View Full Version : Много объркана
tebazile
10-29-2011, 10:54
Имам молба, ако може да ми помогнете, защото не знам какво да правя..много съм объркана..Ето я и моята история..
Влюбена съм в едно момче почти от година.. та когато се запознахме и той ме харесваше толкова колкото и аз, но просто пътищата ни леко се разделиха..не се бяхме виждали известно време и от няколко месеца пак се започна всичко..чувствата си останаха същите както при мен, така и при него.. имахме си своите моментни неща..трудно ми е да допускам момче до мен, но при него направих изключение..Трябваше ми време.. и вече най-накрая когато вече бях готова стана това, че той се обвърза..въпреки че още изпитваше чувства към мен..в момента това момиче още е с него, а той явно е влюбен и в двете..имам чувството, че аз съм виновната в тази ситуация..Въпреки всичко още си имаме тези моментни неща, но ни е страх от това, че ако се обвържем всичко ще се промени..но по скоро него го е страх, че ако скъса с въпросното момиче, аз вече няма да искам да съм с него.. но не е така..обясних му..сега се чувствам гадно и не знам какво да правя..той трябва да избира-знам го..но всеки път щом си казвам, че се отказвам да участвам в тази ситуация..става така, че като го видя забравям за всичко и всеки..просто обезумявам.. когато не го виждам колкото и да е време, постоянно мисля за него.. няма значение колко време.. просто не знам вече какво да правя.. моля ви дайте ми някакъв съвет..
ledenakrasota
10-29-2011, 11:10
Този е един страхливец. Не иска да реши от страх. Иска се смелост за това. Нормално е. Но едно момче така не може да прави. Вече е решил, щом е с нея. :) Не знам защо те търси. Това са някакви... не знам как да ги нарека. :lol: Не знае какво иска. :)
tebazile
10-29-2011, 11:15
съгласна съм с теб, че затова се иска смелост.. мислила съм много над това и знам, че му е трудно да реши и особено че не знае какво иска.. толкова време мина и пак продължава да не знае.. Но пък съм сигурна, че ако искаше да е с мен вече щеше да направи своя избор..най-накрая от два стола ще падне на земята ми се струва :( :X
ledenakrasota
10-29-2011, 11:19
съгласна съм с теб, че затова се иска смелост.. мислила съм много над това и знам, че му е трудно да реши и особено че не знае какво иска.. толкова време мина и пак продължава да не знае.. Но пък съм сигурна, че ако искаше да е с мен вече щеше да направи своя избор..най-накрая от два стола ще падне на земята ми се струва :( :X
Така му изнася. Защото не може уж да те чака и да разбереш от някъде си, че е тръгнал с друга. Това не е любов. Просто си те използва. :)
Като не може да реши, намери смелост и го зарежи. Продължи напред, защото това те дърпа назад. Той не е сам и абсолютно нищо не е загубил. Всичко си има.
Ти си тази изпаднала в дупката, неудобната. Мисля, че не го заслужаваш. Не си тази, която трябва да чака или да стой отстрани. :)
Отиди в огледалото и си го кажи сама. Стани по-сигурна в себе си и намери момчета, което те харесва и ще те оцени. :)
tebazile
10-29-2011, 11:27
да знам..но явно аз съм тази, която няма смелост..досега бях силната.. ще се опитам..благодаря за съвета..ценен е за мен .. не знам дали ще се справя, но ще опитам .. : )
ledenakrasota
10-29-2011, 11:28
да знам..но явно аз съм тази, която няма смелост..досега бях силната.. ще се опитам..благодаря за съвета..ценен е за мен .. не знам дали ще се справя, но ще опитам .. : )
Всичко е един опит! Успех! Силна си! Бъди такава за себе си! :)
Anichkaxxwee
10-29-2011, 11:34
Този е един страхливец. Не иска да реши от страх. Иска се смелост за това. Нормално е. Но едно момче така не може да прави. Вече е решил, щом е с нея. :) Не знам защо те търси. Това са някакви... не знам как да ги нарека. :lol: Не знае какво иска. :)
+1
Всичко явно зависи от него.. но ако е влюбен в приятелката си,не се опитвай да ги разделиш..
tebazile
10-29-2011, 21:19
знам, че всичко зависи от него..не се и опитвам да ги разделя..попитах го, дали има смисъл да го почакам и той ми отвърна, че има.. !! казвал ми е, че изпитва нещо към мен..но както виждам и към неяя ..
Ти осъзнаваш ли и дори замисляш ли се, че онова момиче може също да го обича??? Защо трябва да си егоист ??? Остати момчето... той си е избрал своя път.. и не трябва други да страдат, защото ти си се забавила.. сега тръгни по нов път и остави децата!
tebazile
10-29-2011, 23:36
Естествено, че съм се замисляла.. оставих го..но не съм аз тази която прави цялата тази ситуация..защото и той си я прави !! ..
Супер много си се дърпала, безпричинно, и сега като си е намерил приятелка трябва да го имаш. Ясно. Да си мислила по-рано за това.
Glorybox
10-30-2011, 05:53
Кви са тия драми , уот да фък.
Умри пак се изцепи неподготвен.
