Влез

View Full Version : Защо атеистите винаги се държат грубо с вярващите?

Страници : 1 [2]

RagioL
11-26-2011, 18:08
:lol: :lol: :lol:

Auriss
11-26-2011, 18:35
http://3.bp.blogspot.com/-SGlb3teC-2Y/TeJyFsYpk1I/AAAAAAAAAEQ/HUzmxy3z4Cw/s1600/oh-for-fucks-sake-500x324.jpg

//

Просто не се сдържах

RagioL
11-26-2011, 19:10
За кое по точно? :-o

RagioL
11-26-2011, 19:30
Та обзе ме една мисъл като споменах META VERSUM, та чудя се ако бях божество в една алтернативна реалност да ли това би удовлетворило моите духовни амбиции??????? :D :D

Auriss
11-26-2011, 19:39
Ами ... нека обобщим последните две страници.

Гандалф: *сложна думичка* *сложна думичка* *сложна думичка* малка пишка *сложна думичка* *сложна думичка* *сложна думичка* бастун *сложна думичка* х*й *сложна думичка*

Еврейски : блаблаблаблабла аз съм хомо блаблабла

Гандалф : Иллллллл

Еврейски : блаблабла тъп съм окей ?

.... рекламна пауза

...........

Нинджа космонавт : А вие знаехте ли ,че има 13717237123818271724721 ( 9 ) Вселени и ги управляват доволюирали птеродактили ? *trollface*

Еврейски : Ха! Разбирам я аз тази Физика.

Нинджа космонафт : Imma not talkin bout Physics. Me smarter *trollface*

RagioL: Хей! Хей! Искам и аз! И аз ги чаткам тия неща!

....... To be continued .....

RagioL
11-26-2011, 19:53
ИИИИИИИИИИИИххааааааааааа ааааааа

якккккккооооооооооооооооо ооо

неееееееееееееее
мииииииииииииииииии

ддддддрееееееееее

миииииииииииииииииии

:-D :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

evropeiski
11-26-2011, 19:57
http://prikachi.com/images/240/4082240q.jpg

RagioL
11-26-2011, 19:59
не ми разваляй забавата, чупката.

RagioL
11-26-2011, 20:01
evro

RagioL
11-26-2011, 20:34
Та Auriss вижда ти се скучна темата ли? Честно казано ми напомняш някой възмутен старец.

Не по скоро на който му е омръзнало всичко.

Concussion
11-26-2011, 20:40
Та Auriss вижда ти се скучна темата ли? Честно казано ми напомняш някой възмутен старец.

Ама е прав в общи линии.

TheMightyNadenica
11-26-2011, 23:40

Той забрави да се спомене:

Аурис: Аз като супер акъл, нямам какво да кажа и ще се опитам да злепоставя всички понеже съм готен, диф, и гръмотин и се радвам на жълтия сняг...спаминг спаминг спаминг...

Изразих се възможно най-културно отностно аурися...

Auriss
11-27-2011, 02:39
^Бах колко съм бил прозрачен. Щом даже ти успя да прозреш намеренията ми.
Да знаеш колко съм готин като 'злепоставям' хората в този така популярен раздел на този така популярен форум.

Отдавна ви чета и реших малко да се включа - току виж съм ви залипсвал.

NomNomNom
11-27-2011, 10:00
жълтия сняг...спаминг спаминг спаминг...

Най обичам зимно времееее да пикая по снега.
Жълти кръгчета да правяяяяяяяяя , пишката да си въртя
ПИШКАТА ДА СИ ВЪРТЯ

TheMightyNadenica
11-27-2011, 17:26
Знаете ли, че днес ядох бутерки с люти чушки, а на всичкото отгоре ги ядох с вилица...а и във връзка с това - имам дънки с джобове! Ама шшшшшттттт....не казвайте на никого!

Auriss
11-27-2011, 17:29
^Хората напоследък много говорят ,че здравословното хранене е от първостепенно значение за физическото и умствено развитие на подрастващите.

Започва да ми се изяснява картинката

TheMightyNadenica
11-27-2011, 17:33
За кое говориш? Бутерките или лютите чушки?

