View Full Version : Ревност или основателна причина
bettyblackdewil
10-25-2011, 17:17
Така как да започна.. Имам приятел от почти 10 месеца и все пак ми трябват различни гледни точки на ситуацията за да разбера дали аз съм права или просто защото съм влюбена си мисля така...
Така.. Има едно момиче, което уж ми е приятелка сравнително скоро се запознахме лично, но се знаеме от много години.. и под сравнително скоро имам предвид може би малко по-малко от година... Разбрах, че си пишат с приятеля ми и хубаво няма лошо.. След това малко изревнувах като бях излезнала с нея и тя ми каза как са си пишели и тя казала, че става, а той и казал да стой там да си пишат... леко изревнувах, но не направих никакъв проблем, защото знам, че няма смисъл.. След това разбрах, че искала да види кучето на приятеля ми - хубаво нека го види щом иска няма проблем / наистина няма проблем /.. Видяла го и така след време / наскоро вече / пак искала да се видят за да види кучето. Видяли се един приятел на моя приятел се избъзикал с нещо от сорта какво си търси оправдание с кучето, че да го види него и тя се съгласила, дали на бъзик дали не обаче не знам... Същия ден когато за 2-ри път се видели за да '' види кучето '' поискала да му види рибите... Смисъл някак глупаво се чувствам, че уж ми е приятелка, а иска да отиде на гости на приятеля ми само двамата за да '' види рибите''.. Параноя ли е това от ревност или наистина има вероятност да се опитва да се добере, така да кажем, до приятеля ми?
Извинявам се, ако има нещо.Просто имам нужда от други гледни точки по ситуацията...
Да подчертая, че попринцип съм ревнив човек, но не го показвам за да не става проблем, защото знам, че няма смисъл..
ако е по хубава от тебе, той ще избере нея
bettyblackdewil
10-25-2011, 17:21
Той доказва, че ме обича, но въпроса ми е за нея... Какво да я правя нея и дали изобщо има смисъл да анализирам ситуацията..
leadyflame
10-25-2011, 17:25
Той ако е пич на място и вижда, че я сърби и иска да я почеше ще я отпрати ако наистина са си приятелско настроени няма място за притеснения
Прави си изводи за приятелката си. :-o
SisiStrange
10-25-2011, 17:26
:lol: Иска да му види рибите. :lol:
Сори, може и само на мен да ми прозвуча смешно. 8-)
Ми говори с нея щом ти се води приятелка. Попитай я какви са тези рибешки изцепки и защо толкова фамилиарничи с приятеля ти. И недей със заобиколки, а баш директно си задай въпроса.
bettyblackdewil
10-25-2011, 17:27
Еми той още като му е казала за рибите я е отрязал, но аз му казах нека отиде няма лошо.. Лошо ще е ако се опита да направи нещо, а някак имам чувството, че ще се опита.... смисъл тя...
SisiStrange
10-25-2011, 17:32
Еми той още като му е казала за рибите я е отрязал, но аз му казах нека отиде няма лошо.. Лошо ще е ако се опита да направи нещо, а някак имам чувството, че ще се опита.... смисъл тя...
Щом за теб има проблем защо си се направила, че няма такъв?
Нямало лошо... Щом те дразни и усещаш, че нещо не е наред, бъди честна. Какъв е смисъла да му демонстрираш колко широко скроена си, ако отвътре ще се ядеш от притеснения? По-добре поговори и с двамата.
crowberry
10-25-2011, 17:35
Tова е най-тъпото оправдание, което някога съм чувала. Приятелката ти .. поне да беше измислила нещо по-правдоподобно. Рибите? Оф, и тя не знае как да ти открадне гаджето нещо.. :-o :-o
bettyblackdewil
10-25-2011, 17:36
Не не аз му казах направо '' Да ревнувам те, но ако е там само за рибите няма проблем нека ги види.. '' И да наистина няма проблем ако е само за тях... притеснявам се,че вече 2 пъти го кара да вижда кучето на 2-я искала да види и рибите... някак нямам голямо доверие на цялата тая невинна приятелска ситуация, но само ако отиде ще разбера колко ми е приятелка и колко се прави на такава
crowberry
10-25-2011, 17:38
Не не аз му казах направо '' Да ревнувам те, но ако е там само за рибите няма проблем нека ги види.. '' И да наистина няма проблем ако е само за тях... притеснявам се,че вече 2 пъти го кара да вижда кучето на 2-я искала да види и рибите... някак нямам голямо доверие на цялата тая невинна приятелска ситуация, но само ако отиде ще разбера колко ми е приятелка и колко се прави на такава
Абе ти, серизоно ли не виждаш какво става. Риби? Тези животни са много надценени. Дори не са интересни. К'во толкова ще им гледа..
