View Full Version : бързо свършване|(
защо свършвам бързо (при мастурбиране още не съм се ...) и като си помисля в час за нещо яко веднага става нагоре , или ако некоя седне в мене ... Защо и как мога да го предотвратя ? без тъпи кометари :D
с практика аз съм на 15 години и "спортувам " от 3 клас :razz: колко още практика
Не разбрах кое те притеснява, а с гумени гащи поне няма да ти мокри дрехите, ако за това се тревожиш.
skandalenn
11-04-2011, 19:10
:lol: :lol: контрол и практика .. ма какво ти пука как свършваш , важното е когато я ебеш да имаш някаква хитринка , да не свършиш първите 5 мин. :D въпреки , че от тея гуми .. к'во да усетиш :? :D
IseeDEADbodies
11-04-2011, 21:33
:lol: :lol: контрол и практика .. ма какво ти пука как свършваш , важното е когато я ебеш да имаш някаква хитринка , да не свършиш първите 5 мин. :D въпреки , че от тея гуми .. к'во да усетиш :? :D
Уууу каза големия ебач 8) Сподели тайната с нас простосмъртните :(
Тази песен е за автора на темата :D :
http://www.youtube.com/watch?v=839DO8-0cY8&feature=fvwrel
kantonecApetur4
11-07-2011, 08:28
^
Мисля че това е по-подходящо. 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY
BeHappYs
11-07-2011, 09:08
с практика аз съм на 15 години и "спортувам " от 3 клас :razz: колко още практика
Направо сте чудо днешната младеЖ !
Бил на 15 и голям ли се чустваШ !
Относно проблема ти ..... Как искаш да свършваш на 15 ти незнаеш дали ти се п.кае още ......... :-x
Прост народ , Слаба държава !!!!!
Ако искаш да направиш удоволствие на жената до теб..не е важното ти да свършиш - а тя ! След като тя свърши имаш право и ти :razz: :D
А за тази цел... или си удряш "Ножка" преди сексуалния акт или докато го правите си мислиш за съвсем други работи (примерно за нещо гадно) .. за да можеш повече да издържиш.. пробвай и ще видиш 8-)
SmilezZz
11-07-2011, 10:21
Ако искаш да направиш удоволствие на жената до теб..не е важното ти да свършиш - а тя ! След като тя свърши имаш право и ти :razz: :D
А за тази цел... или си удряш "Ножка" преди сексуалния акт или докато го правите си мислиш за съвсем други работи (примерно за нещо гадно) .. за да можеш повече да издържиш.. пробвай и ще видиш 8-) То проблема на момчето е , че свършва бързо при мастурбиране. Не как да не свърши по време на полов акт , поне така го разбрах аз. Както и да е. Ти какво искаш ? С часове ли да мастурбираш ? Я , стига. Нормално е да се възбудиш , ама понякога просто трябва да се контролираш.
2miss4sixty8
11-07-2011, 14:14
е какво като свърши на петата минута.. сменята презерватива и продължавате..
Downtown
11-07-2011, 16:15
Не може да го предотвратиш и няма как да го предотвратип ... това сме си ния мъжете ... научно доказано, е че на всеки 52 секунди в мъжкия мозък навлиза сексуална мисъл ... :D За бързото свършване наистина - практика. Но за факта, че го дървиш често .... еми ... аз от доста време съм си сексуално активен и все още си го дървя като видя някоя яка мацка през 2 мин :D ... Това само е знак, че си здрав млад мъж !!!
anonymous708973
11-07-2011, 19:15
Штъ провъзглася за президент :Д (Само спри да си бараш веждите)
Ама мисленето за гадни работи е супер лоша идея.
[Ама мисленето за гадни работи е супер лоша идея. [/i]
А бързото свършване, да не е добра идея?
asdzxccc
11-07-2011, 20:52
Ми не знам брат, аз не съм от много опитните ама в смисъл на мастурбирането гледам да си свърша на бързо (повярвай ми доста бързо) а по време на секс издържам от 20 до 40 минути не, че е много просто ти казвам, споко. От чикият можеш да си докараш по-голямо удоволствие от секса, поне аз така мисля ....
Тази песен е за автора на темата :D :
:D :grin:
IseeDEADbodies
11-08-2011, 04:38
[Ама мисленето за гадни работи е супер лоша идея. [/i]
А бе и то не е, ама предпочитам примерно да свърша за 15 минути, от колкото да свърша за 25 мислейки за баба си да речем :? А има и 2ри и 3ти тек.. Така чеееее :lol:
anonymous708973
11-08-2011, 06:01
[Ама мисленето за гадни работи е супер лоша идея.
Честно казано, предпочитам да свърши бързо и после да има втори рунд, отколкото да правим 30-40 минути секс и аз да знам, че си мисли за гадории, щот някакси тва убива и моя кеф, сеш' се?
reanimaciqq
11-08-2011, 15:46
мисли си за нещо друго..... забави темпото... по бавно.... преди това удари една ръчна ии така... с времето...напълно нормално е.. :)
Хахааа, да... Идеята да го правиш с любимия човек и същевременно да си мислиш за неприятни неща е гениална. 8-) :lol:
anonymous708973
11-09-2011, 07:56
Хахааа, да... Идеята да го правиш с любимия човек и същевременно да си мислиш за неприятни неща е гениална. 8-) :lol:
Нали?
Ivan4o0o0
11-09-2011, 10:59
Ей мн си зле през тийн годините и да си помислиш ти става, а и кат са сабудиш би трябвало често да щръква :)
Абе,самоконтрол и практика.Да мислиш за годости е тъпо,защото тогава ти не си правиш кефа.Карай по-леко нищо ти няма.Практикa и тва е.
RockaVenomy
11-11-2011, 20:17
Занчи прочетох един коментар,че след като свърши,слага нов презерватив и пак.Е сори момчета,обаче някои от вас имат нужда от малко почивка.Тоест от пауза за около 8 минути кажи ги 10.Макар и да съм момиче знам тези работи.А ти чувал ли си за изплъзващото се свършване ?Е ако не си потърси,пробвай и сподели.А ако и това не ти върши работа,продължаваш с ръчната.По два - три пъти на ден,ше ти достатъчно да забавиш така нареченото изхвърлляне. :) Надявам се да съм ти поммогнала.