Влез

View Full Version : Забраненият мъж - развръзката

DragonLady
11-02-2011, 17:54
Привет историята ми е леко дълга и доста объркана, но ще се опитам да съм възможно най кратка и ясна.

Година и девет месеца бях с едно момче с което когато се разделихме ( по негово желание ), аз страдах много и в жалките си опити да го забравя го обърнах на курвалък, сменях мъже като носни кърпички ( не съм спала със всички само с 2ма от тях ), но накрая срещнах него!
Ще го нарека Н. а това момче преди него ( дългата връзка с лош край ) ще нарека Г.
С Н. бяхме заедно 1 месец, като един ден преди да направим един месец той ми каза край, понеже вече нямал бил чувства към мен. Истината е, че последните 2 седмици от връзката ни имахме някой проблеми понеже приятелите му се месеха много между нас двамата и дори някои го насъскваха против мен, предполагам защото като ме запозна с тях, явно нещо не са ме харесали ... Скъсахме точно преди оформящите се 5 празни за нас дни през който можеше да оправим връзката си ... ( между другото доста бързо се развиха нещата между мен и това момче, просто си допаднахме страшно много ). Това момче преди мене 5 години е бил сам, и в началото аз бях активната, а той бе леко стеснителен ( на 22 е, а аз на 19 ).
Рев, сълзи и сополи някак си го преживях и не мислех за него до този момент.
Във фейс бука ми получих съобщение от негов познат с текст " защо скъсахте с Н., бяхте такава хубава двойка :\ " и от там започна един разговор защо сега не съм с това момче, но така и не състоя понеже този негов познат излезе и каза " като се прибера ще си пишем ако искаш " а аз казах добре.
В момента уж пак съм със Г. но в сърцето ми е Н. с който няма шанс да се съберем ( той сам ми каза не очаквай вече нищо повече от приятелство от мене ). Не ми отг. в скайпа, не ми дига тела ... знам защо го прави, за да го забравя ама не искам ...
Чудя се ако поговоря с познатият на Н. по обстойно и един вид разкрия пред него какво е било между мен и Н. дали това би ми помогнало да съм пак с Н. или само би влошило нещата? И като цяло струва ли си да се боря за Н. след като той иска да сме само приятели ( каза ми ако искаш след 1 - 2 седмици като се успокоиш може да пием по едно кафе )?
Мерси на всеки прочел темата ми, че си е направил труда.

още инфо пост 6ти

IseeDEADbodies
11-02-2011, 17:58
Ще кажеш като му напишеш цялото име "Николай"/ "Ненчо" или там каквото точно му е името се променя нещо... Все едно, че ще го познаем кой е... Много сте ми странни оО

Колкото по темата - Нищо лично, ама ей т'ва е женската простотия.. Искаш единия, пък ходиш с другия ? И за чий ?

nepowtorima
11-02-2011, 18:06
Зарязал те е! Точка. Зарежи и Г.
Продължи живота си на чисто.. не бъди от онези курви от които ме е гнус.
Няма смисъл да лъжеш Г. след като обичаш Н.
Просто няма смисъл и се надявам да го осъзнаваш!!

Sh@d0w
11-02-2011, 18:06
Егати филма чооовек....

До сега като ти чета мненията и в дневника и тази тема съм останал с впечатлението че и ти не знаеш какво искаш. Спри с тези изпълнениея или както ти го наричаш "курвалък" вземи си избери едно момче например Н. - и се опитай да се съсредоточиш да вложиш, всичко за да просперира тази връзка.

Каква беше причината да скъсате с него? Изасни си я или ни кажи на нас, за да знаем дали има шанс.

LeprikonA
11-02-2011, 18:13
^ и аз доста често съм ти чела из мненията в дневника. сякаш целта ти е просто да ти се случва нещо и да има някой. и мен ако питаш режи ги и двамата, помисли си хубаво за всичко и започни на чисто, без да бързаш. просто си докарваш излишни драми. успокой се и бъди малко време сама със себе си. после вече търси някой, който да е с теб и да иска да е с теб. няма полза да се вреш на някой, който си е казал, че не иска повече. нито пък от онзи бившия, към когото стана ясно, че чувства няма.

