Влез

View Full Version : Боя за коса SYOSS

cucetyy
11-03-2011, 16:18
Здравейте банда :-D . Първо като за начало се извинявам ако има такава тема (просто малко ме домързя да потърся :-D ). Интересува ме някой ползвал ли е от боята за коса на SYOSS и с какви впечатления е останал. И не само. Може да ми препоръчате и други бои. Благодаря предварително :-)

somegirl95
11-03-2011, 16:21
даже не съм чувала :D тук ако не ти отговорят за разрови в другите форуми като например бгмама

brutaLxxbunny
11-03-2011, 17:09
Майка ми беше много доволна от боите им.

Hilary_
11-03-2011, 17:29
леле тия syoss колко ми лазят по нервите не е реално .. :lol:

От мен имаш една препоръка за Keune, Inoa, Matrix .. ;)
(не съм ги ползвала, но като странични наблюдения за мен си заслужават)

BoCupycake
11-03-2011, 18:47
Аз съм се правила с черна на SYOSS и бях останала доволна,седеше някак блестящо. :)
Но мои приятелки казват,че падала бързо...с черното нямах проблем,но не знам за други цветове.

BoCupycake
11-03-2011, 18:49
За други бои незнам,аз постоянно експериментирам с нови и съм си доволна от всички,само НЕ ви препоръчвам новите "мусове" ....много са зле.

lifelesscorpse
11-03-2011, 19:39
Аз смених на Syoss преди няколко месеца. Все още съм с нея. Доста издържа. Даже не се налага да се боядисвам всеки месец, защото боята си е все същата като наситеност и блясък.

xxxbrokenhearthxxx
11-03-2011, 19:50
Боите са страхотни, обаче шампоана им за боядисана коса е тотален фейл! Имам чувството, че вместо да предпазва, той разгражда цвета.. :shock:

SuperBadSuperFresh
11-03-2011, 19:51
Самата боя е много хубава,аз съм с червеното и съм доволна.Сравнително бързо ми пада,но то май ми е от самата коса.

xxxbrokenhearthxxx
11-03-2011, 19:53
Боите Pаlеttе на Schwаrzkopf също са хубави.

cucetyy
11-03-2011, 20:48
Благодаря ви много за отговорите :grin: .. Аз мисля да си правя долния пласт лилав :-D .. и тъй като съм доволна от шампоана ( за възстановяване), си викам "аа може и боята да е добра".. ама все пак реших да се допитам до мнение :) Благодаря ви много :-)

BoCupycake
11-04-2011, 00:04
Боите са страхотни, обаче шампоана им за боядисана коса е тотален фейл! Имам чувството, че вместо да предпазва, той разгражда цвета.. :shock:
И аз останах с впечатлението,че шампоаните са доста силни.

Dizzity
11-04-2011, 08:21
та и аз да попитам нещо :D .. искам да си боядисам косатаа харесала съм си един цвятт ноо .. много съм чела в нетаа чее боите вредят страшно много на структората на косъммаа малко ме е шубее 8-) да не ми се появят проблемии като косопадд .. като цялоо имам твърд косъм :lol: .. та да питамм според вас коя боя вреди най малко на косъма и коя ще ми препоръчатее :P
мерси предварителноо :smt007 :smt060

cucetyy
11-04-2011, 09:41
та и аз да попитам нещо :D .. искам да си боядисам косатаа харесала съм си един цвятт ноо .. много съм чела в нетаа чее боите вредят страшно много на структората на косъммаа малко ме е шубее 8-) да не ми се появят проблемии като косопадд .. като цялоо имам твърд косъм :lol: .. та да питамм според вас коя боя вреди най малко на косъма и коя ще ми препоръчатее :P
Хеей :-$ .. че боите вредят, вредят си. При всеки е индивидуално де, но при мен не съм забелязала да има косопад или нещо такова. Смисъл аз не че съм си боядисвала цялата коса де (само най-долния пласт), но не съм имала проблеми. И все пак зависи от боята. За боята не мога да ти помогна, но мога да те посъветвам - Ако си решила твърдо, че искаш да се боядисаш - давай смело. Независимо каква боя ще използваш продължавай да се грижиш за косата си - балсам, маска или кристали. Какъв цвят ще се боядисваш? :grin: :-)

BoCupycake
11-04-2011, 12:22
Боята според мен подхранва,това не са боите от на баба времето...аз като се боядисам обожавам косата си първите дни,бляскава и мека е.Има голям избор на бои,като за начало избери някоя която да не е българска и може би да е безамонячна,те са по щадящи.

marin4itu
11-04-2011, 12:42
Или си поръчай от салон. Боите там се различат много от боите по магазините.

Hayashi
11-04-2011, 16:41
В момента съм в черно с тяхна боя. Доволна съм. Ще си купя пак същата. Цветът се получи точно такъв какъвто трябваше.

Боите без амоняк не са толкова вредни, доколкото знам.

lovefantasy
11-04-2011, 20:08
Абе чак боята да подхранва, не съм много съгласна. Косата след боядисване е мека от боята и от балсама след това. Иначе тя и моята след като съм я боядисала руса си е мекичка, ама дали не капе?
По принцип по тъмните нюанси са по-безвредни, защото силата на окислителя е по-малка и не "гори" толкова, но си зависи и от боята :)

Dizzity
11-05-2011, 09:54
за сега мисля да пробвам едно шоколадово , което сички ми казват че ще ми отиваа 8-) .. но да видимм какво ще се получии .. :lol: .. ако се харесамм ще постна снимчица :grin: :grin: [/b]

GabrielleShayk
11-05-2011, 12:01
Ползвам черната и съм изключително доволна,майка ми също.

VanityFear
11-05-2011, 13:54
Използвала съм само веднъж , но не останах много-доволна . Предпочитам Palette Deluxe :)

cucetyy
11-05-2011, 18:33
за сега мисля да пробвам едно шоколадово , което сички ми казват че ще ми отиваа 8-) .. но да видимм какво ще се получии .. :lol: .. ако се харесамм ще постна снимчица :grin: :grin: [/b]
Аз лилавичко <3 Кога ще се боядисваш?

Dizzity
11-07-2011, 17:59
ами мисля тея дни :-P