Влез

View Full Version : Разнообразие

GrandMasterSexy93
10-27-2011, 11:05
Приятелката ми иска разнообразие , всмисъл постоянно си говорим едно и също нещо правим едно и също нещо .. хелп ми плийс? Какво да направя, че да и покажа ,че съм заинтересован от нея? Как да покажа с един вид любовта си към нея ? :?

abvd
10-27-2011, 11:34
:shock: :shock: :shock:

Thundarr
10-27-2011, 11:34
Че правете друго? Откъде да знаем как да те посъветваме като не знаем нито на колко сте, нито града/селото ви има възможност за разнообразие? Дай малко повечко информация и може да ти помогнем, някак .. :-o

ledenakrasota
10-27-2011, 11:40
Отидете на някой поход в планината за един ден. Изненадай я с романтично прекарване някъде като пикник, зоопарка, нещо забавно. Дори да е една романтична вечеря у вас на свещи или й подари цветя, пиши й послания някакви.

badsector
10-27-2011, 13:18
Каквото и да правиш, нямаш бъдеще с нея. Тя очевидно тепърва е осмислила съществуването на толкова много пишки в света и иска да строши колкото се може повече от тях. Ако тръгнеш да правиш усилия, след време ще разбереш, че ти изневерява, ще се разделите, на теб ще ти е гадно, а тя въобще няма да усети разлика.

lubovvv
10-27-2011, 13:19
Покажи я както я чувстваш! Повече няма какво да те посъветвам :)

Mi6inka
10-27-2011, 15:16
Мм да, кофти проблем. Когато темите за разговор м/у двама души се изчерпат положението става страшно. За мен това е нещо като индикатор, че този човек не е за мен. Не знам.. не мога да дам 'съвет',защото ..както казах.. просто за мен това е изгубена кауза. Може да не е така, може да е само период. Но започне ли да тежи еднообразие..

elysunny
10-27-2011, 17:58
приятна/неприятна изненада ? примерно. /зависи къв тип си/

sunman
10-27-2011, 18:10
Развии и теорията за относителноста и квантовата механика!! 8)

nepowtorima
10-27-2011, 18:43
Ми ти като не можеш да измислиш как да си разнообразите връзката.. нека тя измисли. Как пък все никога нищо не ви идва на акъла.. ейй .. #-o

elysunny
10-27-2011, 18:47
една лопата в главЪтЪ и те тва е

bubinkaa
10-27-2011, 19:19
:lol: :lol:

anonymous708973
10-27-2011, 19:25
Каквото и да правиш, нямаш бъдеще с нея. Тя очевидно тепърва е осмислила съществуването на толкова много пишки в света и иска да строши колкото се може повече от тях. Ако тръгнеш да правиш усилия, след време ще разбереш, че ти изневерява, ще се разделите, на теб ще ти е гадно, а тя въобще няма да усети разлика.

Сериозно, добре ли си?

Azoria
10-27-2011, 19:57
Развии и теорията за относителноста и квантовата механика!! 8)

+
Веднага ще се върнете на предишните теми. :lol:

inverno
10-28-2011, 05:15

Сериозно, добре ли си?

По-правилно мнение не бях чел в този форум! (не това ,обсъждащо умственото състояние на автора)

gabsit000
10-28-2011, 06:26
разделете се

Hukuu
10-28-2011, 10:52
Причината поради, която не трябва да търсиш съвети в такъв форум, е че 95% от потребителите му си нямат хал хабер от нищо, са песимистично настроени хора или просто избиват комплексите си тук мислейки как това им всява респект...

1вата трудност и веднага почват "загубена кауза" "разделете се" "изневерява ти или ще го направи"

ОМГ??? :shock:
Загубена кауза сте вие пикли такива :? цял живот ви поднасят всичко на тепсия и най-лесно разбира се е да бягате от трудностите..

Както по горе написаха дай малко повече инфо и може би някой ще успее да ти даде идея за това как да разнообразиш връзката си, но да се депресираш или да се отказваш? Защо по дяволите ходиш с нея след като нямаш желание да се бориш?

Моля кифличките с мармалад и шоколад да не ми коментират поста, ако някоя се чувства засегната .. ЛС приемам ;)

iBiteHard
11-14-2011, 21:29
Отидете на някой поход в планината за един ден. Изненадай я с романтично прекарване някъде като пикник, зоопарка, нещо забавно. Дори да е една романтична вечеря у вас на свещи или й подари цветя, пиши й послания някакви. Това ще помогне !

sToyAncHo
11-14-2011, 21:52
Виждате се всеки ден или поне през ден! Не се виждайте 3-4-5 дена да видиш как ще имате за кво да си лафите..

BrokenInnocence
11-15-2011, 00:22
Мм да, кофти проблем. Когато темите за разговор м/у двама души се изчерпат положението става страшно. За мен това е нещо като индикатор, че този човек не е за мен. Не знам.. не мога да дам 'съвет',защото ..както казах.. просто за мен това е изгубена кауза. Може да не е така, може да е само период. Но започне ли да тежи еднообразие..

ShtrudeL
11-15-2011, 03:44
Липса на въображение и капризи.
ОМГ какво разнообразие искате на 15? Разбирам да сте женени от десет години с две деца, ама бас ловя сте под 20.
Ако го искате, значи сте си писнали, или никога не сте били един за друг *сафейс* лолол Т'ва вече е нормално.