NambyPamby
11-02-2011, 18:19
http://www.englishexercises.org/makeagame/my_documents/my_pictures/2011/jun/AF4_certified_drama_queen.jpg

Не ти ходи на годините да си толкова инфантилна.
И с'а, за да не се правиш на ощипана госпожица и да кажеш, че само те соля - замисли се какъв е смисъла да се бориш за мъж, за когото мнението на приятелите му е по-важно от това на приятелката му, на която той няма капчица доверие и не я познава грам, затова и си позволява да вярва на хорските приказки и да се съмнява в нея.
Спри да си мислиш, че мъжете са стеснителни/притесняват се и прочее, затова ти трябва да си активната и да ги преследваш. Не ги е срам, просто не те щат, толкова е просто. Един мъж, ако има интерес, сам ще придвижи колелото на историята ви напред, не е нужно ти да го тикаш насила.

DragonLady
11-02-2011, 18:20
Относно Г. и аз не знам колко още ще издържа да съм с него без любов и най-вероятно тея дни ще му кажа, че няма да се получи отново да сме заедно ( сега сме нещо като период за тест дали ще се получи нещо ).

Относно защо се разделихме с Н.
Една вечер ми звъни и ми вика "след 5 минутки съм пред вас искам да поговорим за нещо" аз му казвам " сериозно ли е? за нас ли става дума нещо" той ми отг "после ще ти кажа" и понеже си имам 6то чувство за някой неща директно му казах " късаме ли" той не ми отг а пак повтори, че след малко е пред входа ми. Слязох долу цялата трепереща на крачка да си падна от токчетата, сядаме на една пейка до блока и той започва да ми обяснява как приятели и родители му казали, че се бил променил все бил изнервен, държал се лошо с тях и тн и после ми каза "извинявай не искам да те лъжа повече, вече нямам чувства към теб, заслужаваш някой по добър от мен, за който да правиш жестовете на любов, които правеше за мен".

SisiStrange
11-02-2011, 18:24
Човек, вземи спри най-сетне да се филмираш. Взимаш някакви тийн увлечения и драми супер насериозно. Какво треперене, какви един тон любови? Не си помагаш въобще. Животът е супер прост стига да не си го усложняваме сами. :-o
Просто спри да се самонавиваш, че ако за 5 минути останеш сама ще ти стане нещо, разкарай ги и двамата и си постой сама. Нито бившия те обича, нито този те взима насериозно, нито кой да е от двамата си струва.

anonymous708973
11-02-2011, 18:32
Съгласна съм със Сиси.
Имам чувството, че те е страх да си сама и се чувстваш половин човек.
Разбираемо е след сравнително дълга връзка, но сега е идеалният момент да изградиш хармония със себе си.

Промени нещо във външния си вид, доста жени го правят, сякаш им помага.

fenkaaa
11-02-2011, 21:08
А защо въобще си се върнала при Г. е въпроса? С Н. си била 1 месец и изведнъж той ти казва,че няма чувства към теб,това не е присъщо на човек за неговата възраст,така че не си заслужава.

Ако си имала хубава връзка с Г. защо не се оттърсиш от другия и да вземеш да си я подновиш? Той ли е поискал да се съберете отново,държал ли се е сега и преди добре с теб,какви са били проблемите във връзката ви.. ако можеш да си отговориш на тези въпроси и резултата е добър.. остани с Г,ако ли не .. не ти трябва нито един от двамата,особенно Н. :?

gabsit000
11-03-2011, 05:47
Относно Г. и аз не знам колко още ще издържа да съм с него без любов и най-вероятно тея дни ще му кажа, че няма да се получи отново да сме заедно ( сега сме нещо като период за тест дали ще се получи нещо ).

Относно защо се разделихме с Н.
Една вечер ми звъни и ми вика "след 5 минутки съм пред вас искам да поговорим за нещо" аз му казвам " сериозно ли е? за нас ли става дума нещо" той ми отг "после ще ти кажа" и понеже си имам 6то чувство за някой неща директно му казах " късаме ли" той не ми отг а пак повтори, че след малко е пред входа ми. Слязох долу цялата трепереща на крачка да си падна от токчетата, сядаме на една пейка до блока и той започва да ми обяснява как приятели и родители му казали, че се бил променил все бил изнервен, държал се лошо с тях и тн и после ми каза "извинявай не искам да те лъжа повече, вече нямам чувства към теб, заслужаваш някой по добър от мен, за който да правиш жестовете на любов, които правеше за мен".

