Влез

View Full Version : Помощ моляяяя вии ;ss

lii4eto8
11-03-2011, 19:56
значи с едно момче си правиме там секс сичко си е нормално и тн ама аз мнг се притеснявам ... немога да се отпусна и да свърша мълча като риба ... ;x и + той иска да пробваме други пози мене ме е срам и само го отрязвам ... Главно проблема мнг ама мнг ме е срам и се притеснявам какво ще си помисли и че ще ми си изсмее ;x;x някаква идея как да се отпусна

granger
11-03-2011, 20:08
Хаха и ти си готова за секс ,без да аможеш да се отпуснеш?! Говори миии! Как стават тея работи,как спиш с някого,от когото те е срам , е тва не ми е ясно?! :shock:

lii4eto8
11-03-2011, 20:12
Хаха и ти си готова за секс ,без да аможеш да се отпуснеш?! Говори миии! Как стават тея работи,как спиш с някого,от когото те е срам , е тва не ми е ясно?! :shock:
ne che me e sram stranno e otvreme na vreme se otpuskam i si e vsichko kakto trqbwa ama az ne samo za sexa az sum pritesnitelna za sichko che xorata shte mi se izsmeqt kak xodq po ulicata se pritesnqwam ;x otvreme navreme se otpusna sichky e xtra i posle pak ;x;x a pred priqteli ne sum takawa mng sum perverzna i kfo li ne oshte i kfo mi stawa nz ;x

granger
11-03-2011, 20:15
Ми отпускай се по-често,за кво плащаш данък обществено мнение! Да не ти пука, ти си имаш свой живот и тва е!На никого не му влиза в работата как вървиш,кво правиш или с кого си!Тва е!Поеми въздух и напред!

lii4eto8
11-03-2011, 20:18
mi opitwam se nz otvreme navreme sichko si e ok i e perf otpuskam se i otvreme navreme ida tam i me e stram i tqloto da si pokaja kato se mrudne malko ili smeni pozata az vednaga se drupwam ;x .. a dryg put me e kef nz i az kfo mi e ;x;x

imamkrasivouho
11-03-2011, 20:18
14. макс.

Cucko0
11-03-2011, 20:19
Кирилицата е задължителна !