Auriss
11-27-2011, 17:40
Най обичам зимно времееее да пикая по снега.
Жълти кръгчета да правяяяяяяяяя , пишката да си въртя
ПИШКАТА ДА СИ ВЪРТЯ

TheMightyNadenica
11-27-2011, 17:44
Не бягай де...като слабостта те обхваща, поне си признай! Та за кое - бутерките или лютите чушки?

npp
11-28-2011, 11:53
Абе, нпп, ти говориш за вселената, която обитаваме ние! Ами другите многобройни вселени? Тях кой ги е сътворил?
не, говорех за цялата Вселена, а не само за част от нея, т.е. всичкото пространство, което съществува като цяло, независимо от това колко е голямо или безпределно

Но ти говориш за Вселената...тоест едната в която сме ние! А аз гълча за другите 10^10^10^7 ! Тях кой ги е сътворил?
спри да ме "гълчиш", говорех за всичката вселена като цяло, независимо от това колко подсветове(или подвселени) има в нея

PainMonopoly
01-13-2012, 14:07
Може да се каже, че преди и аз се отнасях грубо към вярващите. Причината беше, че малко или много, голяма част от тях са си завирали вярванията в лицето ми и съм се чувствал потиснат от това.

Сега обаче е различно, защото имам различна представа за това какво означава да ти завират вярванията си в лицето ти. Преди смятах Коледа и Великден и това как всички ОЧАКВАТ да ги празнувам за нещо такова, но сега осъзнавам, че е нормално да се празнуват в традиционно християнска (=неислямска) страна. Отделно ролята на празниците за семейството и обществото е безспорна.

Също така виждам добри причини някой да бъде част от дадено религиозно вероизповедание. Особено при по-сплотените религиозни общности, примерно евреите, винаги ще има кой да застане зад теб, когато имаш нужда от помощ, ако трябва да си намериш работа, жена и т.н. В такъв случай наистина е по-лесно да следваш сляпо. Обаче продължавам да не мога да го приема за себе си.

Продължавам обаче да съм категорично против намеса на религията в политиката, защото това наистина би било крайно нечестно спрямо нерелигиозните хора. Освен това вярванията са нещо лично.

Така че вече не ме засяга кой в какво вярва, стига да не ми го завира в лицето и да не иска да установи теократична диктатура, тогава бих се подразнил.

Concussion
01-13-2012, 16:40
Коледа и Великден са си езически празници... just saying. Не е нужно хората да вярват във възкресението или рождението на Иисус за да празнуват и се веселят на тези два празника.

npp
01-13-2012, 21:02
.....

проблема е че действувайки по духовен път неправедните духовници/религиозни налагат всякакви осквернения/проклетии чрез непосилни за човеците изисквания върху плещите на всички, т.е. става въпрос за нещо, което не се вижда с физическите възприятия защото е дух, и то зъл дух/зли сили, така че, физически погледнато, работата им и самите те може да изглеждат безобидни, но в същото време те може да таят всякакви верчески/духовни неправди/беззакония и това да остане доста и дори напълно незабелязано от хората, и вследстиве от тяхното верческо/духовно беззаконие света да се напълни с всякакви заразни, дегенеративни и душевни болести, с всякакви абнормености, с всякакави бедствия, с всякакво презрение, и пр., критерият е това, дали религиозните винаги изповядват безусловно любов към(добро за) всички човеци или има някакъв род условия за неспасение и погибел в тяхната вяра?

"Защото свързват тежки и непоносими бремена, и ги налагат върху плещите на хората, а самите те не искат нито с пръста си да ги помръднат(т.е. не искат въобще да бъдат отмахнати)..... Горко вам, книжници и фарисеи(т.е. неправедни теолози и духовници), лицемери! защото чистите външността на чашата и блюдото, а отвътре те са пълни с грабеж и насилие(т.е. с неспасение и погибел). Слепи фарисеино(т.е. неправедни духовнико)! очисти първо вътрешността на чашата и блюдото, за да бъде и външността им чиста. Горко вам книжници и фарисеи, лицемери! защото приличате на варосани гробници, които отвън се виждат хубави, а отвътре са пълни с мъртвешки кости и с всякаква нечистота. Също така и вие от вън се виждате на човеците праведни, но отвътре сте пълни с лицемерие и беззаконие." Матей 23: 4-28