момчето с което последно ходех почти по същия начин скъса с мен и те разбирам,само че при теб,че той няма чувства,моят пък не можеше да преодолее бившата си.. ясно... относно въпросите ти: не ти предлагам да говориш с който и да е негов приятел...преди време и аз съм си мислела,че като споделя на негов близък,той ще му каже и един вид ще оправя нещата,но не го правят,не си споделят както ние момичетата бихме направили,ако не му кажеш открито де,че искаш той да поговори с него нали това вече е друго...а за последното дали си заслужава да се бориш,не знам то и моя бивш вече,ми каза че тази седмица няма да ме търси,за да се оправя,по натам преди да замина можел да ми се обади за кафе,не искал да си губим връзката.. единственото което бих те посъветвала е да скъсаш с Г. при условие,че не изпитваш чувства и си с него един вид на инат ...няма за какво да продължаваш с него,а да мислиш за друг.. нека и той търси щастието си другаде,а ти сама помисли дали наистина има ли смисъл да се бориш за Н. ..и когато намериш отговора сама ще знаеш как да постъпиш .. поне после ще се сърдиш на себе си,а не на нас,че така сме ти били казали да направиш :D ... (това в кръга на шегата) .. успех и направи така,да е добре за теб... :)

LadyDi
11-03-2011, 05:55
Няма смисъл да се бориш.
Не знам защо продължавате да си мислите, че когато някой ви заяви, че не ви желае вече, то все пак може да имате шансове с него.
Няма такова нещо. Дори и да успееш по някакъв начин да си го върнеш (в което искрено се съмнявам), то ще е от съжаление. Което предполагам ще те устройва, защото сте готови на всичко само и само да бъдете с този, когото сте си наумили.
Животът е твърде хубав и твърде кратък, а освен това ще ви поднесе достатъчно драми. Просто е излишно да си ги създавате сами в момента.

NightGuardian
11-03-2011, 06:15
Няма смисъл да се бориш.
Не знам защо продължавате да си мислите, че когато някой ви заяви, че не ви желае вече, то все пак може да имате шансове с него.

не във всички случаи е така. :) За авторката като го търсиш и тъгуваш за него , само му храниш егото , остави го.

Пусни човек на свобода , ако има нещо ще се върне.

Mi6inka
11-03-2011, 06:20
Николай чисто и ясно ти е казал, че не иска да е с теб. Единственото, което можеш да направиш е да разбереш защо ( като причина ) ако не ти я е казал и ако те тормози. И защо пак си с Гошо. Да, били сте доста време заедно, но... има ли чувства? Или само навика..или просто Гошо ти е като клечката на удавника, след Николай?

LadyDi
11-03-2011, 06:33
Няма смисъл да се бориш.

не във всички случаи е така. :) За авторката като го търсиш и тъгуваш за него , само му храниш егото , остави го.

Всяко правило си има изключенията. Но пък вие нямате ли си гордост? Защо отивате там, където не ви искат, аз ей тва не мога да разбера.

IseeDEADbodies
11-03-2011, 07:16
Еми щом го правят явно нямат, то е и до самоуважение. Аз лично не бих си причинил такова нещо, но в крайна сметка всеки си преценя за него. И всеки сам си задава въпроса "заслужава ли си да се боря за изгубена кауза ?"... или поне би следвало да си го зададе ;]

