Влез

View Full Version : Страшно бързо свършва..

pandelka
10-25-2011, 16:51
Не знам и аз дали да го определя като проблем,но от известно време с приятеля ми секса не се получава.. :( На 10тата минута макс. е свършил..
Като да кажеш не сме правили кой знае какво.. Около 10-15 мин преди това малко игра,целувки и т.н и тамън да стане интересно ИИИ.. дотам. Какво да направя?

SisiStrange
10-25-2011, 17:03
Като усетиш, че наближава оргазъм, го спри и сменете позата.

tuzaro
10-25-2011, 17:05
сменяй го майна

DragonLady
10-25-2011, 17:19
сменяй го майна

Ако го обича, майна, нема може да го смени
Сега сериозно, можеш да му предложиш преди да тръгнете да го правите да си удари една бърза, така на 2ри тек ще издържи повече.

tuzaro
10-25-2011, 17:22
сменяй го майна

Сега сериозно, можеш да му предложиш преди да тръгнете да го правите да си удари една бърза, така на 2ри тек ще издържи повече.е тя да си го обича ама кво и пречи друг да я задоволява 8)

Shturrrche88
10-25-2011, 17:30
Намалете любовната игра в полза на секса ;)

pandelka
10-25-2011, 17:32
Е то пък без хич не може

DragonLady
10-25-2011, 17:33
сменяй го майна

Сега сериозно, можеш да му предложиш преди да тръгнете да го правите да си удари една бърза, така на 2ри тек ще издържи повече.е тя да си го обича ама кво и пречи друг да я задоволява 8)

Бе и това го има, ама не е много честно спряно авера и ;)

tuzaro
10-25-2011, 17:52
сменяй го майна

Абе Василе....
Или му кажи да си набива една преди да правите секс, или когато наближи края сменяйте позата/спирайте за малко.детска постъпка беше, съжелявам.

NightGuardian
10-25-2011, 17:55
на почивки са казали хората.

tuzaro
10-25-2011, 17:56
сменяй го майна

Абе Василе....
Или му кажи да си набива една преди да правите секс, или когато наближи края сменяйте позата/спирайте за малко.детска постъпка беше, съжелявам.
Ко речи?съжалявам, личи си че си учителка :oops:

annonimnna
10-25-2011, 18:40
Сменяйте позите. Ако го карате на една, много ясно, че ще свърши бързо :)

pandelka
10-25-2011, 18:45
пробвахме и да ги сменяме,не че по принцип го караме на една,но дори сменяхме повече от обикновено,но пак същото ..

annonimnna
10-25-2011, 18:48
Тц. :( Лошо...
Ами преди секс да си бие една. Така ще се задържи повече :)

Sh@d0w
10-25-2011, 18:48
пробвахме и да ги сменяме,не че по принцип го караме на една,но дори сменяхме повече от обикновено,но пак същото ..

Свършва за 10 мин? :shock: Много малко бе...

Ползвате ли презервативи? Ако да пробвайте с друг модел, по-дебели.

DragonLady
10-25-2011, 18:53

По дебелите обаче, не само з него по малко удоволствие, но и за нея. Нов с 2 остриета си е ;)

Sh@d0w
10-25-2011, 18:56

По дебелите обаче, не само з него по малко удоволствие, но и за нея. Нов с 2 остриета си е ;)

Така е. Обаче колкото повече секс правят, толкова повече ще почне да издържа.

Така че make more sex.

tuzaro
10-25-2011, 19:00
може пък авторката да е много страстна и да го кара бързо да свършва

pandelka
10-25-2011, 19:02
Така че make more sex.
Смятам да опитаме това. :D

annonimnna
10-25-2011, 19:05
Така че make more sex.
Смятам да опитаме това. :D

Поне ще си правиш кефа :D

DragonLady
10-25-2011, 19:15
Сега се сетих за тея презервативи:
http://www.durex.com/bg-BG/Products/Condoms/Pages/Performa.aspx

Само, че съм чувала, че на някой момчета от тях им спадал, понеже са със ледокаин и понижават чувствителността.

