View Full Version : Сложно е
Има едно момче. Името му е Емо. Той беше най-добрия ми приятел и май почнах да го харесвам. Той също ме харсева явно и преди 3 дни ме целуна. Обаче аз почвам да се колебая за чувствата си и не знам дали и как да късам с него. Все пак ме е грижа за него и той не е направил нищо лошо освен че излиза с мен, бившата на най-добрия му приятел (Стефан) който още е влюбен в мен, въпреки че той беше този, който скъса с мен. А и аз не съм сигурна,че съм го преодоляла. А Емо казва че иска да си останат приятели със Стефан. Проблемът е че ако му кажа, че не го харесвам ще го нараня, а ако остана да се преструвам ще съм нещастна… Някакви идеи??
thegreenzombie
10-27-2011, 20:21
наистина е сложно.... мисля, че е по-добре да не лъжеш момчето и да му кажеш, че го приемаш само като приятел.... макар че това, според мен, е едно от най-ужасните неща, които едно момче се налага да чуе.... но май това е единственото решение :)
:shock: Мии.. избирай си или ходиш с него или забравяш за сякакаф контакт с него. Аз бих предпочел ако бях на твоето място, да тръгна с него .. ама ти си решаваш :)
FuckedUp
10-27-2011, 22:43
Има едно момче. Името му е Емо. Той беше най-добрия ми приятел и май почнах да го харесвам. Той също ме харсева явно и преди 3 дни ме целуна. Обаче аз почвам да се колебая за чувствата си и не знам дали и как да късам с него. Все пак ме е грижа за него и той не е направил нищо лошо освен че излиза с мен, бившата на най-добрия му приятел (Стефан) който още е влюбен в мен, въпреки че той беше този, който скъса с мен. А и аз не съм сигурна,че съм го преодоляла. А Емо казва че иска да си останат приятели със Стефан. Проблемът е че ако му кажа, че не го харесвам ще го нараня, а ако остана да се преструвам ще съм нещастна… Някакви идеи??
Зле си.
ledenakrasota
10-28-2011, 06:18
Ще нараниш всички и ще направиш най-голямата си грешка, ако останеш с него, без да го обичаш и не му го кажеш. :) Без болка не се расте. По-добре сега да го заболи, от колкото когато ще научи как е бил лъган от теб. Такава лъжа не се поддържа лесно. :)
Какви си ги забъркала.... Нали не го харесваш, бил ти приятел...защо тогава тръгна с него.. Каквото и да направиш ще има наранени. Май е най-добре да бъдеш искрена.
gabsit000
10-28-2011, 07:33
Май е най-добре да бъдеш искрена.
+1
nepowtorima
10-28-2011, 16:50
Има едно момче. Името му е Емо. Той беше най-добрия ми приятел и май почнах да го харесвам. Той също ме харсева явно и преди 3 дни ме целуна. Обаче аз почвам да се колебая за чувствата си и не знам дали и как да късам с него.
Ъ?
Абе първо се изясни със себе си и тогава пиши по форумите!
Най-добре му го кажи възможно най-внимателно. Той ще те рабере. Нали все пак става дума за твоите лични чувства, като не го харесваш няма смисъл да продължаваш тази авантюра...
badsector
10-28-2011, 20:06
Зле си.
Направо ми взе мислите от главата, просто ти се изрази по-меко спрямо авторката :D