GossipGirl89
11-03-2011, 07:20
Не се занимавай с нито един от двамата.
Това е идеалният момент да останеш сама и да продължиш напред, оставяйки ги и двамата в миналото.
С Г. не се е получило - ок, имали сте връзка, да приемам че сте се обичали и всичките му там неща, но накрая сте се разделили - може би така е трябвало. Винаги съм била на мнение, че бившия си е бивш и трябва да остане в миналото. Редки са случаите, в които си заслужава да се бориш да си го върнеш. Щом не ви се е получило веднъж, няма да се получи и втори път. Още повече, че ти в момента не изпитваш нищо към него, а и самата май не знаеш за какъв дявол сте се събрали пак... Разделете се окончателно и го остави в миналото. Така и той ще те преживее по-лесно.
Колкото до Н. Според мен не може да се говори за някакви сериозни чувства тъй като сте били заедно само 1 месец. Възможно е да си си го харесала много, да ти е станал тръпка, но чак пък любов... малко пресилено ми идва. Казал ти е, че не иска да сет заедно - ок, приеми го и продължавай напред. И да, аз също се чудя защо всички си мислят че като някой им е казал не иска да е с тях, това автоматично значи че има някакъв шанс за в бъдеще и че трябва да се "борят" видиш ли... Да, има случаи, в които това е така, но не са малко и тези, в които човека си е бил искрен като е казал че не иска да е с вас...
Аз те съветвам да ги загърбиш и двамата и за момента да продължиш напред с живота си сама... Не е страшно и не се умира, повярвай :) Човек понякога има нужда да остане сам, за да се изясни със себе си и с това какво да прави занапред... Мисля че твоето "понякога" е сега.

NightGuardian
11-03-2011, 08:19
Няма смисъл да се бориш.

Всяко правило си има изключенията. Но пък вие нямате ли си гордост? Защо отивате там, където не ви искат, аз ей тва не мога да разбера.

Защо сметна , че аз съм жертвата? :-o Имало е случай , да мисля прибързано и да изрека думи за , които по-късно да съжалявам. И , макар че , аз самия съм пожелал да не сме заедно. Да се мине време , в което да преосмисля , да съм поискам отново да се върна пак при нея.

DragonLady
11-03-2011, 09:55
Снощи имах неочакван разговор с негов близък приятел от детството му още и човека ми даде някой доста добри съвети.
Възнамерявам да оставя Г. да си върви по своята пътека и да не му обърквам живота още повече.
А колкото до Н. ще изчакам още 4 - 5 дни без да го търся, ако той сам не ми се обади, аз ще го направя и ще го поканя на кафе и мисля, че би се съгласил, след като преди време сам ми го каза. Естествено на това кафе няма да говоря за нас, как ми липсва и тн, а ще съм тоталната ледена кралица ( нали мъжете точно това искат, загадъчна жена, а не да им е като отворена книга ), която ще трябва дори и от приятелската прегръдка да се въздържи ( е ако той тръгне да ме прегръща, няма да се дърпам ).

gabsit000
11-03-2011, 10:13
Снощи имах неочакван разговор с негов близък приятел от детството му още и човека ми даде някой доста добри съвети.
Възнамерявам да оставя Г. да си върви по своята пътека и да не му обърквам живота още повече.
А колкото до Н. ще изчакам още 4 - 5 дни без да го търся, ако той сам не ми се обади, аз ще го направя и ще го поканя на кафе и мисля, че би се съгласил, след като преди време сам ми го каза. Естествено на това кафе няма да говоря за нас, как ми липсва и тн, а ще съм тоталната ледена кралица ( нали мъжете точно това искат, загадъчна жена, а не да им е като отворена книга ), която ще трябва дори и от приятелската прегръдка да се въздържи ( е ако той тръгне да ме прегръща, няма да се дърпам ).

после задължително пиши какво е станало :P :)

DragonLady
11-03-2011, 10:24

Ще пиша, ама като го познавам ... май няма да е в близката една седмица това кафе ( ако изобщо се състои ).

ewiow
11-03-2011, 10:46

Ще пиша, ама като го познавам ... май няма да е в близката една седмица това кафе ( ако изобщо се състои ).

