View Full Version : Ефективен спорт
Здравейте!Бих искала да чуя съвети за хубав спорт,който да ме стегне и да е сравнинелно евтин :) Без фитнес обаче :-D От София съм 8-)
SolusChristus
10-30-2011, 12:43
Здравейте!Бих искала да чуя съвети за хубав спорт,който да ме стегне и да е сравнинелно евтин :) Без фитнес обаче :-D От София съм 8-)
Защо без фитнес?
Момиче 8-)
Защото фитнесът ми е много скучен-искам някъкви тренировки в екип с други хора и да са динамични.Но както казах евтини 8-)
SolusChristus
10-30-2011, 12:46
Момиче 8-)
Защото фитнесът ми е много скучен-искам някъкви тренировки в екип с други хора и да са динамични.Но както казах евтини 8-)
Ще имаш най-добри резултати от фитнес, дори и да е "скучно".
Момиче 8-)
А някой спорт да препоръчаш? :oops:
SolusChristus
10-30-2011, 12:53
Момиче 8-)
А някой спорт да препоръчаш? :oops:
Не знам, не съм голям "спортист". :-D Колко евтин да е?
firstdiesel
10-30-2011, 12:58
До 30лв. 8-)
джобен тенис!
firstdiesel
10-30-2011, 13:09
хаха :)
ам брато ти за 30 лв .. може да хоиш на финтес зала, това определено е най-евтиният спорт ако става дума за губене на време, без хубава храна ... но ако искаш да станеш като Джей Кътлър става много-много-много скъп спорта....
може да намериш боксова зала за 40-50 лева, но там се иска оборудване да си земеш .. ръкавици, бинтове, гума, куропредпазител, ... каска, Перскиндол и Риванол
поне в София бъка от спортове и спортни зали ... влезни в гугъл, поразкарай се малко виж къде кво има.
radeberger
10-30-2011, 13:10
Под динамично какво имаш в предвид. Някакъв боен спорт ли?
ам брато ти за 30 лв .. може да хоиш на финтес зала, това определено е най-евтиният спорт ако става дума за губене на време, без хубава храна ... но ако искаш да станеш като Джей Кътлър става много-много-много скъп спорта....
може да намериш боксова зала за 40-50 лева, но там се иска оборудване да си земеш .. ръкавици, бинтове, гума, куропредпазител, ... каска, Перскиндол и Риванол
поне в София бъка от спортове и спортни зали ... влезни в гугъл, поразкарай се малко виж къде кво има.
Точно тва е.Бих искала да се занимавам с кик бокс,но оборудването ми е скъпичко.А иначе съм разглеждала в гуугъл,но тук искам да ми кажете ваше лично мнение :)
radeberger ,мда,точно 8-)
firstdiesel
10-30-2011, 13:27
ми хвани си некво гадже с пари, да те спонсорира ... тва щех ти го предложа още удеве ако знаех, че си женско ....
HolyShit
10-30-2011, 15:02
Интересно ми е като момичетата кажат "да се стегна" :D Баси неточният израз.
Вари там да бягаш на някой стадион ,безплатно е
loveca777
10-30-2011, 15:06
почни стриит фитнес 8-)
HolyShit
10-30-2011, 15:08
почни стриит фитнес 8-)
Мда,безплатно е.
Далече ми е :wink: А какво точно е стрийт фитнес? :-o
Далече ми е :wink: А какво точно е стрийт фитнес? :-o
Не ти трябва да разбираш !!!!!!!!!
Опасно е за здравето!!
УжасТ! :(
все пак ми кажи за какво става дума 8-)
loveca777
10-30-2011, 15:37
:D лостове - набирания , коремни възлизания, силови, кофи , лицеви - абе не за момичета :P Но има и момичета,които го практикуват , защото е забавно и не прави много мускулна маса както във фитнеса :)
Опасно е за здравето!!
УжасТ! :(
все пак ми кажи за какво става дума 8-) набирания,лицеви опори и т.н. Мислила ли си за тае бо или аеробика?
loveca777
10-30-2011, 15:40
http://www.vbox7.com/play:a4f6823bea&start=30
SolusChristus
10-30-2011, 15:40
момиче
мускулна маса
Nigga please...
А къде се тренира?Има ли определени паркове или навсякъде може? 8-)
Да,тренирала съм аеробика,тае бо,пилатес,йога малко,тай чи,скачала съм 2месеца на въже и тн.,но искам постоянен и евтин спорт :) За предпочитане да е боен спорт :-D
HolyShit
10-30-2011, 15:44
Ходи бягай пред блока си .. tc .
loveca777
10-30-2011, 15:47
А къде се тренира?Има ли определени паркове или навсякъде може? 8-)
Има площадки по доста училища ,но се иска сила и не е за момичета :)
Иначе бойни спортове ,колкото си искаш има - сама трябва да избираш 8)
HolyShit
10-30-2011, 15:51
ЩЕ ТИ КАЖА ЕДНО !!! НИКОГА не започвай стреет фитнес,ще натрупаш адски много мускулна маса и ще заприличаш на културист,нещо ей такова http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1319993448w.jpg
МОЖЕ ДА СТАНЕ ОЩЕ ПЪРВАТА СЕДМИЦА И ПОСЛЕ НЯМА ИЗМЪКВАНЕ!!! ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ ТАКА МУСКУЛЕСТА И ЩЕ СТАНЕШ ГРОЗНА!!
ЗА ТОВА НИКОГА НЕ ЗАПОЧВАЙ СТРЕЕТ ФИТНЕС!!!
loveca777
10-30-2011, 15:53
:razz: как се ядосваш :D
Ау,че секси 8-)
Надали ще стана нещо подобно,липсва ми толкова сексапил :(
По темата-а някъкви бойни спортове да ми препоръчате?
