View Full Version : Съмнение?
Такаа... правих секс в понеделник, приятелят ми свърчши, свали презерватива и решихме да си починем малко и да си говорим, но започна да си търка пенисът в влагалището ми и се опасявам, че е попаднало някакво количество сперма в мен, макар че доколкото видях нямаше върху членът му нищо.. Вчера и днеска ме болят краката и кръстът супер много , а днес в коремат ми е адддд.. чувствам го адскии адски голям, имам чувството че имам топка вътре и ми пречи да лежа, сядам , вървя ..... Не знам дали това трябва да значи нещо. Та въпросът ми е , възможно ли е да съм бременна ...
... Трябва да ми дойде на 3-4 .. а ако не дойде, ескапел вече няма да е нужен ....
imamkrasivouho
10-26-2011, 18:17
Болките в КРЪСТЪ и КОРЕМАТ ти са най-вероятно от запек или настинка. айде стига с малоумните теми.
silverRose
10-26-2011, 18:44
И да си бременна ( което би било абсурд) корема ти няма да порастне за 2 дена....
Shturrrche88
10-26-2011, 18:50
ХАхахахаха, ако си бременна, кръста ще те заболи минимум след 3 седмици, а корема ти ще се подуе след месец...
Или си яла нещо, което не ти понася и е причинило подуване, или си настинала... Но не си бременна със сигурност.
imamkrasivouho
10-26-2011, 18:57
ХАхахахаха, ако си бременна, кръста ще те заболи минимум след 3 седмици, а корема ти ще се подуе след месец...
Или си яла нещо, което не ти понася и е причинило подуване, или си настинала... Но не си бременна със сигурност.
Грешка. След 1-2 даже 3 месеца още нищо не си личи.
Оф, момичето с красивите уши,моля те гръмни ме, избави ме от мъките ми!
Към Авторката:Много ли си ми зле ,миличка?! То ,ако така се забременяваше... всяка 2ра щеше да е бременна! А болките в кръста може да са признак,че ще ти дойде ,настинка, неразположение, ПМС-а може да е от 10 дни преди да ти дойде,придружен е в много случаи с подуване.
И като не щете да се притеснявате така след секс поне се мийте,той да се изпикава или най-лесното и просто решение -ПРЕЗЕРВАТИВ.
Пък като няма презерватив , стискайте се... щото АМАН от малоумни теми! :-x
imamkrasivouho
10-26-2011, 19:06
Ок.
Shturrrche88
10-26-2011, 19:08
Колко пъти си била бременна? И правиш ли разлика между това да ти личи, че си бременна, и да ти се подува стомаха (съответно коремната област)?
imamkrasivouho
10-26-2011, 19:11
Колко пъти си била бременна? И правиш ли разлика между това да ти личи, че си бременна, и да ти се подува стомаха (съответно коремната област)?
Веднъж. И-да.
Shturrrche88
10-26-2011, 19:14
Веднъж. И-да.
Аха...и в коя седмица направи аборт? Защото почва да ми става смешно-отговаряш ми, ама явно не си сигурна, че правиш разлика между подуване, и растеж на корема от наличието на плод в теб....
imamkrasivouho
10-26-2011, 19:25
Стига си философствала бе! Ако си ял нещо спичащо преди това и да си бременна и да не си, ще ти се подуе корема. Ако не си - няма да се подуе. Точка по въпроса!
bazingaaaa
10-26-2011, 19:27
Такаа... правих секс в понеделник, приятелят ми свърчши, свали презерватива и решихме да си починем малко и да си говорим, но започна да си търка пенисът в влагалището ми и се опасявам, че е попаднало някакво количество сперма в мен, макар че доколкото видях нямаше върху членът му нищо.. Вчера и днеска ме болят краката и кръстът супер много , а днес в коремат ми е адддд.. чувствам го адскии адски голям, имам чувството че имам топка вътре и ми пречи да лежа, сядам , вървя ..... Не знам дали това трябва да значи нещо. Та въпросът ми е , възможно ли е да съм бременна ...
... Трябва да ми дойде на 3-4 .. а ако не дойде, ескапел вече няма да е нужен ....
Oh, Magic 8-ball... TELL ME THE ANSWER!!
http://prikachi.com/images/272/3970272Q.jpg
Shturrrche88
10-26-2011, 19:29
Стига си философствала бе! Ако си ял нещо спичащо преди това и да си бременна и да не си, ще ти се подуе корема. Ако не си - няма да се подуе. Точка по въпроса!
Какво философствам, бе? Зададох ти въпрос, защото почваш да дрънкаш глупости, без дори да си разбрала какво казах...
Точка-на майка си викай....
И да, изказах се по темата-авторката НЕ Е бременна.
imamkrasivouho
10-26-2011, 19:41
Какво философствам, бе? Зададох ти въпрос, защото почваш да дрънкаш глупости, без дори да си разбрала какво казах...
Точка ще викам на когото ми даде повод. В случая - ти. И не съм правила аборт, може би за това знам кога се подува корема. :-o
Shturrrche88
10-26-2011, 19:42
Точка ще викам на когото ми даде повод. В случая - ти. И не съм правила аборт, може би за това знам кога се подува корема. :-o
Оооо, ма ти продължаваш да ръсиш сладки приказки....
Добре, честито ти детенце, тогава...явно си била щастливка, че не си се подувала в началото, защото аз пък бях доста подута първия месец...