View Full Version : Слабителни..
dalitooo
11-01-2011, 06:57
Какво мислите за отслабването със слабителни или клизми? Някой пробвал ли е , има ли ефект?Питам ви понеже вече съм станала манячка на тема отслабване . Имам 5 килограма, даже ве4е 6 който сигурно от година-2 се опитвам да премахна. Ходих на фитнеси , правих джогинг по улиците, опитах да се храня по малко, или да ям само нискокалори4ни неща. Ефектите от свичко това бяха абсолютно минимални и твърде нетрайни.
Ако имате предложение за нещо освн слабителни, моля споделете :)
(ще помоля предварително някои от вас да не се правят на идиоти и да отговорят като нормални хора!!!) :)
kalpazanka
11-01-2011, 06:58
Това е гавра с лигавицата на червото, отделно се дехидратираш и нарушаваш алкално-киселинното равновесие.
dalitooo
11-01-2011, 11:13
Знам че не е от най здравословните начини, но вече се отчаях и ми трябват по драстични мерки.
Бъркай си в гърлото и драйфай като анорексичките!Със сигурност ще ги свалиш,а и няма да даваш пари за хапчета ...
Аман от малоумни пубери,ей!!! :-x
dalitooo
11-01-2011, 14:47
:lol: Ехх че си забавен , голям шегаджия !!! :-D
^ А ти си супер глупава щом не правиш разлика между мъжки и женски никнейм ... :lol: А темата ти само потвърждава думите ми :)
Между другото сериозно ти говоря - бъркай дълбоко,само внимавай да не ти изтече и малкото мозък,който имаш,че тогава ще стане лошо :?
Това е отпадъчно тегло и вода, които след време връщаш.
Спортувай по-усилено и не се занимавай с глупости.
Josefinne
11-01-2011, 14:58
Извинявай, обаче няма ли да ни светнеш колко си висока и колко тежиш за момента? Много момичета виждам и тук и около себе си , които са си с напълно нормално тегло, дори слабички, а пък се опитват да свалят. Имам чувството, че го правят просто защото е "модерно". Естествено, че ако се опитваш да свалиш 5 кг от едно изкокалевяло тяло, няма да ти е лесно, нито пък ще можеш да го направиш, без да застрашиш здравето си.
LoveSick95
11-01-2011, 18:23
^ А ти си супер глупава щом не правиш разлика между мъжки и женски никнейм ... :lol: А темата ти само потвърждава думите ми :)
Между другото сериозно ти говоря - бъркай дълбоко,само внимавай да не ти изтече и малкото мозък,който имаш,че тогава ще стане лошо :?
Аха, а ти си тази, която не прави разлика между анорексия и булимия. :D :lol:
Нямам нужда да правя разлика между двете поради простата причина,че за мен хората,които прибягват до подобни методи (било то повръщане,слабителни,клизм и и т.н.) без да имат основателна причина (мързела и 5кг. не са такава) са жалки и малоумни :) Ако някога ми дойде на главата (което няма как да стане) тогава ще уча разликата между двете заболявания ;)
sugargirl94
11-01-2011, 18:38
И анорексичките драйфат :wink:
LoveSick95
11-01-2011, 18:51
Нямам нужда да правя разлика между двете поради простата причина,че за мен хората,които прибягват до подобни методи (било то повръщане,слабителни,клизм и и т.н.) без да имат основателна причина (мързела и 5кг. не са такава) са жалки и малоумни :) Ако някога ми дойде на главата (което няма как да стане) тогава ще уча разликата между двете заболявания ;)
Ок. :lol:
Бту, по принцип анорексичките НЕ ядат, какво ще повръщат? Сокове? Булимичките се тъпчат при кризи и тогава повръщат.
И няма нужда да минаваш през нещо такова, за да прочетеш нещо и да се образоваш. Ей така, просто за обща култура. :D
Нищо лично. ;р
PamelaIvanova
11-01-2011, 19:49
Повечето анорексички точно с драйфане са започнали :? В един момент организма свиква да изхвърля храната и повръщаш всичко, което приемеш.
PamelaIvanova
11-01-2011, 19:52
www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121806 не е зле да прочетете, преди да говорите глупости.
Infinity
11-01-2011, 19:56
Уау , като човек минал през целия тоя ад мога да ти кажа, че звучиш ужасно ! :? Толкова много причини може да има, които да те доведат до това положение, осъзнаваш ли ги изобщо ?
Въобще не става въпрос тук за мързел или някакви пет килограма, много ама много по-страшно е.
И да , тук мнозинството наистина май не прави разлика бежду анорексия и булимия.
LoveSick95
11-01-2011, 20:20
Ама сериозно ли? Това, че са започнали като булимички и след това са стигнали до анорексия въобще не означава, че анорексичките си 'бъркат в гърлата постоянно'.
xxKiFlAxx
11-01-2011, 21:06
Знам че не е от най здравословните начини, но вече се отчаях и ми трябват по драстични мерки.
вземаш магнезиев сулфат хептахидрат в аптката английска сол :D реакциите са драстични в тоалетната може и извън нея :razz:
На тъпото момиче с червеното не обръщай внимание :P
p.s при Следващо триене на мое мнение ще ви съсипя отново тъпия раздел гнусен !!!!!!! помня си всяко мнение !
arsenalllbaby
11-01-2011, 21:44
Малеее.. #-o
CupcakeAndCoffee
11-02-2011, 00:04
www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121806 не е зле да прочетете, преди да говорите глупости. ужас..
dalitooo
11-02-2011, 12:10
Благодаря за мнанията въпреки че НЯКОИ хора не си напрайха да прочетат "(ще помоля предварително някои от вас да не се правят на идиоти и да отговорят като нормални хора!!!)" но...... Все пак целта на форума е да обменяме мнения и съвети , а не да се обиждаме. Ако бях си решила да вземам тия хапчета , най безотговорно щах да го направя без да се съобразявам с последиците и да пиша във форума. Исках просто да разбера ефекта и очевидно няма да се занимавам с тези химикали. Благодаря на всички които си дадоха съвета по нормалния начин :)
dream1707
11-02-2011, 12:44
Бъркай си в гърлото и драйфай като анорексичките!Със сигурност ще ги свалиш,а и няма да даваш пари за хапчета ...
Аман от малоумни пубери,ей!!! :-x
Не знаеш колко малоумно същество си щом успя да изръсиш това... !
Знаеш ли въобще какво е ... ? Преминавала ли си през него ? Ако си имаше поне някаква малка представа какво представлява .. от приятел или лично ... щеше да разбереш колко изключително тъпо е това нещо, което си написала.
Идея някаква имаш ли си какво му е на един човек преминал през това, че говориш така ?
Като един човек, който знае много, ама много добре какво представлява и е преминавал през това .. по-скоро ти си малоумен пубер..
Направо нямам думи ...
А колкото до авторката .. не тръгвай по тоя път ... спортувай, храни се здравословно... но не причинявай това на организма си, после много ще съжаляваш.. казвам ти го от личен опит ...
Rebirthing
11-02-2011, 12:53
Хранителните разстройства, са по-скоро психически заболявания. Не мисля, че е редно да обиждаме болни хора. Има разлика между "тънка като клечка" и анорексичка. Тези момичета губят всякакъв контрол и са далеч от красивото.