HolyShit
10-30-2011, 15:55
Във фитнеса се прави подобно тяло http://www.google.bg/imgres?q=fitnes+woman+body&um=1&hl=bg&sa=N&biw=1440&bih=645&tbm=isch&tbnid=MAhCP_Ay7ZBulM:&imgrefurl=http://www.sgfitness.com/site/1388195/page/871885&docid=4SC1kaodQ2K8zM&imgurl=http://www.sgfitness.com/members/1388195/uploaded/fitness_model.jpg&w=165&h=293&ei=VYGtTu_FEYbQsgbpm4zpDA&zoom=1&iact=rc&dur=647&sig=109471103819174475190&page=1&tbnh=134&tbnw=80&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:23,s:0&tx=47&ty=65
http://www.google.bg/imgres?q=fitnes+woman+body&um=1&hl=bg&sa=N&biw=1440&bih=645&tbm=isch&tbnid=9_KEikHGNJIHLM:&imgrefurl=http://healthy-body-info.blogspot.com/2010_06_01_archive.html&docid=36a2MB37U5Qm-M&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_9jELGhDpjuA/TCiF6OOL97I/AAAAAAAAA-Y/IqfFscZxrO8/s1600/ideal-body.jpg&w=469&h=717&ei=VYGtTu_FEYbQsgbpm4zpDA&zoom=1&iact=hc&vpx=407&vpy=110&dur=256&hovh=278&hovw=181&tx=76&ty=152&sig=109471103819174475190&page=1&tbnh=140&tbnw=104&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:2,s:0
Само виждаш обаче от стреет фитнес какво тяло правиш!!
Да,но казах че не искам да се занимавам с фитнес-много ми е еднообразно. :-o
HolyShit
10-30-2011, 16:01
Намери приятел/ка
Намери приятел/ка
Заа? 8-)
HolyShit
10-30-2011, 16:03
Да тренирате заедно за фитнеса..
Да тренирате заедно за фитнеса..
Човек,не искам фитнес 8-) Искам коментари за някой евтн боен спорт 8-)
loveca777
10-30-2011, 16:11
ми боен спорт ммм - Сумо :)
8-)
Не е евтин-трябва да купувам мноого манджи :(
8-)
Абе момиче, тичай си да се поддържаш стегната и нищо друго не ти трябва.
Абе момиче, тичай си да се поддържаш стегната и нищо друго не ти трябва.
Не искам да тичам бе,момче :) Никой ли незнае бойни спортове? :-o
HolyShit
10-30-2011, 16:48
Ми идва ми на ум.Пробвай аеробно-анаеробно ,както ти е удобно.
Бойният спорт се нарича секс със съпротива :D Много здраво стяга
Никой не се занимава с това. Освен 1-2 които пишат много рядко.
Ми идва ми на ум.Пробвай аеробно-анаеробно ,както ти е удобно.
Бойният спорт се нарича секс със съпротива :D Много здраво стяга
Първо ти го пробвай и после ми кажи как е било :wink:
awerw,мерси за отговора
HolyShit
10-30-2011, 16:54
Много идеи имам,които вероятно ще ти разрешат проблема.ЕТО ЕДИН ЕФИКАСЕН МЕТОД,ЗА ДА НЕ ТИ Е СКУЧНО КАТО БЯГАШ!!
Така,отиваш в циганската махала,вдигаш олелия и почваш да псуваш всички мангали и да хвърляш камъни по тях и чупиш прозорци тухли и после като те подгонят бягаш с все сили.Няколко километра няма как да не ги навъртиш :D Ако те научат отиваш в някоя друга махала.Излиза по-евтино от 30 лв на месец.
И кажа, с тези аватари да ти приличаме на бойци ? Като гледам твоя аватар, май си гледала някой боен филм и искаш да ги млатиш и ти вече, ама не, какво си мислиш, че ще постигнеш с него ?
loveca777
10-30-2011, 16:55
Тука вече си имаме второ мъжко момиче :-) :D
HolyShit,от опит ли го знаеш тва? :-o
awerw,ами не,незнам от кой филм е просто ми допадна картинката.А иначе защо искам да уча някой боен спорт-самозащита,издръжливост,ди сциплина :wink:
HolyShit
10-30-2011, 17:03
Еми съжелявам,това наистина не го знам от опит,правя просто предположения,ако искаш пробвай теорията ми на практика.
А да..Отиди да тренираш ММА ако искаш :)
Еми съжелявам,това наистина не го знам от опит,правя просто предположения,ако искаш пробвай теорията ми на практика.
А да..Отиди да тренираш ММА ако искаш :)
Скъпо ми е-спортът е евтин,но не и екипировката :(
HolyShit
10-30-2011, 17:06
Ми ти да няма всеки ден да я взимаш тая екипоровка? .. Купуваш един път и ползваш завинаги :D
Ми ти да няма всеки ден да я взимаш тая екипоровка? .. Купуваш един път и ползваш завинаги :D
Смятала съм-екипът е към 100лв. грубо,а нямам толкова парички :(
HolyShit
10-30-2011, 17:13
Сега ми дойде друго на ума,ама май не е тва дето искаш - плуване в група :D 3-4-5 пъти седмично да се събирате и да ви учат там,да плувате за време определен стил и тн.
Не съм бил в такава група де,но да рече предполагам ;d
Сега ми дойде друго на ума,ама май не е тва дето искаш - плуване в група :D 3-4-5 пъти седмично да се събирате и да ви учат там,да плувате за време определен стил и тн.
Не съм бил в такава група де,но да рече предполагам ;d
Явно много искаш да се удавя :lol: :lol:
Екипът пак ми е скъп 8-) Трябва ми нещо без екип-аз от нас да си взема нещо,да е евтин и да е боен спорт 8-)
brutaLxxbunny
10-30-2011, 17:47
Записвам се да следя темата.И аз се разтърсих за такъв спорт,за сега съм заседнала само на тае-бо .. Справка - аз също съм от София.
ако сте от пловдив-можем да помогнем ....ако няма парички за екипировка -има оборотна...
