PDA

View Full Version : Основа за грим.

sunshine955
10-26-2011, 19:01
Здравейте. Чудя се дали ако позлвам основа за грим /не съм позлвала но съм чела, дори незнам какво представлява предполагам е някакъв крем/ ще ми бъде по-дълготраен фондиотена ? И има ли ги в козметиките ? Коя марка позлвате и от коя сте доволни, също ме интересува и цената. :)

BuBzzz
10-26-2011, 19:11
И аз се интересувам,моля споделете :)

scanadal
10-26-2011, 19:15
Здравей :)
За основа аз използвам Garnier Miracle Skin Perfector-light.Това всъщност е крем за тониране и изравняване на тена,но аз слагам и фон дьо тен върху него.Става професионално и все пак изглежда естествено и свежо.
Можеш да използваш за основа и какъвто и да е дневен крем за лице.В козметичните магазини има и специални основи за грим-просто се разходи и разпитай :)

DesireToFire
10-26-2011, 19:37
Аз ще използвам темата за да кажа каква прекрасна основа за сенки получих от ментолов вазелин и фон дьо тен. Да живее youtube! :Д Просто пробвайте, много по-наситени стават сенките, но не знам дали издържат по-дълго, защото пробвах на ръката си от любопитство 8-)

CupcakeAndCoffee
10-26-2011, 19:45
И аз от много време се чудя за тези основи. Май скоро ще пробвам някоя
scanadal, а тази основа на Garnier мазна ли е като цяло 8-)

Rebirthing
10-27-2011, 08:33
Крема изобщо не може да се сравни със основата за грим !

Основата изглажда кожата, уеднаквява тена и кара грима да издържа по-дълго, нанасянето на фдт също става по-лесно. Цените се движат около и над 20 лв. Марки колкото щеш Артдеко, Гош, Инглот и т.н.

Не я препоръчвам обаче за ежедневно ползване, тъй като все пак това са силикони и не мисля, че е удачно всеки божи ден да се мажете с тях...

j_adore2
10-27-2011, 09:20
Моята е на Radiant, води се професионална и има матиращ ефект. Хубава е, действително много по - лесно се нанася след нея ФДТ и издържа повече. Но избягвам да я ползвам всеки ден, защото ми излизат пъпки от тоя силикон ..