говорим - отношенията помежду ни. Тема,от която явно и двамата се страхуваме. Не е като да не си правим намеци,да не се шегуваме с това (и добре,че е майтапа ,та да си кажем истината ,поне от моя страна) ,но когато стане сериозно....
Искам да съм с него. Той ме кара да забравям всичко лошо,което ми се е случило през деня. Винаги знае какво да ми каже,от какво имам нужда. Винаги ми помага,защитава ме и ме подкрепя... Това е ,което търся.
Но страхът...това ще ме убие. :(

Bonjour
10-24-2011, 21:12
Бори се за него въпреки стаха ако трябва даже ти поеми първата крачка та нали любовта е борба за обичта към човека за когото харесваш.Престави си че това е идеалното момче за теб и го изпуснеш дейсваи и него изпускаи :).

fenkaaa
10-24-2011, 21:19
Не се замисляй-щом забелязваш чувствата му от какво се страхуваш? Какво лошо има да направиш 1-вата крачка.. може да бъде началото на нещо прекрасно :) Успех :-)

Sh@d0w
10-25-2011, 05:49
Всичко ти е перфектно, трябва само да се "пресегнеш" и ще го имаш. Знаеш ли колко хора биха желали да имат подобна на твоята ситуация, вместо да се чудат дали момчето, което харесват изпитва чувства към тях.

Личи си, че сте един за друг, че има чувства помежду ви - не е нужно да говорите за това. Все някой трябва да направи първата крачка. Не изпускай шанса си.

Не разбирам страха ти - да не те отблъсне, да не прецакате приятелството ви, или просто чист срам? И трите причини са безсмислени в твоя случай ;)

Просто се престраши, целуни го, целувката ще трае само миг, но след това ви очаква щастие, защото вече ще сте заедно.

YoUcANNOtiMaGiNe
10-25-2011, 08:55
Ще изляза с 1 клише ама все пак има голяма доза истина:
"Не позволявай на страха от загуба да ти попречи да опиташ."

svodnika
10-25-2011, 09:13
ооо неее колко е тъжноо :-# :cry:

Azoria
10-26-2011, 13:44
Благодаря ви за съветите. \:D/ Ще взема да се стегна и аз... ;-)

bloodyred
10-26-2011, 13:48
Не, наистина просто направи това, което чувстваш.. както каза, искала си да го целунеш.. ами направи го, както сама казваш, момчето явно не е никак безразлично .. давай смело, шанса да не останеш доволна след това според мен е много малък :))

Limitless
10-26-2011, 14:23
Успех.

Manafov
10-26-2011, 15:54
При такива близки отношения и сходството в характерите ви, смятам, че не е трудно да разкриете чувства :] сърдечно пожелавам успех!

П.С. Поне едина история, без апокалиптични сюжети и съдбовни раздори :)

wasch0
10-26-2011, 16:02
Ох, много позната история! Месеци овъртахме, дори година. Всички знаеха за чувствата между нас, но ние не си го признавахме.

Всичко ти е перфектно, трябва само да се "пресегнеш" и ще го имаш. Знаеш ли колко хора биха желали да имат подобна на твоята ситуация, вместо да се чудат дали момчето, което харесват изпитва чувства към тях.

Обаче трябва да си подготвена, че може когато всичко свърши, да е край и на приятелството ви..