Ееее, спорт без пари няма, какъвто и да е, то си е хоби и трябва да му се отделят пари.
firstdiesel
10-30-2011, 18:23
е ся случайно прочетох нещо на торбата си за ръкавиците ...
WARNING: Boxing is a contact sport. Any contact sport can be dangerous and result serious injury ............................ Anyone using this equipment must assume the risk of any injury.
пп: мога да добавя още че EVERLAST USA е Made in Pakistan :D
та си помисли дали искаш да практикуваш боен спорт, че стават фалове от сякъв вид
SolusChristus
10-30-2011, 18:26
Само не разбрах как се вдига маса от "стрийт" фитнес, и то от жена, с отрицателен калориен баланс.
HolyShit
10-30-2011, 18:28
Само не разбрах как се вдига маса от "стрийт" фитнес, и то от жена, с отрицателен калориен баланс.
Хах,хич не я долавяш иронията ей :)
ПП Да не си и ти лостаджия :D
:razz: аа нееее
firstdiesel
10-30-2011, 18:29
ти не разбираш
на стрийт фитнеса просто тялото не издържа и се нацепва! не е нужно да ядеш анаболи, стероиди, протеини, креатини ...
SolusChristus
10-30-2011, 18:30
Със 100 кила под раменете, адския лостаджия съм. 8-)
5/3/1 overhead press, squat, bench, deadlift + Dave Tate's Periodization Bible. ABxCDxx
е ся случайно прочетох нещо на торбата си за ръкавиците ...
WARNING: Boxing is a contact sport. Any contact sport can be dangerous and result serious injury ............................ Anyone using this equipment must assume the risk of any injury.
пп: мога да добавя още че EVERLAST USA е Made in Pakistan :D
та си помисли дали искаш да практикуваш боен спорт, че стават фалове от сякъв вид
Оууу,да искам! 8-) Ама кик бокса повече ми допада 8-)
firstdiesel
10-30-2011, 18:42
обзалагам се че много бързо ще ти мине мерака. ако изобщо почнеш, де ...
Мхм,надали :) Не съм тъпо кифле,дето го прави за гъзария има си други причини.
firstdiesel
10-30-2011, 18:49
аха ... а аз не съм тъпа млада мутра
DasReich
10-30-2011, 18:52
тренирай киокушин карате
аха ... а аз не съм тъпа млада мутра
Ами,надали си :wink:
DasReich,от колко време тренираш киокушин?Хубаво ли е?
DasReich
10-30-2011, 19:14
Тренирал съм много малко време, но пък имам възможността всеки ден да съм с един от най - изявените млади таланти в България хаха :)
Доколкото прочетох, точно това е за теб ! Единственото, което ти трябва е едно кимоно.
Дисциплина, здрав дух и самозащита - друго не ти трябва
п.п. Забравих само да спомена, че изпитите за по - високите колани са бая скъпи
Искаш бойни изкуства а не искаш да тичаш на стадиона .. тия ги разпукват от тичане .. не си мисли че ще отидеш ха ха и ще ги изпонабиеш.. А защо не опиташ някакви танци примерно ? Ако избереш по-натоварващи и такива да са ти приятни с кеф ще ходиш..
svodnika
10-31-2011, 05:11
поне в София бъка от спортове и спортни зали ... влезни в гугъл, поразкарай се малко виж къде кво има. къв кътлър кво куропредпазител тва е момиче уе
Искаш бойни изкуства а не искаш да тичаш на стадиона .. тия ги разпукват от тичане .. не си мисли че ще отидеш ха ха и ще ги изпонабиеш.. А защо не опиташ някакви танци примерно ? Ако избереш по-натоварващи и такива да са ти приятни с кеф ще ходиш..
Не съм казала че не искам да тичам,казах че ми е далеч-тренирала съм лека атлетика,така че имам някъква физическа подготовка :) А танците-никаква ме няма там 8-)
plamentigaraa
10-31-2011, 06:48
ама булка да не си гледала боен клуб снощи 8-) според мен пробвай с лека атлетика
ама булка да не си гледала боен клуб снощи 8-) според мен пробвай с лека атлетика
Хехе,не не съм 8-) А за леката атлетика съм вече прекалено голяма за съжаление :(
За под 30 лв обаче едва ли ще си намериш боен спорт.
Пък и за повечето ще трябва след време да си купиш и екипировка.
За под 30 лв обаче едва ли ще си намериш боен спорт.
Пък и за повечето ще трябва след време да си купиш и екипировка.
Може и около 30лв.
Ти тренираш ли някой спорт?
loveca777
10-31-2011, 08:41
той не само тренира, а и е учител-треньор! :D ?
+ това е и чикибоец ! :P
Запиши се на плуване и тва е.
А знаеш ли колко е скъпа екипировката? :?
Четете-търся сравнително евтин спорт :)
Чети - няма евтин спорт
loveca777
10-31-2011, 16:25
Ква екипировка? :razz: Бански нямаш ли?
То по твойта логика - няма евтин спорт :lol:
HolyShit
10-31-2011, 16:36
Скивай ся,мацка..
Такива неща дето искаш,искат пари.
Нищо не става без пари (някога има изключения,да не говоря за тях)
И аз искам да съм културист от световно ниво,ама нямам пара.
Нормално е,търси нещо друго по джоба си.
Ква екипировка? :razz: Бански нямаш ли?
