View Full Version : Празнувате ли Свети Валентин?
Нещо ми е скучно и реших да пусна тема 8-)
Та празнувате ли и ако да разкажете за най - запомнящия Ви се Свети Валентин :)
SisiStrange
10-29-2011, 17:06
Принципно досега не съм. Все сме празнували Трифон Зарезан с бившите. Като цяло няма много смисъл. Когато си влюбен, всеки ден е Св. Валентин. Но нищо не пречи човек да се поглези. 8-)
againstyou
10-29-2011, 17:16
Не,празнувам Трифон Зарезан щот съм българка.
svodnika
10-29-2011, 17:17
то няма с кой
Не, не съм романтична. Идва ми много лигаво всичко. Иначе не виждам нищо лошо, който го кефи да празнува.
Помня преди години на един Св. Валентин, един мой съученик поръчал и пратил голям букет с цветя в даскалото и в междучасието ме пратиха при секретарките щото "имали нещо за мен". Нищо не очаквах, щото бях изключила, че е 14-ти. И като ми извади букета едната, направо не знаех как да реагирам ;д
ForzaFelipe
10-29-2011, 17:21
Ми май до сега само на един свети Валентин съм имал приятелка с която да го празнувам 8-) Аз за това си празнувам Трифон Зарезан
GabrielleShayk
10-29-2011, 17:31
Ако има с кого-да
Само ако има с кого и ако наистина имам чувства към този човек :-)
Тъй като гледам... идната година май ще си празнувам Трифон Зарезан :booooomb:
LeprikonA
10-29-2011, 17:50
не ми харесва като идея. както вика Sisi, ако си влюбен всеки ден е такъв ден.
eminemfenka
10-29-2011, 17:53
НЕ
Не, само се напиваме кат мотики.
Ако има с кого-да :) За 1-ви път го празнувах миналата година със сегашния ми приятел и се радвам,че той беше човека с който изкарах 1-вия си Св.Валентин,освен това направи много хубава вечер за мен :) Тази година,която идва може би пак ще си го празнуваме заедно :-)
vikenceto555
10-29-2011, 19:59
Празнувам Св.Валентин с гаджето ми всяка година откакто сме заедно и рождения си ден едновремено :grin:
ShtrudeL
10-29-2011, 22:55
Не обичам Свети Валентин, независимо дали съм влюбенО или не.
Единственото нещо което може да се направи на Св. Валентин, е да се напоркаш с някой пазач на гробища.
НЕ. Категорично за мен не съществува такава глупост като "Св. Валентин". На датата 14.02 за мен лично съществува християнският празник "Трифон Зарезан". Почитам и уважавам само и единствено него.
@Shadow, защо не пуснеш една тема за "всичките светии" ? 8-)
justasmile
10-29-2011, 23:59
Аз си празнувам Трифон Зарезам ;д
(@Shadow, защо не пуснеш една тема за "всичките светии" ? 8-)
Добра идея. Следващия път като ме удари скуката ще го имам в предвид 8-)
ПП. Много пияници в тоя форум бе.
kalpazanka
10-30-2011, 06:49
Хапваме нещо по-така с пиУето и пийваме винце в чест на Трифон. Усещането от Св Валентин може да се пресъздане и друг ден с отношението на половинката, с нещо спонтанно и от сърце.
gummybear
10-30-2011, 07:51
не
slunchoy
11-02-2011, 16:01
Ами,ако още сме гаджета с него да.Ако не за мен това ще е просто поредния 14-ти февруари.
dream1707
11-02-2011, 16:15
Само веднъж ми се е случвало покрай св. Валентин да си имам приятел... и просто си излязохме на кафе, не е някакъв супер специален празник... пък дори не е и български...
anonymous708973
11-02-2011, 16:19
Неутрална съм. Цялата розово-червена вълна от пухкави сърца и прочее ме дразни, но нямам нищо против празника. Пък и за разлика от тооолкова влюбените знам историята на Свети Валентин и какво точно се чества.
Харесва ми идеята за вечеря в ресторант или вкъщи, придружена от чаша вино.
BreakingDawn
11-02-2011, 16:37
Празнувам Св.Валентин с гаджето ми всяка година откакто сме заедно и рождения си ден едновремено :grin:
И аз имам рд тогава и него си празнувам :D
Охх междудругото ужаасно е да имаш рожден ден на тази дата всички "оо какъв късмет имаш да си родена на 14" аз пък не се радвам :D :D
НЕ
първо:по свети валентин винаги съм сама
второ:католически празник
трето:любов, рози и прози трябва да се поднасят ежеминутно, не 1-2 пъти в годината : )
IseeDEADbodies
11-02-2011, 19:19
По-вероятно е Адът да замръзне...
vikenceto555
11-02-2011, 19:25
И аз имам рд тогава и него си празнувам :D
Охх междудругото ужаасно е да имаш рожден ден на тази дата всички "оо какъв късмет имаш да си родена на 14" аз пък не се радвам :D :D
Ами да всички казват това, но мен все пак ме кефи приятелите ми запомнят лесно датата няма как да ме забравят ;dd
Cvetii95
11-02-2011, 19:31
Единственото нещо което може да се направи на Св. Валентин, е да се напоркаш с някой пазач на гробища.
Ако човек е отчаян и няма с кои да празнува, да :D :D
Иначе аз не празнувам свети Валентин няма с кой. По принцип много харесвам този празник и се надявам догодина и аз да го празнувам
14-ти си ми е като всеки друг ден.
Нито Св. Валентин, нито Трифон Зарезан празнувам.
И двата празника са толкова, ама толкова развалени и замазани от хора, празнуващи единия и плюещи по другия, че не ми се коментира дори.
bebzgirl
11-02-2011, 20:51
Ако има с кого ... :D
psychopath
11-02-2011, 23:43
Не.
мм не .. ако ще съм влюбена в някой не ми трябва специална дата, за да му го покажа/докажа ..
Трифончо също не го празнувам, защото не съм от пиещите и отново ако искам да се напия няма да си търся поводи ..
gabsit000
11-03-2011, 05:24
когато съм имала връзка и свети Валентин е бил в този период :D ..съм го празнувала...даже така се беше случило с първото ми гадже (когато бях на 14,еххх лети това време) ..чакаше ме пред нас,с роза и едно пликче много хубаво,вътре имаше сребърно ланче (кой знае къде е сега :D).. излезнахме на някакъв концерт посветен на св.Валентин,след това се разхождахме из парка и като ме изпрати тогава ме целуна и така,детска му работа,но деня,по-скоро нощта беше много специална и винаги ще помня този мил жест,макар че аз зарязах момчето впоследствие,дано не таи много омраза към мен :D :)
NightGuardian
11-03-2011, 06:19
не , не ми харесва празника , независимо с или без половинка.
BoCupycake
11-03-2011, 13:32
Не.
anonymous708973
11-03-2011, 18:52
Ся се сетих, че обикновено излизам с приятелки да гледаме някоя лигава комедия :Д