PDA

View Full Version : Къна

nymphadora
10-30-2011, 18:36
Използвате ли?Доволни ли сте?Наистина ли е трайна?Марка, от която сте доволни?

neeDaBosS
10-30-2011, 18:44
Да,използвам.Много съм доволна.Ползвам индийската,да много е трайна.

nymphadora
10-30-2011, 18:58
А през какъв период се къносваш?

Darinella
10-30-2011, 19:13
Веднъж съм се каносвала с най-обикновена боя от козметичния магазин и ефект не забелязах. Днес, обаче, изчетох много форуми за къната и видях един сайт - http://hennafox.com. Там са по-скъпи продуктите, но изглеждат много качествени и ще си поръчам скоро. :)

la_loba_mariana
10-30-2011, 20:04
Да,къносвам се.С индийска къна и съм много доволна.Получава се хубав цвят,трайна е.И не вреди на косата.

shell
10-30-2011, 23:04
Веднъж съм се каносвала с най-обикновена боя от козметичния магазин и ефект не забелязах. Днес, обаче, изчетох много форуми за къната и видях един сайт - http://hennafox.com. Там са по-скъпи продуктите, но изглеждат много качествени и ще си поръчам скоро. :)
Този сайт изглежда страхотно и сигурно ще си поръчам от него! :grin:

TheGirlNextDoor
10-30-2011, 23:20
Да,къносвам се.С индийска къна и съм много доволна.Получава се хубав цвят,трайна е.И не вреди на косата.

Огромна заблуда,че не вреди.Посъветвай се с някого,които разбира и ще ти обясни какво се съдържа в днешните къни и колко са 'безвредни' .Аз съм се къносвала и още съжелявам
:)

nymphadora
10-31-2011, 05:15

Огромна заблуда,че не вреди.Посъветвай се с някого,които разбира и ще ти обясни какво се съдържа в днешните къни и колко са 'безвредни' .Аз съм се къносвала и още съжелявам
:)

^и все пак не вреди колкото боята и цвета е по-траен.

koni
10-31-2011, 06:54
Зависи от добавките колко са вредни. Аз затова си поръчвам 100% натурална къна и нямам проблеми. Е по-скъпа е от индийската, но не вреди.

Hesinka
10-31-2011, 07:24
Къносвах се преди,доста често в черно,а косата ми е тъмно кестенява.Сега е израстнала до половината,но не е натрапчиво,а съвсем леко се забелязва и се чудя дали да се къносам пак .. Наистина не е безвредна,но косата ми става уникална след къносване ! Индийска къна,черна със син оттенък.Страшна е ....

marin4itu
10-31-2011, 11:12
От устата на фризьорка съм чувала, че по-добре без амонячна боя, отколкото къна..