То по твойта логика - няма евтин спорт :lol:
Шапка,бански,очила и др. работи смяташ ли? :)
Ти очила и бански нямаш ли ? А шапката не е задължителна според мен
Нямам,пък и не искам плуване 8-)
plamentigaraa
10-31-2011, 17:52
е как да си прекалено голяма на колко си колко си висока и колко кг си (все въпроси които не трябва да се задават на една дама ама е в името на спорта ;) )
е как да си прекалено голяма на колко си колко си висока и колко кг си (все въпроси които не трябва да се задават на една дама ама е в името на спорта ;) )
17г.,160см.,50 и малко кг. :oops:
Нямам,пък и не искам плуване 8-)
Ох момиче, в твоята тема се събрахме разбирачите на раздела и пак не можем да ти помогнем да си избереш спорт, това е цял раздел който се затрудни с твоя избор :lol:
selskitarikat
10-31-2011, 17:59
колко точно кг и колко искаш да свалиш btw и със секс става :-P
selskitarikat
10-31-2011, 18:01
и още нещо спортувала ли си нещо досега и спри с тоя боен клуб :-D :-D :-D да не завършиш и ти като Брад Пит ли къв беше там накрая :D
Казах си теглото,баш сега гледкам Боен клуб ( :D )
awerw,вие ми предложихте главно фитнес.Искам някой да ми предложи боен спорт :)
А иначе съм тренирала малко лека атлетика и аеробика 8-)
Предлагаме ти го, защото всички тук сме на фитнес, и това даже да не ти харесва е най-добрият начин да си оформиш тялото. Друг е въпроса какво ти харесва на теб, колко пари да е и т.н.
selskitarikat
10-31-2011, 18:08
еми боен спорт неможеш да тренираш без да вложиш пари мацка за първия месец за ръкавици бинтове и др неща ще ти трябват минимум 50 лева ама е вариант да си купиш само едни големи ръкавици и да си викаш приятелки да се биете като в боен клуб може и с въображаеми да е по близо до филма :D
loveca777
10-31-2011, 18:13
ох :-) Сега ,ако кажеш ,че и шпагат можеш и кафеви очи имаш - ще се самоубия :smt007 :D
ох :-) Сега ,ако кажеш ,че и шпагат можеш и кафеви очи имаш - ще се самоубия :smt007 :D
Пхх,не си за мен 8-)
А за фитнес-не го искам защото не прави дисциплина и тн.
firstdiesel
10-31-2011, 19:08
Пхх,не си за мен 8-)
А за фитнес-не го искам защото не прави дисциплина и тн.
а не бе .... да спиш с режим, да ядеш с режим и то определена храна, да гониш време докато тренираш ... за ограниченията да не говорим....
никва дисциплина нема, хич ...
Хаха, ти дисциплината я разбираш трениора да ти я налага така ли ? Ако харесваш спорта сама ще си я налагаш :?
loveca777
10-31-2011, 19:57
:cry: :smt087 :smt089 :smt089 :smt088 разби ми сърцето
HolyShit
10-31-2011, 21:07
Yankee недей така , сега ловеца може се хвърли от някой лост :D:D
Хаха, ти дисциплината я разбираш трениора да ти я налага така ли ? Ако харесваш спорта сама ще си я налагаш :?
Със сигурност дисциплината е по-различна от този в бойните спортове.Там се изгражда дух,достига се духовното,самоусъвършенст аш се....
Със сигурност дисциплината е по-различна от този в бойните спортове.Там се изгражда дух,достига се духовното,самоусъвършенст аш се....
Направо върви в Шаолин
firstdiesel
11-01-2011, 08:23
Направо върви в Шаолин
там е без пари!
Като искаш бойно изкуство, отивай в залата и сама ще разбереш дали ти харесва, ние тука не можем да кажем вместо тебе. Обиколи 2-3 зали и ще си прецениш сама. Ама за под 30 лева едва ли ще намериш.
Само тялото със фитнес със сигурност ще го стегнеш по-лесно, но пък БИ ще ти дадат много повече от стегнато тяло..
Като искаш бойно изкуство, отивай в залата и сама ще разбереш дали ти харесва, ние тука не можем да кажем вместо тебе. Обиколи 2-3 зали и ще си прецениш сама. Ама за под 30 лева едва ли ще намериш.
Само тялото със фитнес със сигурност ще го стегнеш по-лесно, но пък БИ ще ти дадат много повече от стегнато тяло..
Точно тва и аз казвам :)
Иначе никой ли не може да предложи БИ в София и да е евтино? :(
svodnika
11-01-2011, 10:47
Иначе никой ли не може да предложи БИ в София и да е евтино? :( еее евтино евтино евтино като искаш евтино ела да си бием шамари
Иначе никой ли не може да предложи БИ в София и да е евтино? :( еее евтино евтино евтино като искаш евтино ела да си бием шамари
:oops: не искам да бия момчета :oops:
Е в тая тема се сетих, че автора беше писал за кик/тай бокс за по 25 на месец http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440405
След това виж тук - http://mma-bulgaria.com/clubs/index/1/0/page:1
Все пак недей да оставяш цената да е единстеното определящо ;)
ПП: Сега видях, че има шотокан, кик-бокс и киокушин за 30 на месец, даже сигурно тея дни ще отида да видя за кво става на въпрос http://mma-bulgaria.com/clubs/view/0/0/423/klybove-trenirovki/fighters-nsa-karate-stydentski-grad-ilinden
Таекуондото също е вариант, но си нямам хал хабер в София как седи положението.
Таекуондото също е вариант, но си нямам хал хабер в София как седи положението.
И аз съм се замисляла за таекуон до,но не знам доколко помага в уличен бой например.
От кога бият момичета на улицата ?
Относително е да се каже, колко ще ти от полза.Две момичета от класа го тренират от началото на годината и са доволни :).
HolyShit
11-01-2011, 12:43
Бият и то здраво.Всеки и всичко.Ся кат съм в България като гледам кви неща ми приказват :D:D Направо оставам така :shock:
loveca777
11-01-2011, 12:55
:D Само Бойко Борисов - Бойка не го бият
Иначе представям си близкото бъдеще 8-) , когато жената ще управлява света и ще заеме мястото на мъжа
Жените ще станат силният пол по физика както вървят нещата... :D
HolyShit
11-01-2011, 12:56
АМА ВИНАГИ ЩЕ ГО ПОЕМАТ АНАЛНО,ТОВА СИ Е ПРИЗНАК НА СЛАБОСТ !!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
loveca777
11-01-2011, 12:58
:lol: А верно - това ше е спомен за доброто старо време :D
Ххахахахахахааххаах
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
VforVendetta00
11-01-2011, 13:01
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
HolyShit
11-01-2011, 13:03
:razz: :razz: :razz: :razz:
Докато коленичат АЗ СЪМ ЦАРЯ !! РАМБО СМаРТА!!!:D
Абе ти идиот ли си бе?Един бански ли не можеш да си купиш.Бъхти бедната душа.Хем да тренираме,хем да сме пичове,хем да не ни се пипа джобчето-айде мотора.
