View Full Version : Някога...
- изглеждах по - добре и всички ме заглеждаха, бях красива, слаба, сега кожата ми е повяхнала, изморена съм от живота, не си оправям косата, ходя вързана и не се гримирам, защото нямам самочувствие...
Искам отново да съм красива... А ако направя усилие да се гиримирам и да си пусна косата не мисля, че съм симпатична като преди и не се чувствам добре...
Имам чувството, че съм някакъв изруд....
Косата ми е дълга, но преди я боядисвах и на връхчетата е като слама, трябва супер много да я изправя с пресата за да не си личи, което ме мори още и още, а не искам да я скъся, това ще ме съсипе...
Кожата ми е бледа... ужасна съм като мъртвец....
Тук има толкова красиви мацки, не знам как успяват всеки ден да изглеждат така зашеметяващо, аз немога.. и не зная как.. :( Или го имаш или го нямаш
VampireLover3
10-25-2011, 10:44
Или имаш желание или не ;)
"Който има желание, намира 1000 възможности, който няма желание, намира 1000 причини" - Екатерина Мириманова
Отиди на фризьор и си махни връхчетата .. започни да си правиш някакви по обикновени прически без да си изправяш косата за да не се "тормозиш" допълнително, няма нужда от гримове според мен- естественото е най-красиво, но ако толкова искаш си сложи малко спирала и някакъв гланц колкото да не е без хич. Лакирай се и си подбери дрехите .. не е нужно да си взимаш нови. ;)
И спрете да се оправдавате, че не можете, че нямате време, че сте се измъчили... `щот така е най-лесно. :)
Darinella
10-25-2011, 11:58
Постни някоя снимка и може да ти дадем повече съвети. :) Иначе ако го искаш достатъчно, ще се постараеш. Една съседка, която е рускиня, казва, че една жена без грим и прическа не бива да излиза. Разбира се, не говорим за някакви сложни прически и екстравагантен грим, а за нормалните грижи, които трябва да пологаме. :)
И какво толкова се е случило, че в момента се чувстваш и изглеждаш така, както описваш ? Един човек или си е красив или не. Ти ако имаш чертите и излъчването...всичко останало е поправимо. Има хиляди маски и терапии за кожата, за лицето. Косата расте, дори и да я подкъсиш малко във връхчетата, да й правиш маски, без да я третираш известно време с преси, за отрицателно време ще се възстанови. За бледата кожа има ружове, фон дьо тени, солариуми, слънце (не сега де). Говориш все едно си някоя застаряваща лелка, на която й липсва младостта. Защо си се занемарила ? - всяко нещо изисква постоянство. Мисля, че проблемът ти е повече в главата, отколкото във външния вид...просто си въобразяваш, дотолкова си се вманиачила в огледалния образ, че преувеличаваш. :)
malka_sladkka
10-25-2011, 13:35
И какво толкова се е случило, че в момента се чувстваш и изглеждаш така, както описваш ? Един човек или си е красив или не. Ти ако имаш чертите и излъчването...всичко останало е поправимо. Има хиляди маски и терапии за кожата, за лицето. Косата расте, дори и да я подкъсиш малко във връхчетата, да й правиш маски, без да я третираш известно време с преси, за отрицателно време ще се възстанови. За бледата кожа има ружове, фон дьо тени, солариуми, слънце (не сега де). Говориш все едно си някоя застаряваща лелка, на която й липсва младостта. Защо си се занемарила ? - всяко нещо изисква постоянство. Мисля, че проблемът ти е повече в главата, отколкото във външния вид...просто си въобразяваш, дотолкова си се вманиачила в огледалния образ, че преувеличаваш. :)
Напълно съгласна съм с това мнение. Важното е да имаш желание, така с оплакване само нищо няма да промениш ;) Ако наистина имаш красиво лице достатъчно ще ти е да си сложиш малко спирала, гланц и коректтор или фдт, ако имаш нещо за прикриване :) Прави си разни маски за лице, за коса. Ако не си харесваш тялото прави упражнения, отслабни, хранейки се здравословно, а не с диета! Казвала съм го милион пъти важното е да си вярваш, че си хубава и всичко ще си дойде на мястото. Да ти дам един пример - Goddess. Мислиш ли, че ако тя по цял ден само мрънкаше колко е грозна и нехаресвана е щяхме да и казваме тука колко красива е, дали щяха да заключват вече 2ра тема, от някакви фенове. Не мисля, че човек без самочувствие може да бъде толкова харесван. Така че, харесвай се ти сама, за да те харесват и другите ;)