PDA

View Full Version : Проблем с ерекцията.......

Mimito1991
11-03-2011, 19:35
Здравейте на всички,
Искам да ви споделя един проблем свързан с приятела ми и ако можете да дадете мнението си и да кажете дали и на вас ви се е случвало..Значиии , с приятелят ми сме заедно вече достатъчно време и решихме да го направим.Когато обаче отидох в тях,той не можа да го вдигне,а иначе винаги когато сме на вън,по кафетата или в някоя градинка винаги го карам да се дърви.Обяснението му е , че много ме обича и не съм поредната к*рва за него,за да ме изч*ка просто така.. Как мислите по въпроса? Случвало ли ви се е на вас ? Моля ви,помогнете защото ми е много гадно така,особено като гледам как приятелят ми сдухва..:(

DragonLady
11-03-2011, 19:38
Всичко е на психическа основа и се дължи на притеснението му. Тоест опитайте се да стане спонтанно, а не планирано. Както преди време един потребител беше казал - планираният секс е най-лошият секс :)

i4o96
11-03-2011, 19:54
Всичко е на психическа основа и се дължи на притеснението му. Тоест опитайте се да стане спонтанно, а не планирано. Както преди време един потребител беше казал - планираният секс е най-лошият секс :)
+++1

granger
11-03-2011, 20:09
Така е ! Просто се отпуснете на макс и като стане -стане,като не-продължете с опитите!

reperw
11-03-2011, 20:46
инаги когато сме на вън,по кафетата или в някоя градинка винаги го карам да се дърви :shock: :shock: :shock:
ако не се надърви :o :o тфа беше..... :razz: :razz:

imamkrasivouho
11-03-2011, 20:47
инаги когато сме на вън,по кафетата или в някоя градинка винаги го карам да се дърви :shock: :shock: :shock:
ако не се надърви :o :o тфа беше..... :razz: :razz:
"Аре беее! Надърви се беее! Ако не се надървиш съм ти сърдитааа! Аре беее!"

Mimito1991
11-03-2011, 21:02
Пожелавам ти и на теб това да ти се случи да видиш какво е и кой ще се подиграва тогава ;)

imamkrasivouho
11-03-2011, 21:06
Хахахах внимавай злобата ще те изяде :Д . Аз ти пожелавам той така да те разгони в някой парк, че да не можеш да издържаш вече и да искаш да му се нахвърлиш, после да се чуди защо си пресъхнала като дойде време за секс ;) .

Mimito1991
11-03-2011, 21:08
Ако имаш какво да казваш по темата-го казвай,а не показвай селския си мантелитет :)

imamkrasivouho
11-03-2011, 21:10
Ще показвам каквото си искам, особено пред такива като тебе.
Току що си изказах мнението по темата. :lol:

Mimito1991
11-03-2011, 21:12
ахахахаха и как пък прецени каква съм аз професорке? :ДД ХАХАХА ходи си лягай,че нещо ти е лошо май!

imamkrasivouho
11-03-2011, 21:16
Не ми е трудно да преценявам хората, особено по-елементарните. :lol:

Mimito1991
11-03-2011, 21:18
Единственото нещо,което ще ти кажа е " убий глупака с мълчание" и млъквам,че не ми се занимава с такива като теб!

imamkrasivouho
11-03-2011, 21:24
Някой да те е карал?!

skandalenn
11-03-2011, 21:39
а защо трябва да е на закрито ? :-D Дори и 1вия ми път беше на открито в 1 парк , вечер и беше лудница .. един път съм го правил на закрито и като я няма тръпката .. че дори и нашите бяха в нас и пак ми беше тъпо и не мога да се възбудя както си ми е добре ... :) слагаш нещо , с което бързо да можеш да се закриеш и действате ... но и от притеснение може да е .. но не пречи да пробваш :)

Downtown
11-03-2011, 22:16
Imamkrasivouho и авторката се разцепиха :D :D както и да е ...

по темата: Казва ги тези глупости, че си специална и бля бля ... защото не иска да ти каже, че се притеснява и за това не го дига иначе като на всеки teenager му се Ибе като на животно Д :D .. Притеснението си е проблема ... спокойно не е единствения .. 90% сме така първият път ... трябва да се отпуснете и ти най-вече трябва да се сработиш с него и да си поговорите. Успокой го... по какъвто начин се сещаш ... кажи му че сичко е чук :D да не се притеснява и вярваш или не едни прости думички "не се притеснявай, отпусни се" много помагат :) ... + това една свирка няма да е от излишък или обратното ... мен винаги ми е помагало в този случай да задоволя приятелката си орално ... по-добре е от виагра :D ... И както казаха ... планираният секс си е гадничък :D тъй че гледай да го изненадаш ... това също ще помогне :) ...

anonymous708973
11-04-2011, 08:33
"Аре беее! Надърви се беее! Ако не се надървиш съм ти сърдитааа! Аре беее!"

:razz: :razz: Представям си го :Д Ама съм убедена, че би се трогнал де :Д

Оф, с тия клишета... "Планираният секс бил лош секс". Само така ще е. Никога не сте ходили у гаджетата си с ясната идея, че ще се прави секс, нали. Пф.