Да, да, да DragonLady и аз пробвах същото, докато накрая не се събрахме, но окоза се, че се е върнал от съжаление... нещата се влошиха още повече... Щом 1 път ти е казал, че не желае да бъде с теб, значи наистина не иска да сте нещо повече от приятели - познати, приеми го, не насилвай нещата напразно, после и той ще съжалява и ти, даже няма да се сбоглеждате въобще... :-o

dream1707
11-03-2011, 12:45
Твърде много се филмираш и въобще не си отговаряш на годините...
Един месец сте били заедно с Н, не сте се познавали преди това дълго време.... твърде много се вживяваш, не вярвам да си чак, чак толкова влюбена, че да не можеш да живееш без него .. и да не можеш да го оставиш на мира, щом не те иска. И аз бързо се влюбвам... ама чак пък толкова..
Съвет от мен - Остани си сама, поне за малко... разкарай Г, към който очевидно нямаш абсолютно никакви чувства... и се съмнявам дори като сте ходили, че си го обичала кой знае колко, щом толкова бързо си го забравила ... Разкарай и Н, остави го момчето на мина, щом не изпитва повече от приятелски чувства към теб, не можеш на сила да го накараш да те обикне ... Както казаха, ако тръгне с теб, то ще е от съжаление ...

DragonLady
11-03-2011, 12:59
Твърде много се филмираш и въобще не си отговаряш на годините...
Един месец сте били заедно с Н, не сте се познавали преди това дълго време.... твърде много се вживяваш, не вярвам да си чак, чак толкова влюбена, че да не можеш да живееш без него .. и да не можеш да го оставиш на мира, щом не те иска. И аз бързо се влюбвам... ама чак пък толкова..
Съвет от мен - Остани си сама, поне за малко... разкарай Г, към който очевидно нямаш абсолютно никакви чувства... и се съмнявам дори като сте ходили, че си го обичала кой знае колко, щом толкова бързо си го забравила ... Разкарай и Н, остави го момчето на мина, щом не изпитва повече от приятелски чувства към теб, не можеш на сила да го накараш да те обикне ... Както казаха, ако тръгне с теб, то ще е от съжаление ...

Към Г. имах адски силни чувства, обичах до полуда и забравя, правила съм както ли не за него, но за тея 3 месеца разделени, той ми направи достатъчно мизерии ( нова след 3тият ден секс след 2раат сед от раздялата и тн да не изреждам, че и по гадно става ) за да промени и отслаби чувствата ми него. В момента съм с него заради някакви остатъчни чувства и един вид си даваме шанс от една седмица да сме заедно и да видим ще се получи ли пак. Но мисля, че тази лудост продължи твърде дълго и е време да кажа край.

dream1707
11-03-2011, 13:05
Определено е време да кажеш край ... Да скъсате, при дълга връзка и той веднага да започне да ти прави гадости, без сякаш дори да помисля на теб какво ще ти е... А ти сега отново му се връзваш ... ;х

SisiStrange
11-03-2011, 13:22
Само да отбележа, че това с ледената кралица не е вярно. Минава само пред разни момчета с много комплекси, които им се смъква егото от подобно държание. Едно нормално момче би се впечатлило 1000 пъти повече от това да си супер лъчезарна, спокойна, усмихната, да му заявиш, че си започнала нещо ново (което мисля, че тъй и тъй ще ти се отрази добре). Така индиректно човекът вижда, че ти не си припаднала по него и си живееш живота и му се ще да види дали пък не е сбъркал да зареже такова весело същество.
Фасоните в стил "ледена кралица"/"леден крал" стоят доста смешно отстрани и на мен, ако някой седне да ми ги прилага, ще си изляза от кафенето без дори да се обяснявам. И последната ми мисъл би била за събиране отново.

anonymous708973
11-03-2011, 18:56
( нова след 3тият ден секс след 2раат сед от раздялата и тн да не изреждам, че и по гадно става )

Имаш странна представа за мизерия, честно казано.
Човекът е продължил. Голям проблем. Нормално е да не си очарована, но това не е мизерия спрямо теб.
Пък и ти не стоя дълго в манастир, нали?

DragonLady
11-03-2011, 19:43
( нова след 3тият ден секс след 2раат сед от раздялата и тн да не изреждам, че и по гадно става )

Имаш странна представа за мизерия, честно казано.
Човекът е продължил. Голям проблем. Нормално е да не си очарована, но това не е мизерия спрямо теб.
Пък и ти не стоя дълго в манастир, нали?