DogShit
10-25-2011, 19:16
Една среща с чичо Онани преди секса решава всичко! :lol: :lol: :lol:

Beer
10-25-2011, 19:55
Една среща с чичо Онани преди секса решава всичко! :lol: :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz:
Чичо Онани, най-верният другар на всеки мъж!
По темата:
Вие за втори път чували ли сте?
Нека свърши първия път колкото може по-бързо, а не да се стиска и да не свършва, а втория вече ще те задоволи колкото ти е нужно и сте готови.
Не виждам защо трябва да му прецакваш кулминацията, като го караш да се стиска!
ПС. 10-15 минути НЕ Е малко!

asdzxccc
10-25-2011, 20:02
Според британски учени перфектният секс продължава точно 10 минути, това е времето за което и двамата могат да изпитат оргазм, но пък пробвай ти да си отгоре, така той ще се отпусне и ще издържи повече, предполагам ;д

imamkrasivouho
10-25-2011, 20:15

глупости.

Thrombocyte
10-25-2011, 20:33
Спец. кондоми и по-бавно темпо, за друго не се сещам.

Bozichko
10-25-2011, 20:37
Ах, дечица, колко са ви бедни познанията :) Едно от нещата, които може да забави оргазма, накарай го от време на време да го забелва докато се разхожда някъде, така с времето ще притъпи малко чувството, което ще удължи продължителността. 2ри тек не може ли, кво? Свършва в тебе, сменяте презерватива и се продължава? В интернет има множество сайтове в упражнение за удължаване на сексуалният акт, много интересни и леснодостъпни упражнения, които се правят на мястото между ануса и тестисите. Многото секс изобщо не е сигурно, че ще се подобрят нещата, много мъже си остават за цял живот с преждевременна еякулация. УЖ има презервативи, които удължават половият акт, колко са работещи не мога да ти кажа, но може да потърсите. Има задържащи спрейове. Завиждам на мъже, които могат да свършват лесно. Още с вкарването свършваш в презерватива, сменяш го, един 2ри тек за 2-3 минути пак така и после 3тия да я изкъртиш от секс, докато не ви се протъркат онея работи, баси якото :smt007

NightGuardian
10-25-2011, 20:56
Според британски учени перфектният секс продължава точно 10 минути, това е времето за което и двамата могат да изпитат оргазм, но пък пробвай ти да си отгоре, така той ще се отпусне и ще издържи повече, предполагам ;д

ти ,ако слушаш британските учени. :lol: :lol: :lol:

Bozichko
10-25-2011, 21:01

ти ,ако слушаш британските учени. :lol: :lol: :lol:

Реално е така, даже под 7 минути, доказано е. Все пак в животинския свят, не се знае колко време имаш и колкото по-бързо свършиш, толкова по-голяма вероятността потомството да е твое. Реално, това ни е заложено от природата и е доказано, че всеки, който свършва по-бавно от тези 7 минути, задължително има някакъв проблем, не е нужно проблема да е здравословен, животозастрашаващ, но нещо има, което не е както трябва. Това може да ти го каже всеки кадърен и дълго време практикуващ уролог/андролог!

Goddess
10-25-2011, 21:07
Еми изчаквате малко и почвате пак. Втория път едва ли ще свършва толкова бързо.

NightGuardian
10-25-2011, 21:12
последните години , които чета за открития и доказвания на британски учени ми става смешно. Имам чувството , че медиите лъжат. :lol:

tuzaro
10-25-2011, 21:16
последните години , които чета за открития и доказвания на британски учени ми става смешно. Имам чувството , че медиите лъжат. :lol:до ся не си ли разбрал че медиите лъжат.

NightGuardian
10-25-2011, 21:41
последните години , които чета за открития и доказвания на британски учени ми става смешно. Имам чувството , че медиите лъжат. :lol:до ся не си ли разбрал че медиите лъжат.

принцип знам , но с учените да си правят ташак. 8-)

Ronnan
10-26-2011, 06:14
Приятеля ти очевидно няма достатъчно самоконтрол, или просто не желае да издържи повече. Аз ако не се самоконтролирах щях да свършвам за <1 min. Като се контролира нивото на възбудата, продължителността на акта зависи единствено от физическата издръжливост на мъжа. Случвало ми се е просто в един момент да се уморя, и да прекъснеме секса, докато си почина.
Така че поговори с пруиятеля ти, и му обясни че единствено от него зависи колко ще издържи.

gabsit000
10-26-2011, 06:19
Еми изчаквате малко и почвате пак. Втория път едва ли ще свършва толкова бързо.

