Влез

View Full Version : Хубавите моменти от връзката ви

DeathRogue
10-24-2011, 22:40
Таа..стоях си пред монитора и ми хрумна тази идея за тема, която разкрива хубавата страна на връзката, а именно моменти с вашата половинка, които никога няма да забравите :)

P.S. Съжалявам, ако се повтаря темата..не съм се ровил в другите страници да проверявам.

SisiStrange
10-25-2011, 03:41
Твърде много са за разказване. Всеки път, когато се видим, има по нещо незабравимо. :)

Sh@d0w
10-25-2011, 05:38
Твърде много са за разказване. Всеки път, когато се видим, има по нещо незабравимо. :)

И аз така. Най - ярките спомени, които изплуват в съзнанието ми като се замисля на тази тема са :

- когато отидах на бала и (трябваше да е изненада, но леко се издадох :D ) и танцувахме, прошепнах и на ушенце какво чувствам към нея, след което се спогледахме за миг и се целунахме.

- когато ми каза "Обичам те"

- в борисовата градина под едни пръскачки, на първата ни среща след като вече ходехме :D целувахме се под струите вода, беше невероятно и даже след това като седнахме на една пейка две двойки които ни наблюдаваха се престрашиха да направят същото 8-)

- и още много много

anonymous708973
10-25-2011, 13:26
Сори, за повърхностния въпрос, ама.. как отиде облечен на бала й? :ДД

Хубавите моменти са толкова много. Имам си мили спомени от всяка връзка, от онези малки неща, които разбираш само ти и любимият човек.

В първата ми връзка (6-8 клас) - криенето по тъмните кабинети, отварянето на подаръка му без повод в тоалетната, онова велико любовно писмо, написано в 5 клас от моя страна (супер грамотно при това :Д :Д), тайните погледи през часовете... Ех, страшно детско, страшно сладко.

В следваща връзка (9-10 клас) - малките екскурзийки, които си правихме, когато ми направи чай за махмурлука :Д (още едно супер мило нещо, което някой е правил за мен), целувките в морето, заяжданията на приятелите му, че бил гей :ДДД (добре де, явно само за мен беше забавно :Д), като влизахме в книжарница през ден, просто за да гледа някви неща, нищо че няма нищо ново :)

После - когато ме учеше да карам (ех..), рожденият ден на негов приятел, малкото ни време на морето и опитите ми да го удавя :Д :Д (отново - весело само за мен), когато идваше до нас само за да разходим песа заедно, когато ме завиваше, докато спях, когато му взехме коте, всичките пъти, когато си поръчвахме хапване за вкъщи и седяхме доволни и мълчаливи, гризейки нещо :Д, спинкането гушнати, всичките пъти, когато просто ей така ми взимаше по една Милка, за да ме зарадва, когато си ходихме ей-така насам-натам, когато влизахме в магазин и взимахме 3 пъти повече неща, отколкото ни трябват в действителност само защото очите му са многократно по-големи от корема :Д

Сигурна съм, че има неща, които забравям :)

Sh@d0w
10-25-2011, 19:21
Сори, за повърхностния въпрос, ама.. как отиде облечен на бала й? :ДД

Беше в дискотеката, защото за самия хотел отдавна бяха платени кувертите и просто нямаше как. Иначе доколкото помня си бях с нормалните ми дрехи, черен панталон, черна тениска с бели ръкави и черно яке (нали съм шадоу ;д ).

Не съм се изтупвал кой знае колко, попринцип мразя официалностите. Тя също беше успяла да се преоблече насред суматохата след хотела и двамата се чувстваме по - комфортно в нашите си дрехи 8-)

fear4o
10-25-2011, 20:44
Първия откровен разговор.. разкриването на чувствата.. онези моменти на любовни откровения..

DeathRogue
10-25-2011, 22:41
Аз пък няма да забравя как веднъж как се случи така, че техните и наще ги нямаше в града.Баба й обаче беше останала да я наблюдава :D В началото й виках на бъзик да дойде да спи вкъщи и тя естествено го приемаше на майтап..вечерта обаче ми звъни и вика 'чакам баба да заспи и излизам..чакай ме пред вкъщи' :grin: таа така тя избяга от тях и отидохме вкъщи..лошото беше,че трябваше да си тръгва рано, за да не усети дъртата,че я няма..но на пук на бабето си изкарахме супер :P

Отиваме на кино и тя носи чадър за всеки случай, з-то времето си беше кофти..свършва филма, излизаме навън и гледаме как вали, трещи, духа та се къса ;D и ние с тоя чадър 3км изминахме докато я изпратя до тях, а по средата на питя от чадъра нищо не беше останало :D и вървим със счупения чадър, който приличаше на вс друго, но не и на това, което е попринцип ;d беше мн весело

xBadxApple
10-25-2011, 23:39
Всеки момент може да е хубав, стига да извлечеш нещо от него. Това се и старая :)

g1lzaTa
10-26-2011, 04:27
Твърде много са за разказване. Всеки път, когато се видим, има по нещо незабравимо :)

Иначе ако почвам да изброявам,ще успамя Форума :D

DeathRogue
10-26-2011, 08:34
Твърде много са за разказване. Всеки път, когато се видим, има по нещо незабравимо :)

Иначе ако почвам да изброявам,ще успамя Форума :D

Е аз не ви карам да разкажете всички..1 е достатъчен ;]

Biskfitka
10-26-2011, 08:57
Когато на Св.Валентин ми предложи да се оженим :-s
(вече не ми е гадже)

tuzaro
10-26-2011, 09:31
то вече бяхме скъсали ама ми остана тоя спомен много добър 8-)
с баща и бяхме на мач в Бургас, а тя беше в Слънчев бряг на море с нейни приятелки. Естествено ние се почнахме още по пътя за морето и като пристигнахме в Равда на плажа вече бяхме безсмъртни. По едно време тя се обажда на баща и и пита с кой е на мач и като разбра му каза да ме контролира :lol: Мача беше от 8 и се бяхме направили аватари, тъй като знае на кво сме способни на връщане постоянно ми пишеше смс-си до къде сме стигнали и има ли някви проблеми 8-)

DeathRogue
10-26-2011, 19:28
Когато на Св.Валентин ми предложи да се оженим :-s
(вече не ми е гадже)

ОМГ :D самоубиец...на колко сте, че ти е предложил?