bettyblackdewil
10-25-2011, 17:40
Да аз ако не се бях усъмнила нещо нямаше да пиша тая тема... просто преди да правя прибързани действия трябва да разбера всичко... и да видя различни гледни точки
другия път ще иска да му види питона майна :lol:
leadyflame
10-25-2011, 17:42
И да го усети най-вече :lol:
SisiStrange
10-25-2011, 17:42
но само ако отиде ще разбера колко ми е приятелка и колко се прави на такава
Аз не бих се захващала с такива игри. И ако съм на приятеля ти, ще ми стане неприятно, че го ползваш, за да си правиш тестове. Все едно им осигуряваш пълна възможност за всичко. Дори да му имаш пълно доверие, дори наистина да е много свестен, пак е супер тъпо. Ситуацията е очевидна. Явно не ти е истинска приятелка.
bettyblackdewil
10-25-2011, 17:44
Да и аз това го бъзиках днеска, че следващия път ще иска да види котката, а после да не говориме :D
Повече от явно е, че е тъпа шаврантия. Имаш поводи за притеснения, даже ти се учудвам на търпението и тактичността. Аз мисля и действам доста по-първосигнално, знам, че и така не бива, но такова нещо мен би ме извадило извън релси.
bettyblackdewil
10-25-2011, 17:50
Тя не ми е истинска приятелка.. Излизали сме няколко пъти писали сме говорили сме си, но истинска приятелка не.. Просто обикновена приятелка с която имаме общи интереси добри отношения но не се знае до кога...
crowberry
10-25-2011, 17:52
Абе, то няма обикновени и истински приятели. Или са ти приятели, или са ти познати, или никви не са ти..
Няма значение каква ти се води....просто е мастия. И непозната да ти беше - пак е долно да се навърта около чуждо гадже, под подобни смешни предтексти. А и той ако й се връзва и в действителност държи да си пише толкова с нея (щом й е казал да стои) - и на него бих се обидила.
bettyblackdewil
10-25-2011, 18:01
това беше отдавна след време леко му се нацупих като отворихме темата но си поговорихме и се оправихме... а и казах че той не и се е вързал за рибите веднага я е отрязал с думите '' ходи гледай в зоопарка '' , но в скоро време очаквам ново искане да види кучето :D
Няма значение каква ти се води....просто е мастия. И непозната да ти беше - пак е долно да се навърта около чуждо гадже, под подобни смешни предтексти. А и той ако й се връзва и в действителност държи да си пише толкова с нея (щом й е казал да стои) - и на него бих се обидила.може ли да ти видя котето :lol:
Не е за игра... 8-) само за сериозни господа ли е? 8)
Сори, може и само на мен да ми прозвуча смешно. 8-)
Ми говори с нея щом ти се води приятелка. Попитай я какви са тези рибешки изцепки и защо толкова фамилиарничи с приятеля ти. И недей със заобиколки, а баш директно си задай въпроса.
Точно така ти си с него,не тя.Ти ходиш с него и имаш право да се интересуваш от тези неща.
bettyblackdewil
10-25-2011, 18:20
Като я видя ще си поговорим..
dream1707
10-25-2011, 18:38
И аз съм такава... много ревнива, но не го показвам, за да не стават спорове....
А на тая каква и е работата с рибките на човека :D Става прекалено вече ... Ти му имаш доверие, ясно... но на нея май не трябва да имаш ... Скоро може да го викне у тях той да и види котето.. ще стоиш без да се обаждаш ли ... Поговори с нея ...
bettyblackdewil
10-25-2011, 18:45
Ще пробвам отначало на бъзик в зависимост от това как реагира ще си променя тона говорене...
:lol: :lol: :lol:
eXxXciTeD
10-25-2011, 20:51
Имаш основания да се съмняваш, тоя си позволява прекалено много, как така ще ходи у тях под всякакви нелепи оправдания, разбери какво става.
Кучето, пък пибките накрая и да брукне в аквариума може да поиска, на мен лично ми звучи съмнително, хубаво е че е отпратил.
gabsit000
10-26-2011, 06:04
:razz: :razz: :razz: да и мене това ме уби :razz: :razz:
по темата:Мацка пази си гаджето,щото с тия посещения,накрая ще каже,че е искала само да види материята на чаршафите му и после ще се чудиш от къде ти е дошло...поговори с него за какво става на въпрос,не оставяй нещата така..
Пфф, и такива мърши имало.Абе ,ти момиче ,какво още правиш,а не и покажеш "кон боб ,яде ли?".Майко,ако тази ми беше близка на мен ,щях да я питам дали иска да ми види юмрука >.<".Бахти ,мършите.Не стига ,че си и позната (приятелка),ами иска да се натиска и на приятелят ти.Вземай се в ръце ,за да не останеш и без него.
bettyblackdewil
10-26-2011, 16:39
Даам ясно явно не са ми били просто съмнения заради ревност ами наистина нещо не е както трябва... Аз за него не се притеснявам знам, че няма да ме зареже заради не, но тя като ми се прави на приятелка къде си вре носа... Не знам не знам не искам да мисля, че е толкова лицемерна защото не я познавам като такава, но с тия постъпки зад гърба ми почва да ми пада в очите...