бахти 9 страници,за нищо...как да те упътим,като ти самата не знаеш какво искаш...
Абе ти идиот ли си бе?Един бански ли не можеш да си купиш.Бъхти бедната душа.Хем да тренираме,хем да сме пичове,хем да не ни се пипа джобчето-айде мотора.
Май ти си идиот,пич :wink: Като не можеш да даваш подходящи мнения си мълчи и си помпай мускулите.
И да,9страници са,но знам какво искам-да ми се препоръча БИ :)
Аз официално се оттеглям от темата, не мога повече :D
HolyShit
11-01-2011, 18:23
Да,ако искаш и ние да ти го плащаме всеки месец..Да не се бъркаш в джоба ? ...
ето аз ти препоръчвам муай тай или кикбокс ..само дето не мога да ти препоръчам зала за без пари в софия ...ако беше в пловдив щяхме да измислим нещо-да тренираш без да плащаш,а в замяна да миеш залата преди и след тренировка примерно...:)
kadishona
11-03-2011, 07:15
Леката атлетика в София е безплатна на повечето места, а джогинга е страхотно занимание.
Също така бих ти препоръчал плуване, но спорта е скъп. Не говорим само за костюм - един бански можеш да си намериш и за 20лв. Цената е в тренировките. Излиза минимум 5лв на плуване.
Леката атлетика в София е безплатна на повечето места, а джогинга е страхотно занимание.
Също така бих ти препоръчал плуване, но спорта е скъп. Не говорим само за костюм - един бански можеш да си намериш и за 20лв. Цената е в тренировките. Излиза минимум 5лв на плуване.
Не е ли късно вече за лека атлетика? :) на 17г. съм
selskitarikat
11-03-2011, 09:36
никога не е късно стига да имаш желание и да даваш всичко от себе си
никога не е късно стига да имаш желание и да даваш всичко от себе си
Някои спортове изискват предишен опит и са само до определени години,затова питам :smt051
selskitarikat
11-03-2011, 16:29
ти няма да ходиш на световно а просто искаш да спортуваш нещо за да се стегнеш не виждам защо да не може
а някои теми ,искат само да бъдат разтягани,за да се трупат мнения....а кат гледам ,момичето основно това прави :)
как позна nаvаr? :( а толкова добре бях почнала да разтягам темичката :smt022
kadishona ,знаеш ли кога са записванията по лека атлетика в който и да е клуб в София? :)
как позна nаvаr? :( а толкова добре бях почнала да разтягам темичката :smt022
kadishona ,знаеш ли кога са записванията по лека атлетика в който и да е клуб в София? :) :razz:
Не съм чел всички мнения, но единственият спорт, който натоварва абсолютно всички мускули на тялото е плуването. Не знам откъде си, нито как стоят нещата, но ако споделиш съм убеден, че някой ще те упъти, стига да желаеш.
За "стягане" също може и просто да си бягаш в парка =]]]
firstdiesel
11-04-2011, 21:13
Не съм чел всички мнения, но единственият спорт, който натоварва абсолютно всички мускули на тялото е плуването. Не знам откъде си, нито как стоят нещата, но ако споделиш съм убеден, че някой ще те упъти, стига да желаеш.
Плуване - лечебно средство...
:D
Плуване - лечебно средство...
:D
Aко с мнението си целиш да покажеш, че според теб плуването не развива мускулите на тялото, а само калява организма, смея да кажа, че си доста в грешка. Ако не - моля те, поясни се, за да разбера какво си имал предвид.
Пък относно твърдението, че само плуването натоварва всички мускули: И ти си доста в грешка. :)
Пък относно твърдението, че само плуването натоварва всички мускули: И ти си доста в грешка. :)
Може, но ще се радвам на пример
firstdiesel
11-04-2011, 22:16
в борбата се натоварват всички мускули, австралийски футбол-ръгби, СБИ, бодибилдинг, силов трибой и много други ....
пп: всички плувци си мислят, че плуването е дъ бест спорт .. също като фуболистите за футбола. Всеки си хвали своето без да разбира много ....
HolyShit
11-04-2011, 22:18
А бе diesel колко кг са тия на щангата на аватара ти е
firstdiesel
11-04-2011, 22:21
А бе diesel колко кг са тия на щангата на аватара ти е
20-30 ...
HolyShit
11-04-2011, 22:22
Тоя па . Дай сериозно уе :D
firstdiesel
11-04-2011, 22:27
Тоя па . Дай сериозно уе :D
след 2минутно смятане се оказаха 190 ..... (20+15+5+15+15+5+5+2.5+2.5)х2 + 20 = 190 нали ?? :D
HolyShit
11-04-2011, 22:28
Толкоз са :D Аз днес дърпах 120x5 :D
firstdiesel
11-04-2011, 22:32
Толкоз са :D Аз днес дърпах 120x5 :D
ам не е зле ... аз съм много дроб в момента на лег - миналата събота едвам бутнах 100 кила 4 пъти, беше ме страх да сторя 5тото
май ша вкарам анавар :D
HolyShit
11-04-2011, 22:35
Лега ми е най-труден..
За кво говорим въобще :D 80 кг едвам едвам Клека 85х5 (x5 серии) :D Начи някъде към 90 ще ги правя 5 повторения , целта е 3x bw тяга 2.5x bw клек и 2x bw лежанка 8-)
firstdiesel
11-04-2011, 22:39
Лега ми е най-труден..