Исках да кажа, че можеше да изчака преди да ме нарани така с тези си прибързани действия. Можеше да изчака да си стъпя на краката, ама не нали трябваше да ми е гадно ;)

anonymous708973
11-04-2011, 06:43
Момчето не ти е длъжно по никакъв начин, разделили сте се и това е.
Зрял човек е, има нужда от връзка, намира си връзка. Има нужда от секс - намира си го. Това е положението.
Не е заради теб. Изобщо, ти нямаш никаква връзка.

IseeDEADbodies
11-04-2011, 08:01
^ Agreed.

От какъв зор да го прави ? Човек гледа първо себе си, после останалите. Това е напълно нормално, а това че на теб не ти е изнасяло точно в този момент... еми кофти тръпка ама се случва. Продължаваш напред и това е, ако пък ли не, то проблема си остава лично твой. Звучи кофти, но е така. А и ти нямаш право да му държиш сметка с кого излиза/ходи/прави секс и прочие. Честно казано не виждам и защо се чувстваш наранена от този факт. След като вече не сте заедно, това какво прави той си е за него, ти нямаш нищо общо.

DragonLady
11-12-2011, 12:09
Ето и каква е развръзката ( пиша го понеже някой ме беше помолил да пиша после какво е станало ).
Първо зарязах Г. видях че няма смисъл да продължавам с него.
Вчера бях с Н. на кафе. Взе ме от нас с колата и отидохме в нещо като малък мол ( пикадили парк му викат ) в едно кафе. Аз седнах на сепарето, а той срещу мене на едно кресло. Гледах да се държа на положение и да не показвам, че още го обичам, обаче тялото ми не беше на моя страна ... Постоянно треперех, дори и когато си надигах чашата с питието ръката ми трепереше.
Близо 2 часа си разяснихме някой въпроси относно защо стана така с нас, дали ако бяхме заедно през онея 5 почивни дни щеше нещо да се промени, но стигнахме до извода, че пак щеше да се стигне до тук. След тези 2 часа се поотпуснах малко и започнахме да си приказваме на всякакви теми. По едно време несъзнателно отворих темата за секса ( казах нещо от сорта на тъкмо секса ни беше потръгнал доста добре ) и като започнахме на тая тема и двамата ( с различни намеци и думи ) си казахме, че секса ни е бил доста добър и бихме искали пак. Изтървах си мислите на глас и му казах " Защо още го искаме? " а той ми отвърна " Животинското в нас си казва думата " след това не знам какво изръсих и дали изобщо съм го казала ( просто има таланта да ми чете мислите и да знае какво искам без да му го казвам ), но неговата реакция беше " За този разговор ще се преместя при теб на сепарето " Седна той до мен и ми вика " Предлагаш ми чисто физическа връзка така ли " Аз се стъписах. Ем го искам, ем ме е срам да кажа да и му казах " не....знам " После си изяснихме някой неща какво би било ако той се съгласи, че ще се държим пред хората само като фр, а като сме насаме целувки прегръдки и тн. Накрая ме пита ще издържиш ли? Аз му казах " Да " и той се съгласи.
Знам, че това не е умно решение от моя страна, но го желая сексуално ( не, че на визия е като плей бой, но пак си го искам ) и не мога да спра това желание, да го правя пак с него.

kalpazanka
11-12-2011, 12:17
Плюеш си на физиономията с тая постъпка.
Така или иначе нас пак ни чакат километрични теми, когато той си намери половинка и те прати в девета глуха.

DragonLady
11-12-2011, 12:24
Плюеш си на физиономията с тая постъпка.
Така или иначе нас пак ни чакат километрични теми, когато той си намери половинка и те прати в девета глуха.

Това, че с него съм в такива отношения, не ме спира и аз да направя същото ;)
А на който не му изнасят по дълги постове, да не ги чете! Никой не карам на сила.

Harabeisho
11-12-2011, 13:29
Ти май наистина си го ударила на курвалък.

IseeDEADbodies
11-12-2011, 13:30
Ти нямаш грам самоуважение.

granger
11-12-2011, 13:38
Мила,милааа,я по-добре го заеби,веднъж разделите ли се,винаги ще има празнина.Остави го,гледай си живота и си намери нещо сериозно.Курвалъкът не е решение !

DragonLady
11-12-2011, 13:48
Не мисля, че една неангажираща връзка може да се нарече курвалък ;) Ако ходех с друг и се ч*ках с бившият ми, тогава би било курвалък ;) Но след като съм сама, какво ми пречи да се използваме взаимно за секс.