Започнали са няква зарибявка, аз не прочетох тя да се е дърпала и т.н, пак не съм много сигурна, де. Авторката да каже. Може да го е спестила тва.
Тва, че той няма топки, не значи, че ти си виновна за нещо. Аз съм в подобна ситуация. Закачки, зарибявки, харесвал ме бил, после се хвана с няква там, дето е филмирана по него. Сега той почна да ме отбягва, а на мен не ми пука, щото ми е ясно. Действията му ми стигат и мисля, че думите са излишни.
Дръпни се просто, а като те потърси му кажи да те потърси, когато знае какво иска и че ти си наясно със себе си.
Не бъди втора цигулка, защото тва не е любов. Само ще страдаш...
ledenakrasota
10-30-2011, 15:46
Супер много си се дърпала, безпричинно, и сега като си е намерил приятелка трябва да го имаш. Ясно. Да си мислила по-рано за това.
Нещата са на обратно.
Cvetii95
10-30-2011, 17:05
Може да те чувства по - специална и да има някакви страхове , ако избере теб или да не е достатъчно сигурен в чувствата си към теб . Ти говорила ли си с него? Признала ли си му чувствата си? Поговорете това е решението. Не може просто да си седиш и да се терзаеш
tebazile
10-30-2011, 18:08
robles- мерси..наистина в момента правя нещо по въпроса, защото и аз не мисля да съм втора цигулка..осъзнах се, макар и доста късничко.. а cvetii95 - говорила съм с него много пъти..и винаги стигаме до нещото, че той има още чувства към мен.. просто ме баламосва явно..писна ми..няма какво повече да кажа.. !!
трудно ми е да допускам момче до мен, но при него направих изключение..Трябваше ми време.. и вече най-накрая когато вече бях готова стана това, че той се обвърза..
Няма какво друго да ти кажа. Общо взето е ясен сценарият.
трудно ми е да допускам момче до мен, но при него направих изключение..Трябваше ми време.. и вече най-накрая когато вече бях готова стана това, че той се обвърза..
Бил влюбен и в двете и не можел да си избере... ехх МИЛИЯ... :?
Пич, нищо не промени тва като ми го оцвети.
Просто си втората цигулка,не се ври м/у шамарите,а си намери момче за което да си струва.След като не я скъса,значи не те харесва достатъчно,бил раздвоен -чисто оправдание,за да продъжиш с дилемата.Ама моля ти се,омръзнало ми е от филмарки.>.>
gabsit000
11-01-2011, 07:27
не знам за какво си причиняваш това,да си един вид за утеха,явно той вече е намерил друго момиче,каква роля играеш ти там... мисля че трябва да зарежеш тая работа...
В момента ти си му резервата. Каквото и да каже или направи, ти му тичаш по гъза. Баламосва те с някакви приказки, че не може да избере, но истината е, че вече го е направил. Той е с нея. Ти просто си му в кърпа вързана, така че дори да сгафи с нея, ще има коя да му подхранва егото. Не оставяй да те разиграва.
tebazile
11-01-2011, 09:58
Мерси..наистина вашите съвети ми помогнаха..вече направих каквото трябвашее !! : ) .. страшно съм ви благодарна..но се чудя само за един въпрос.. възможно ли е да останем приятели..защото неговите най-добри приятели са и мой.. и постоянно като излизам с тях , излизам и с него ?!!
ledenakrasota
11-01-2011, 10:04
В момента ти си му резервата. Каквото и да каже или направи, ти му тичаш по гъза. Баламосва те с някакви приказки, че не може да избере, но истината е, че вече го е направил. Той е с нея. Ти просто си му в кърпа вързана, така че дори да сгафи с нея, ще има коя да му подхранва егото. Не оставяй да те разиграва.
:x :x :x :x :x
Виж какво! Ние няма как да знаем всичко! Не може за всяко нещо да питаш някой си! Вземи и помисли малко ти! :-x Тази глава не ти е за окраска. :?
tebazile
11-01-2011, 10:07
ми впрочем за първи път искам съвет от някой!! И естествено, че няма как да знаете всичко..но мисля че щом сте писали, поне повечето са минали през такива ситуации.. и затова .. !!
ledenakrasota
11-01-2011, 10:11
ми впрочем за първи път искам съвет от някой!!
Много късно и голяма грешка. Сама си го правиш. Така няма да пораснеш в общуването си. Всичко става с опит, но твоят, а не този на другите. При всеки е различно.
Вече ти казахме достатъчно по темата. :) Всичко си зависи от теб. :)
tebazile
11-01-2011, 10:13
Дам !! Напълно съм съгласна !! .. : ) :)
ledenakrasota
11-01-2011, 10:14
Дам !! Напълно съм съгласна !! .. : ) :)
Повече увереност в себе си. Няма нищо страшно. :)
Що бе, чувала съм, че умните освен от собствените си грешки учат и от чуждите... Така де, като е на твоя гръб по-добре осъзнаваш нещата, ама опита на другите също храни ;)
ledenakrasota
11-01-2011, 18:16
Що бе, чувала съм, че умните освен от собствените си грешки учат и от чуждите... Така де, като е на твоя гръб по-добре осъзнаваш нещата, ама опита на другите също храни ;)
Стига да го разбереш, а не да си извадиш погрешния извод от различните гледни точки. :)