За кво говорим въобще :D 80 кг едвам едвам Клека 85х5 (x5 серии) :D Начи някъде към 90 ще ги правя 5 повторения , целта е 3x bw тяга 2.5x bw клек и 2x bw лежанка 8-)
ам немой са лигави ....
ам аз тези стойности ша ги сторя с Анавар, ама немам кяр :D
HolyShit
11-05-2011, 08:17
Ти вече почти дърпаш 3х bw тягата е
loveca777
11-05-2011, 08:30
Аз клякам с по 5 :-P :P 8-)
HolyShit
11-05-2011, 08:33
С по 5 кг на страна,велик си :P
loveca777
11-05-2011, 08:35
мхм нали - най-големия :lol:
Много ми е трудно това клякане , все губя равновесие и падам ...
HolyShit
11-05-2011, 08:45
Пробвай на машина тогаз за начало
loveca777
11-05-2011, 08:47
Пробвай на машина тогаз за начало
Правя, но тази част ми е най-отегчителна и гадна :D
firstdiesel
11-05-2011, 08:51
абе щангата си е щанга .... научи се на нея да клякаш, отначало прави полуклекове след тва ако щеш по голям гъз и/или повече сила клякай до петите
firstdiesel
11-05-2011, 08:53
пп: аз още понякога бъркам и ме затиска щангата :D вчера 140 кила уж бяха леки на 8мата серия ма сториха пакет :D и аз съм накантарил щангата на едната страна и тогава само на единия крак му е малко трудно :D
HolyShit
11-05-2011, 09:00
http://www.youtube.com/watch?v=pg8D90wUvAo
loveca777
11-05-2011, 09:23
този как не му се счупи вратът ? Аз само с лоста и ше ме заболи.
А трябва ли широк хват да държиш щангата като правиш клек?
firstdiesel
11-05-2011, 09:28
офф топик ...
http://www.youtube.com/watch?v=pofFqsyTQ4Q&NR=1
синтол в гърдите ? .... че то мистир олимпия не мое изкара такива гърди
firstdiesel машина..190 кила тяга :). Браво :)!
HolyShit
11-05-2011, 10:15
офф топик ...
http://www.youtube.com/watch?v=pofFqsyTQ4Q&NR=1
синтол в гърдите ? .... че то мистир олимпия не мое изкара такива гърди
И аз съм го гледал.Не знам..
Или е някъв монтаж :D Или синтол ако е,не изглеждат така мазни ала-бала нали знаеш как изглеждат тия дето взимат.То те пълни с олио :D
plamentigaraa
11-05-2011, 10:27
мн противно тяло за нищо на света не бих искал такова тяло ..
Лооллллл като четох по горните коментари за 1ви път виждам момиче да незнае що е стрийт фитнес :shock: стягане до 30 лева без фитнес ала бала... то да не е всичко без пари бе :D . Отиди на фитнес и на другия ден ще си стегната наистина.. няма да можеш да станеш от леглото :D За момиче хубави спортове са - спортна гимнастика , лека атлетика .. и най престижното в момента наистина е фитнеса за жените :) Аз си ходя активно на фитнес с карта съм 30 лева на месец и си е много добре :)
Лооллллл като четох по горните коментари за 1ви път виждам момиче да незнае що е стрийт фитнес :shock: стягане до 30 лева без фитнес ала бала... то да не е всичко без пари бе :D . Отиди на фитнес и на другия ден ще си стегната наистина.. няма да можеш да станеш от леглото :D За момиче хубави спортове са - спортна гимнастика , лека атлетика .. и най престижното в момента наистина е фитнеса за жените :) Аз си ходя активно на фитнес с карта съм 30 лева на месец и си е много добре :)
Спортната гимнастика-вече съм стара за нея
Лека атлетика-и тук,но пак въпросът ми е по всяко време ли приемат на стадионите? :)
в борбата се натоварват всички мускули, австралийски футбол-ръгби, СБИ, бодибилдинг, силов трибой и много други ....
пп: всички плувци си мислят, че плуването е дъ бест спорт .. също като фуболистите за футбола. Всеки си хвали своето без да разбира много ....
Като се замисля вероятно е трябвало да напиша "натоварва РАВНОМЕРНО всички мускули".
Но ти ако ми кажеш, че в някой от тези спортове освен натоварването на всички мускули не присъства фактора на износването на ставите и ставните връзки, а именно обратното - заздравяването им и ги правят по-гъвкави, че действат благотворно на гръбначния стълб и имунитета на организма, вече въобще няма да съм съгласен, независимо кое мнение как ме оспорва. Сърдечно-съдовата система също е благоприятсвана от плуването именно, защото мускулите се натоварват равномерно. =]]]
alexchyyyyy
11-05-2011, 22:00
Абе момиче .. Иди да тренираш в фитнеса или иди да бягаш хората се опитват да ти помогнат..Ти само претенции..Както казах иди да бягаш на стадиона или да тренираш в фитнеса и ще си доволна.. :-D
Имаш ли желание, ще намериш начин :)
Лека атлетика-и тук,но пак въпросът ми е по всяко време ли приемат на стадионите? :)
Никога не е късно :)!Стига да го поискаш.
firstdiesel
11-06-2011, 07:25
Като се замисля вероятно е трябвало да напиша "натоварва РАВНОМЕРНО всички мускули".
Но ти ако ми кажеш, че в някой от тези спортове освен натоварването на всички мускули не присъства фактора на износването на ставите и ставните връзки, а именно обратното - заздравяването им и ги правят по-гъвкави, че действат благотворно на гръбначния стълб и имунитета на организма, вече въобще няма да съм съгласен, независимо кое мнение как ме оспорва. Сърдечно-съдовата система също е благоприятсвана от плуването именно, защото мускулите се натоварват равномерно. =]]]
а дали знаеш че в тия спортове освен състезания ... има кардио тренировки и стречинг ???