IseeDEADbodies имам си го самоуважението, и съм с ясното съзнание, че от тоя човек няма да получа нищо повече освен единият секс.

FuCKkK13
11-12-2011, 13:50
милата..
просто според мен е най-добре да зарежеш Г. ... и наистина да си сама 1-2 седмици и както Н ти е казал след това да се видите :) .. помисли си за всичко.. и ако наистина искаш да си с Н. както е казал той вижте се на кафе и си поговорете,а ако и така не стана най-добре ги забрави и двамата.. излизай с приятелки,спри с ''курвалъка'' ,като си сама гледай да гледаш някоя комедия,за да не мислиш за момчета/мъже.. и това е.. а ако искаш да пишеш с някой ей така да си говориш с някой за нещо може да ми пишеш на лично :) .. иначе приятелите трябва да ти помогнат в момента и трябва да прекарваш колкото се може повече време с тях.. ей така да не ти остава свободно време :)

Harabeisho
11-12-2011, 13:53
Не мисля, че една неангажираща връзка може да се нарече курвалък ;) Ако ходех с друг и се ч*ках с бившият ми, тогава би било курвалък ;) Но след като съм сама, какво ми пречи да се използваме взаимно за секс.

IseeDEADbodies имам си го самоуважението, и съм с ясното съзнание, че от тоя човек няма да получа нищо повече освен единият секс.

Точно курвалък си е.

DragonLady
11-12-2011, 13:54

Точно курвалък си е.

И кое си е курвалъка а? Я ме светни като толкова много ти знае устата!!!
Не ходя с повече от 1 че да съм курва. Дори и с това момче не ходя. Сама съм си.

robles
11-12-2011, 13:55
Е, да беше казала, че те сърби за Н, какви са тия любови и простотии...
Явно не си се научила да разделяш любовта от секса.

Harabeisho
11-12-2011, 13:57

Точно курвалък си е.

Не ходя с повече от 1 че да съм к***а. Дори и с това момче не ходя. Сама съм си.

Не ходиш,но се чукаш.Ето това е курвалък.

DragonLady
11-12-2011, 14:01

Точно курвалък си е.

Не ходя с повече от 1 че да съм к***а. Дори и с това момче не ходя. Сама съм си.

Секса е нормална физическа нужда ;) Явно вижданията ти за света в сексуално отношение са доста по остарели от мойте ;)

Harabeisho
11-12-2011, 14:05

Точно курвалък си е.

Секса е нормална физическа нужда ;) Явно вижданията ти за света в сексуално отношение са доста по остарели от мойте ;)

Мда,имам си приятелка от една година,на която не съм изневерявал и за жалост не си сменям сексуалните партньорки през ден.Леле колко съм изостанал.. :D Ама добре, че си ти за да ни просветлиш как се прави..

robles
11-12-2011, 14:07
Harabeisho, тя сега си няма приятел и може да прави квото си иска. Тва не е курвалък.

DragonLady
11-12-2011, 14:08
Мда,имам си приятелка от една година,на която не съм изневерявал и за жалост не си сменям сексуалните партньорки през ден.Леле колко съм изостанал.. :D Ама добре, че си ти за да ни просветлиш как се прави..

Нормално е като си в сериозна връзка да разсъждаваш така ;) И аз ако бях обвързана нямаше да изневерявам и тн ( не че сега го правя ).
А колкото до смяната на сексуалните ми партньори за изминалите 2 години са само 2ма ;) Така, че не мисля, че ги сменям често.

robles
11-12-2011, 14:10
Кво им даваш обяснения... и с 20 партньора да си била, сливата си е твоя.

Harabeisho
11-12-2011, 14:11
Harabeisho, тя сега си няма приятел и може да прави квото си иска. Тва не е курвалък.

Наистина ли? А какво е курвалък тогава? Тя сама си каза в първия пост,че го е ударила на курвалък,след като се е разделила с Г, а сега го потвръждава с другия.Няма кво да говорим повече.