да евентуално това е решение.. :-o

Mi6inka
10-26-2011, 06:26
на почивки са казали хората.
+

Или просто..като свърши..отива измива се и пак.. Той не се ли усеща, че ти не си окей?

badsector
10-26-2011, 09:19
...Какво да направя?
10-15 минути почивка, в които да хапнете някакви бързи въглехидрати и после пак се почвате. Може и да потретите...

Ronnan
10-26-2011, 10:42
Ако може да повтори, както казаха по горе, това наистина е доста добро решение. Ако не може пък, трябва да се научи да не свършва преди тебе, което зависи от него да го направи, и от теб да го подтикнеш. А и колкото повече забавя оргазма, толкова по силни ще са усещанията после.

IncendiaSanctus
10-26-2011, 11:21
2, 3, 4 пъти... или какво, нямате време, имате само по 30 минутки и толкоз xD

Пък 10 минути, ако е първи път, не е чак толкова зле... Някои хора и за по 2-3 свършват, нашата почнала да се оплаква от 10 :> Пък и ( мое лично мнение ) над 40-45 минути е много вече , айд, час максимум xD Не ви разбирам, дето се лашкате по 3-4 часа, че го и смятате за постижение... За 3 часа може да си направим кефа 3 пъти, и да се погушкаме, и да хапнем...

Ronnan
10-26-2011, 11:43
2, 3, 4 пъти... или какво, нямате време, имате само по 30 минутки и толкоз xD
Пък 10 минути, ако е първи път, не е чак толкова зле... Някои хора и за по 2-3 свършват, нашата почнала да се оплаква от 10 :> Пък и ( мое лично мнение ) над 40-45 минути е много вече , айд, час максимум xD Не ви разбирам, дето се лашкате по 3-4 часа, че го и смятате за постижение... За 3 часа може да си направим кефа 3 пъти, и да се погушкаме, и да хапнем...

Не е казано че като правите три часа ще е нонстоп ръчкане. При нас обикновенно е: Правиме секс, приятелката ми свършва, лежиме голи, прегръщаме се натискаме се, като ни дойде музата, пак го правиме и така часове наред. Накрая обикновенно и двамата сме доста изморени, тя е свършила няколко пъти, а на мене ми е минала музата за секс без да съм свършвал. Така и тя доволна и аз не се чувствам като изстискан парцал от свършването. А като не съм свършвал знам че ще съм готов на макс за следващия път. Свърша ли ми трябва поне половин час да го дигна, но дори и тогава просто ми липсва желание, и ми трябват поне ден два за да съм на макс. Ако и приятеля на авторката е така, ще му е доста трудно да потрети :).

pandelka
10-26-2011, 15:20
Понякога нямаме време да пробваме пак ,за да е повече.
Понякога пък не става :-o Като свърши веднъж и после става по бавно..
Иначе не че се оплаквам,ама иска ми се да е повече ..айде поне 30 мин.. то за тези 10 май само той остава доволен.

DragonLady
10-26-2011, 15:36
Понякога нямаме време да пробваме пак ,за да е повече.
Понякога пък не става :-o Като свърши веднъж и после става по бавно..
Иначе не че се оплаквам,ама иска ми се да е повече ..айде поне 30 мин.. то за тези 10 май само той остава доволен.

Поговори открито с него на тая тема. Кажи му, дали е възможно когатосе усети, че е близо да забави оргазма си, за да можеш и ти да свършиш и да се почувстваш задоволена.
Така както секса може да заздрави една връзка, така може и да и разкаже играта ...

radinio
10-26-2011, 16:29
Чета и не вярвам на очите, хора,които казват момчето да се контролира,това са пълни глупости,стане ли му кеф на човек няма как да се контролира!!! нормалният секс е 10 - 13 мин. и другото което е,нормално първия път да е 10 мин, втория ще е 30 мин, третие ще е 60 мин и т.н

Zaharinka
10-26-2011, 16:33
Моя като свършва още преди да сме почнали 8-)
Иначее спирайте за почивки иначе...знам как се чувстваш ужасно е ама..това е положението.Слаби ангели имат някои. :-D