пп: то има износване на ставите във всеки спорт и в ходенето, та и в спането даже .... има ли ставно движение, ставата се износва!
пп: няма такова нещо като РАВНОМЕРНО натоварване на всички мускули наведнъж, просто био-механиниката на човешкото тяло го прави невъзможно ;)
firstdiesel
11-06-2011, 07:28
пп2: кат се замисля ... при равномерно натоварване, тялото ти ще се развие доста криво, всички мускули ще се наложи да си ти еднакъв размер (обем) :D представете си го как ще изглежда само :D
HolyShit
11-06-2011, 08:30
Значи ще имам 70 ръка :D РЪКА=КРАК :D:D
На колко години си?? То за спорта възраст няма.. искаш ли ще направиш всичко възможно да тренираш това което искаш !! Просто се иска постоянство :)
На колко години си?? То за спорта възраст няма.. искаш ли ще направиш всичко възможно да тренираш това което искаш !! Просто се иска постоянство :)
на 17г. :)
loveca777
11-06-2011, 15:46
и аз :-k :D
:lol: :lol: :lol:
HolyShit
11-06-2011, 15:55
Вземете се оженете малките :D
То и аз съм на толкоз,ама се чуствам като дъртак :D
Ловеца е релефен, а ти нямаш релеф :lol:
Вземете се оженете малките :D
То и аз съм на толкоз,ама се чуствам като дъртак :D
Вземете вие се омъжете 8-) усещам как сте си точно един за друг 8-)
Брак между спортисти, лостаджия и фитнесджия, какво по-добро :D масиран и релефен, слабичък и едричък 8-)
loveca777
11-06-2011, 16:23
:lol: хубаво само че брака между хора от един и същи пол е забранен ,така че взимам Yankee :-) :D
ааа, не, ти ще я научиш на стрийт фитнес :D
loveca777
11-06-2011, 16:27
е чи как :D ще я направя ,,изверк'' - и слънце ще ми прави и предни ,задни , странични , десни , долни везни, флагове 8-)
:lol: хубаво само че брака между хора от един и същи пол е забранен ,така че взимам Yankee :-) :D
Не е забранен-може да се омъжите в Белгия, Испания, Португалия, Холандия и Швеция. 8) enjoy! 8-)
loveca777
11-06-2011, 16:28
Не е забранен-може да се омъжите в Белгия, Испания, Португалия, Холандия и Швеция. 8) enjoy! 8-)
Аз нямам пара за чужбина , а и съм патриот 8-)
Може и България да го прокараш закона! 8-) :oops:
HolyShit
11-06-2011, 16:32
Той за теб ще се жени кво му мислиш толкова :)
Лъве не се давай така 8-)
HolyShit
11-06-2011, 16:39
Как така се давам ?
Как така се давам ?
Ти или си за ловеца или за момичето нема ги тия те да са двамата :D
HolyShit
11-06-2011, 16:44
Аз съм за щангата.Тя е най-добрият приятел :D
loveca777
11-06-2011, 16:48
8-) вие си вдигайте щанги , а аз ще вдигам Yankee 8-) :D
И аз така казвам, ама трябва си нещо по-така :D
Ама винаги ще има и един ловец в сърцето ти. :oops:
Ами да бягате с приятелки в някой парк,тенис(не джобен :D ),колоездене.....
чувал сам че при секса се горят доста калории :D
Ама винаги ще има и един ловец в сърцето ти. :oops:
Нееее :razz: Ловеца е уловил сърцето му :D :D :D
даа,и аз го знам тва със секса 8-) а знаеш ли някои хубави зали за БИ? :)
loveca777
11-06-2011, 17:46
даа,и аз го знам тва със секса 8-) :)
Аз не го знам, научи ме :oops: :D
HolyShit
11-06-2011, 17:47
Ела във фитнес залата да те науча,цялата щанга ще я поемеш орално е анално 8)
Ела във фитнес залата да те науча,цялата щанга ще я поемеш орално е анално 8)
знаеш ги тия неща,знаеш ги 8)
даа,и аз го знам тва със секса 8-) а знаеш ли някои хубави зали за БИ? :)Ами не съм от софия :D
даа,и аз го знам тва със секса 8-) а знаеш ли някои хубави зали за БИ? :)Ами не съм от софия :D
Жалко :(
Няма ли някой от София който да ми каже зала за БИ? 8-)
15 страници и още продължавате .. Не че нещо ма някой ще последва оборнаТор ..
кой? :)
продължават тези страници,защото всички дават мнения за фитнес,а не адекватни коментари за БИ,зали и тн. :) и са 14стр. бай дъ уей :wink:
Окей. Толко ли в СОФИЯ не можеш да намериш място да тренираш БИ ?! Ако ти се занимава,от приятели и познати много бързо ще намериш ..
Окей. Толко ли в СОФИЯ не можеш да намериш място да тренираш БИ ?! Ако ти се занимава,от приятели и познати много бързо ще намериш ..
Първо-никой около мен не се заимава с БИ или фитнес.
Второ-човек,мислиш ли че не съм търсила?!
Затваряйте темата ако искате вече.Все ми е едно :)
а дали знаеш че в тия спортове освен състезания ... има кардио тренировки и стречинг ???
пп: то има износване на ставите във всеки спорт и в ходенето, та и в спането даже .... има ли ставно движение, ставата се износва!
пп: няма такова нещо като РАВНОМЕРНО натоварване на всички мускули наведнъж, просто био-механиниката на човешкото тяло го прави невъзможно ;)
Да кажем, че освен тренировките и състезания има кардио и стречинг, но аз говоря за СПОРТА сам по себе си, а не за допълнителните тренировки около него =]]]
За ставите не съм особено компетентен, за да споря, няма и да се правя на умен....