DragonLady
11-12-2011, 14:14

Наистина ли? А какво е курвалък тогава? Тя сама си каза в първия пост че го е ударила на курвалък,след като се е разделила с Г, а сега го потвръждава с другия.Няма кво да говорим повече.

Като се разделих с Г. да ( без секс само срещи с разни мъже ), но не и сега ;)
Курвалъка за мен е, да си обвързана и да имаш любовник. Да се чукаш с повече от един за даден период. Да се чукаш всеки ден с различен ( образно казано ). Е това е за мен курвалъка в най-общи линии.

Пропускаш частта, че съм сама ;)

Harabeisho
11-12-2011, 14:16

Наистина ли? А какво е курвалък тогава? Тя сама си каза в първия пост че го е ударила на курвалък,след като се е разделила с Г, а сега го потвръждава с другия.Няма кво да говорим повече.

Курвалъка за мен е, да си обвързана и да имаш любовник. Да се чукаш с повече от един за даден период. Да се чукаш всеки ден с различен ( образно казано ). Е това е за мен курвалъка в най-общи линии.

По горе ме помоли да те светна кое е курвалъка-светнах те.Ако трябва пак го прочети,помисли малко и ако не можеш да го разбереш, проблема си е в теб.Не ми се спори вече.

DragonLady
11-12-2011, 14:18

По горе ме помоли да те светна кое е курвалъка-светнах те.Ако трябва пак го прочети,помисли малко и ако не можеш да го разбереш, проблема си е в теб.Не ми се спори вече.

Ако искаш ми спори, но не си прав ;) То ако беше прав, всяко момиче с неангажираща връзка трябва да наречем курва ...

Harabeisho
11-12-2011, 14:19
Такива са, защото искат само едно-секс.Това е.

IseeDEADbodies
11-12-2011, 14:20
Ти може да си сама и пак да си курва :lol: В смисъл.. без да обиждам, просто го казвам като факт. Не говоря за теб конкретно. Иначе и аз съм на мнение, че курвентията се изразява в това. Няма значение имаш ли приятел или не. Като те тъпчат най-различни - еми...
Пак казвам не говоря за теб.
И да.. примера който си го дала - аз също съм на мнение, че са точно такива.
Твърдо подкрепям Харабейшо :D

П.П. - миии лек !! :lol:

Извинявам се за офтопика xD

DragonLady
11-12-2011, 14:45
IseeDEADbodies като нямаш мнението по темата трай си ;)
И пак казвам, че не ги сменям най-различни ;) През изминалите 2год съм имала само 2ма сексуални партньора ;) Така, че нямате право да ме наричате с епитета к*рва ;)

DragonLady
11-12-2011, 14:58
аз страдах много и в жалките си опити да го забравя го обърнах на курвалък, сменях мъже като носни кърпички

Да това е така, минах и през този етап от живота си ( срещи с различни мъже, но не и секс с тях ), но сега определено съм го надживяла и израснала :) В момента си гледам висшето образование и нямам времето да се занимавам с мъже. Затова и неангажиращата връзка в моя случай е доста добра алтернатива :)

FuCKkK13
11-12-2011, 15:02
само не мога да разбера какво я нападнахте :? ... да.. форум е и всеки изразява мнение,но живота си е неин,гаджетата също !!! ...а и щом е сама не и' пречи... чувала съм за доста двойки,които примерно са били заедно дълго и са скъсали и след това са останали приятели с привилегии както се казва.. т.е. приятели са,правят секс и до там.. дори не е отворена връзка,след това кой какво прави не ги бърка.. мой близък човек е имал такива приятелки 1-2 с привилегии,но сега има сериозна вече 3годишна връзка (започва 4та година) и не е изневерил.. всичко зависи от това те как са се разбрали.. моите разбирания за курвалък са г/д. като нейните.. като за курвалък смятам и примерно някой да се натиска на някой друг,въпреки че знае,че 2рия има гадже.. примерно.. и т.н. ;) .. айде всеки с мисленето си.. изразявайте мнение -ок.. ама поне не я нападайте ;) .. ако сте на нейно място не знам как бихте се почувствали.. поне има смелостта да си го признае ;)

SisiStrange
11-12-2011, 15:24
Докато сама си правиш филмите, няма да си щастлива при никое положение.