PDA

View Full Version : не знам

LoveYouBabyy
10-30-2011, 16:37
Ттцтцтц, как се скарахме само.. Преди два дена спах за него, той ми е първия и снощи малко се скарахме, но се оправихме, а днес - какво стана ?
Срещнахме се одеве и се скарахме за нещо съвсем дребно. В последствие той си призна, че докато сме били пред тръгване ( държали сме се като гаджета, но преди официално да обявим връзката си ) той е спал с някаква си, защото за момента тогава сме били скарани ( това скарване беше за 3-4 дена ). Не знам какво да правя - след като се случи това м/у нас от 2 дни се влюбвам все повече и повече, но това, което научих ме нарани страшно много. Даже скандала ни беше толкова грандиозен, че му ударих шамар, а той си тресна вратата на колата, за да не ми отвърне, не съм очаквала така да се развият нещата м/у нас. Вече съжалявам, че съм била с него, въпреки, че си давам сърцето за този човек, по добре нищо да не се беше случвало :cry: :cry: :cry: :cry:

elysunny
10-30-2011, 16:42
от колко време сте заедно?

Luidgie
10-30-2011, 16:43
На колко сте?

Sh@d0w
10-30-2011, 16:44
Няма такова нещо като "обявяване на връзка". Освен ако не сте на 11 годинки, те си казват "Искаш ли да ходим?". Когато между момче и момиче има нещо, има я тръпката, химията или както там го наричате нещата стават спонтанно. И някакси когато има чувства, неписан закон е, че се занимаваш само с това момиче, независимо дали сте скарани за момент или не.

Факта че е спал с друга, уж защото сте били скарани за един - два дена, говори колко "много" държи и се интересува от теб. Искал е да те мине, минал те е, нито ще си му първата очевидно, нито последната.

Обаче вие жените обичате да сте мазохистки и да тичате след момчета, които не ви заслужават, а постоянно ви наранявт.

LoveYouBabyy
10-30-2011, 16:53
Аз съм на 17, а той на 19, говорим за малко по-малко от година.
Sh@d0w, има много вярно в поста ти, знам го, но от вътре го искам - искам да съм с него. Времето ще си покаже какво е искал от мен :(

ZeroPoinT
10-30-2011, 17:04
Няма такова нещо като "обявяване на връзка". Освен ако не сте на 11 годинки, те си казват "Искаш ли да ходим?". Когато между момче и момиче има нещо, има я тръпката, химията или както там го наричате нещата стават спонтанно. И някакси когато има чувства, неписан закон е, че се занимаваш само с това момиче, независимо дали сте скарани за момент или не.

Факта че е спал с друга, уж защото сте били скарани за един - два дена, говори колко "много" държи и се интересува от теб. Искал е да те мине, минал те е, нито ще си му първата очевидно, нито последната.

Обаче вие жените обичате да сте мазохистки и да тичате след момчета, които не ви заслужават, а постоянно ви наранявт.

LoveYouBabyy
10-30-2011, 17:33
не е толкова лесно

SisiStrange
10-30-2011, 17:34
Радослав е прав.
Много са жалки хората, които при скарване вместо да си решат проблемите във връзката, ходят и правят някви гнусни инатливи изпълнения с идеята, че си връщат. Аз ги наричам недорасляци.

Mi6inka
10-31-2011, 06:11
Не се е наживял твоя "принц". Абсолютна детинщина от негова страна, или поне от това, което разказваш. Сама си прави изводите, колко на сериозно те е взел и колко държи на теб, след това което прави. Ти си го познаваш ...

gabsit000
10-31-2011, 06:22

той беше красноречив! точно това е! :P

anonymous708973
10-31-2011, 06:37
И някакси когато има чувства, неписан закон е, че се занимаваш само с това момиче, независимо дали сте скарани за момент или не.

Съгласна съм, но авторката прави голяма трагедия, което е разбираемо, защото е филмарка.

Авторке, на колко сте двамата, той какъв тип човек е? Няма как да ти дам категорично мнение при толкова малко информация.
Лично на мен би ми станало криво, но ще го преглътна, ако виждам, че човекът до мен иска да е с мен в сегашния момент.

balu4ka
10-31-2011, 07:58
Това показва ,какъв е в една връзка.При следващото скарване направо да му удари една тройка ,а?.Според мен е взел това което иска,не очаквай чудеса.>.>

marin4itu
10-31-2011, 11:39
И някакси когато има чувства, неписан закон е, че се занимаваш само с това момиче, независимо дали сте скарани за момент или не.

Съгласна съм, но авторката прави голяма трагедия, което е разбираемо, защото е филмарка.

Авторке, на колко сте двамата, той какъв тип човек е? Няма как да ти дам категорично мнение при толкова малко информация.
Лично на мен би ми станало криво, но ще го преглътна, ако виждам, че човекът до мен иска да е с мен в сегашния момент.

Тя на 17, той на 19.
Но съм съгласна с теб до някъде. Все пак си е признал.

HotLife
10-31-2011, 11:49
филмарка.

Luidgie
10-31-2011, 12:04
Значи, егати бебешката история. К'во си се разревала и се вайкаш, като циганин пред (да не казвам какво). Значи големи сте филми, защо си усложнявате живота излишно? Да ясно, че филмът "Той тресна вратмика" е много драматичен, романтичен и лигав. Ама филмите са за това, да преувеличават, к'во искате животът ви да е като на филм? Ми не стаа! Примирете се вече! Писнаха ми тия филми. Като толко драматизирате, вземете напишете една книга, ако можете разбира се, и я продавайте на тъпи тийнове без капка мозък, които ще ви се връзват на дебилщината!

FuckedUp
10-31-2011, 12:05
Не е реално колко е тъпа авторката.