Иначе мисълта ми беше, че при колоезденото примерно, където се ползват главно краката, и това ми го е казал лекар, сърдчено-съдовата система не се натоварва в положителния смисъл =]]]]
А и за биомеханиката не знам много, явно трябва да се просветля, но плуването като антигравитационен спорт не натоварва определена мускулна група значително повече от друга - това имам предвид, когато казвам равномерно. А за следващия коментар - интересно дали по тази логика ако вдигам 100 килограма на горен скрипец с тесен захват и правя клек със 100 килограма бицепсът (най-общо) ще ми стане колкото бедрото?
HolyShit
11-06-2011, 18:40
Е нали натрупа мненията :D Кво ли й пука :D
То темата вече си мисля,че е ебавка.Иска да тренира БИ,ама без пари,до 30 лв на месец,да нямало пари за екипировка,ала-бала.
КАТО НЯМАШ ПАРИ НЯМА ДА ХОДИШ !
Прайш едно кимоно от 2 чаршафа у вас и налазваш в залата кво ..
loveca777
11-06-2011, 19:26
Аз съм от София :-) :D
Е нали натрупа мненията :D Кво ли й пука :D
То темата вече си мисля,че е ебавка.Иска да тренира БИ,ама без пари,до 30 лв на месец,да нямало пари за екипировка,ала-бала.
КАТО НЯМАШ ПАРИ НЯМА ДА ХОДИШ !
Хах,еми то и ти си понатрупа мненийца,а? :)
Не съм казвала без пари-само да е по-евтин спорт,ама явно от толкова хапчета вече и да четете не можете,а? :)
HolyShit
11-07-2011, 08:42
Айде стига тролва.
firstdiesel
11-07-2011, 10:03
Да кажем, че освен тренировките и състезания има кардио и стречинг, но аз говоря за СПОРТА сам по себе си, а не за допълнителните тренировки около него =]]]
За ставите не съм особено компетентен, за да споря, няма и да се правя на умен....
Иначе мисълта ми беше, че при колоезденото примерно, където се ползват главно краката, и това ми го е казал лекар, сърдчено-съдовата система не се натоварва в положителния смисъл =]]]]
А и за биомеханиката не знам много, явно трябва да се просветля, но плуването като антигравитационен спорт не натоварва определена мускулна група значително повече от друга - това имам предвид, когато казвам равномерно. А за следващия коментар - интересно дали по тази логика ако вдигам 100 килограма на горен скрипец с тесен захват и правя клек със 100 килограма бицепсът (най-общо) ще ми стане колкото бедрото?
простакът винаги е прав :D
аре че спорът ни с теб става кат песента "неудобни въпроси"
Къв спорт ма, вари се гримирай и веднага в дискотеката :P
Ех,че грозни и пъпчиви комплексарчета :) Бегай в леглото при мама и тати,чаве :)
Както видя няма евтин боен спорт, защо пишеш още ?
По-горе съм писала темата да се заключи :)
По-скоро въпросът е ти защо пишеш? :)
Аз пък тренирам в студентски град за 30 лв и съм доволен...ам то май темата отдавна не е за това :D
Ех,че грозни и пъпчиви комплексарчета :) Бегай в леглото при мама и тати,чаве :)
Много ме обиди, честно :lol:
loveca777
11-08-2011, 13:37
радвам се,честно :wink: :-) ти честно ли си от София ? 8-)
loveca777
11-08-2011, 16:00
Ах колко сме честнии :D
Коя зодия си, честно? :)
Честно,защо? :(
а ти? 8-)
loveca777
11-09-2011, 16:09
:-D Честно първи те питах 8)
честно не тук и честно-темата да се заключи. :)
loveca777
11-09-2011, 16:43
8-) скорпионче
лъвче си ти
не,не съм :D но пак е огън 8-)
HolyShit
11-09-2011, 16:46
Начи ти си крава..
ЪЪъ не бе :D Овен :razz:
loveca777
11-09-2011, 16:49
Айде сега на познай зодията на Yankee да играем :D
Начи ти си крава..
ЪЪъ не бе :D Овен :razz:
А!А ти си зодия П*утка нали? :)
Ех,как познах :-o
HolyShit
11-09-2011, 17:01
Не се засягай бе моме ..
Много тънкоубидни.
Щом е Лъвчо е зодия Лъв :D
HolyShit
11-09-2011, 17:21
Везни съм муцка :-)
Значи си имал скоро рожден ден 8-)
HolyShit
11-09-2011, 17:25
Значи си имал скоро рожден ден 8-)
4 okt
Да си запиша, другата година да ти честитя :D :D
HolyShit
11-09-2011, 17:28
До другата година......
Другата година пак ще пишеш тук :D
HolyShit
11-09-2011, 17:34
Един мъж и една жена заместили думата "sex" пред децата си с "пералня"
Ден 1
Мъж - Жено ае да пуснем една пералня
Жена - Нее боли ме коремът
Ден 2
Жена - Не - нямам настроение
Ден 3
Жена - Не - имам главоболие
Ден 4
Жена - Мъжо ае да пуснем една пералня
Мъж - Остай ма жено, измих ги на ръка
:razz: :razz:
:D имахме си тема за спам, ама нещо почнахме по другите теми :D
HolyShit
11-09-2011, 17:39
Че то тая чака да бъде заключена,лошо няма..Се тая :}
Чака,чака ама не става нещо 8-)
и не съм и Овенче 8-)
Има нещо такова, абе да те питам ти колко хранения имаш на ден 8-)
HolyShit
11-09-2011, 17:43
Не знам..Според зависи..Някой път стигат 15 , друг път са 5-6
Ако са 15, значи ядеш на всеки час така ли ?
loveca777
11-09-2011, 18:07
Аз съм 25 октомри роден и си мразя зодията
Падам си по момичета - пълна противоположност на мен :D
На пример харесвам едно момиче и тя забавна , отворена , весела и тнт , пък аз съм затворен , което е гадно
И аз не искам да съм такъв, но съм 8-) , а трябва да се променя
good for you :)
момичето от класа ли ти е?
loveca777
11-09-2011, 18:12
да ,защо ? :-o