View Full Version : Как да кажа на мама ;ss ?
mangotango
10-27-2011, 18:11
Апаратчето ми се счупи и не знам как да кажа на мама смисъл не знам дали е счупено, то падна и обектива влезе навътре от едната страна и се изкриви, аз се опитах да го понаместя, но то изобщо не мърда :( ..така стана и с предното ми апаратче, но не можаха да го оправят и купихме ново. Сега не знам как да кажа на мама затова :( тя направо ще ме убие ако разбере :( искам да и кажа по-скоро, за да спра да го мисля, но не знам как да и го кажа защото много ще се ядоса и ще ми се развика и ще ми се разсърди много .. :( не знам какво да правя, без нейното знание и на сервиз не мога да го дам .. а сама ако се опитам да го разглобя и да оправя обектива сигурно още толкова ще го потроша :( много съм притеснена .. някакви идеи какво да правя ?
за фотоапарат ли говорим?
Тей, начи вместо да сте вземали нов е било по-разумно първо да дадете стария на сервиз. Знам, че лъжеш, че фотоапарата е паднал (сам). Щях да кажа, че си дете, щом не можеш да го заведеш на сервиз, но разбрах, че си на 16-17, живееш на последния етаж и тежиш към 50 килограма или поне се надявам, че си постигнала нещо с тая твоя диета и качване на стълби.
Та моя съвет е да го заведеш на сервиз и те ще го разгледат...
iBloodSucker
10-27-2011, 18:50
Един път и аз изпуснах моя и стана по същия начин и се бях панирал яко, обаче го хванах със зъби от страната навътре и го издърпах :D
Не се бъзикам.
DesireToFire
10-27-2011, 20:10
Тей, начи вместо да сте вземали нов е било по-разумно първо да дадете стария на сервиз. Знам, че лъжеш, че фотоапарата е паднал (сам). Щях да кажа, че си дете, щом не можеш да го заведеш на сервиз, но разбрах, че си на 16-17, живееш на последния етаж и тежиш към 50 килограма или поне се надявам, че си постигнала нещо с тая твоя диета и качване на стълби.
Та моя съвет е да го заведеш на сервиз и те ще го разгледат...
Това звучеше мноого зловещо преди да загрея, че си ѝ прегледал мненията 8-)
zlatit0o
10-28-2011, 12:17
Казвай и направо..
sapphire5
10-28-2011, 12:36
Кажи и тя ще го занесе някъде да го оправят. Спокойно..няма да ядеш много бой :lol: :lol:
8-)
sweetxstar
10-28-2011, 12:45
Защо трябва да лъжеш?! :(
mangotango
10-28-2011, 16:20
Един път и аз изпуснах моя и стана по същия начин и се бях панирал яко, обаче го хванах със зъби от страната навътре и го издърпах :D
Не се бъзикам.хихи, мерси много за идеята опитах така и се оправи :grin:
mangotango
10-28-2011, 16:22
Защо трябва да лъжеш?! :(Кой е казал, че ше лъжа ?! :-o Исках просто да се опитам да оправя нещата без знанието на майка ми и ако евентуално не става чак тогава да и кажа.. лошо ли е, че искам да и спестя излишни ядове и на мен да си спестя една караница .. и без това ми се кара за достатъчно други неща :-D .. но както и да е вече се оправих :)
iBloodSucker
11-06-2011, 16:12
хихи, мерси много за идеята опитах така и се оправи :grin:
Супер, радвам се :)
mitzubi6i
11-08-2011, 13:15
Апаратчето ми се счупи и не знам как да кажа на мама смисъл не знам дали е счупено, то падна и обектива влезе навътре от едната страна и се изкриви, аз се опитах да го понаместя, но то изобщо не мърда :( ..така стана и с предното ми апаратче, но не можаха да го оправят и купихме ново. Сега не знам как да кажа на мама затова :( тя направо ще ме убие ако разбере :( искам да и кажа по-скоро, за да спра да го мисля, но не знам как да и го кажа защото много ще се ядоса и ще ми се развика и ще ми се разсърди много .. :( не знам какво да правя, без нейното знание и на сервиз не мога да го дам .. а сама ако се опитам да го разглобя и да оправя обектива сигурно още толкова ще го потроша :( много съм притеснена .. някакви идеи какво да правя ?
Най-добрия вариант е да си понесеш последствията и така ще се научиш друг път да си пазиш нещата. Вашите да не са банка, та всеки път да ти купуват ново "апаратче" и ти всеки път да го чупиш.
vampire_girl_
11-10-2011, 08:32
Отиваш и и казваш "Съжелявам,ама го счупих."
Лятото ми купиха SE x8 - забравих го в автобуса.На другия ден ми взеха LG Optimus - нооо го забравих в едно кафене :lol: Майка ми каза да се оправям сама.Купих си следващия телефон с мои пар/тогава работех/ и сега си го пазя много повече :D
Извод:Най-много да не ти купи друг и да трябва сама да си спестиш пари за нов,ама пък тогава ще го пазиш повече.
^^Хора, защо не четете мненията преди да напишете вашето..
оправил се е фотоапарата ! ;)