View Full Version : Ще давам по-накратко
Ще давам по-накратко харесвам момче вече половин година... чатим си много ми харесва когато съм с него имаме едни и същи интереси и той ми показва, че ме харесва найстинаа мисля, че го обичам.. колкото и банално да звучи.. та въпросът ми е да рискъвам ли да му кажа всичкоо ... или да премълча и да чакам ..толкова съм раздвоенаа... незнам какво да правяя.. приятелите ме съветват да не го правя, защото няма да ми отвърне но азз немога вече .... имам чувство, че всеки момент ще експлодирам раздвоена съм ... та според вас да рискувам за щастието си или да изчакам .. ?!
Ще отговарям накратко - рискувай.
crowberry
10-31-2011, 11:14
той ми показва, че ме харесва
Какво се двоумиш.. рискувай..
bloodyred
10-31-2011, 11:15
Рискувай .. няма две мнения според мен.
marin4itu
10-31-2011, 11:26
Не му казвай. Покажи му!
SmilezZz
10-31-2011, 11:34
От една страна викаш , че той е показал , че те харесва , от друга страна те е страх да опиташ. Струва ми се , че всъщност и ти самата не знаеш дали си внушила това или наистина е така. Та , рискувай.
За половин година нищо не си направила!?!?!
eXxXciTeD
10-31-2011, 12:09
чатим си много ми харесва когато съм с него имаме едни и същи интереси и той ми показва, че ме харесва найстинаа мисля, че го обичам. Ако му кажеш това определено би го уплашила :D
badsector
10-31-2011, 12:57
Със сигурност не го обичаш, просто си хлътнала заради многото хормони, които се отделят в тази възраст. Но това не пречи да се примъкнеш по-близо до него. Естествено, не трябва да става с признавания и предложения, ами просто със скъсяване на физическата дистанция - прегърни го, целуни го...
gabsit000
10-31-2011, 12:59
кажи му всичко нищо не губиш
Ако не рискуваш няма да разбереш дали наистина те харесва. В риска няма нищо лошо по-добре ли е да ти улекне и да знаеш,че ти е чистичко на душата или само да се измъчваш !! РИСКУВАЙ !!! В крайна сметка нищо не губиш ако опиташ :)
valdesbg
10-31-2011, 18:27
Риск печели, риск губи :)
Може ли от нещо толкоз просто да правите такъв дебел слон? Щом само си пишете няма да загубиш нищо кой знае какво :)
+
Очаквала си да стане чудо ли?Ако ,не направиш нещо по въпроса ,ще си чакаш още половин годинка (:.
Excelsion13
10-31-2011, 21:58
Рискуваи :)
Пише се не знам и не мога :)
+
Очаквала си да стане чудо ли?Ако ,не направиш нещо по въпроса ,ще си чакаш още половин годинка (:.
Че и повече..
Ще отговарям накратко - рискувай.
Риск печели, риск губи :)
Рискуваи :)
Пише се не знам и не мога :)
И също се пише "рискуваЙ"
По темата..Действай, защото така като гледам той няма да се сети да предприеме нещо, а очевидно си му показала, че го харесваш. Само това 'Обичам те' ... сякаш е по-добре да му го спестиш за сега...
DarkVampireAngel
11-01-2011, 10:45
От личен опит ти казвам да не си мълчиш.После най-вероятно ще съжаляваш дълго време!Аз преди харесвах едно момче и така и не му казах.Вярно с времето(години)го забравих,но не ми беше лесно да го направя.Ако не сте много близки приятели - действай докато някоя друга не ти го отмъкне.Ако сте си по-близки намери правилния начин да му го покажеш,за да не развалиш приятелството между вас и бъди сигурен,че и той те харесва.Ако не си сигурна в неговите чувства, и ако знаеш,че приятелството между вас няма да се развали му кажи,че го харесваш. :)
Искаш ли да видиш как друга ти го отмъква след половин година приятелство? Действай още СЕГА!
Synshinee
11-01-2011, 19:01
Който не рискува, не печели.Давай смело :)
Ами не знаеш,кога друг път ще срещнеш такъв човек...така че заложи на щастието!
IseeDEADbodies
11-01-2011, 20:31
Чакай........
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................ да падне тавана :)
slunchoy
11-02-2011, 15:58
риск печели-риск губи :) Няма как да разбереш по друг начи.