View Full Version : 7 дена
Ако ви остават 7 дена до края на живота и знаете това, как бихте живяли ?
какво бихте направили,къде бихте отишли и какво бихте казали в последните си дни живот?
Ако до края на света остават седем дни.
И няма време за лъжи и полуистини.
Така ли пак ще мъчиш любовта? :-D
an0niimka
11-05-2011, 11:53
Ако имах само 7 дни бих ги прекарала с най-скъпите ми хора - семейството и приятелите ми... :)
Ми ще се наживея. Не че 7 дни ще ми стигнат, но ще се постарая да направя колкото се може повече неща. :р
thegreenzombie
11-05-2011, 14:26
едва ли ще правя нещо по-различно от обикновеното ми ежедневие.... и така си го харесвам 8)
Ще се опитам да върна Самара в кладенеца, за да махна проклятието преди да е изтекло времето ми. :lol:
Colouring
11-05-2011, 15:07
Ще прекарам повечето време със семейството и близките си.
Ще кажа всичките неизричани неща,които съм таяла дълго в себе си.
Ще направя най-щурите неща,без да ме е страх и без да се съобразявам с нищо.
Ще бъда откровена с всеки.
Неща,които и без да ни остават 7 дни живот трябва да правим.
xXxAngerfisTxXx
11-05-2011, 15:10
какво бихте направили,къде бихте отишли и какво бихте казали в последните си дни живот?
ще кажа едни неща на един човек и ще се самоубия
thegreenzombie
11-05-2011, 15:14
ще кажа едни неща на един човек и ще се самоубия
ще ти е 'ного кофти, ако всичко това е поредната медийна простотия.... :lol:
xxKiFlAxx
11-05-2011, 15:14
Ако до края на света остават седем дни.
И няма време за лъжи и полуистини.
Така ли пак ще мъчиш любовта? :-D
:shock: :razz:
аз примерно бих направила всичко това:
1.бих отишла да погледам морето и бих влязла да се изкъпя (независимо от времето)
2.бих посетила някои градове из България
3.нямаше да си губя времето в сън ,нерви или сълзи и оплакване,че са последните ми мигове
4.ще нацелувам и напрегръщам цялото си семейство и всички хора, който обичам.Ще им кажа,всичко и колко се радвам,че съм живяла с тях и че ги познавам !
5.ще кажа на някои определени хора неща,които не бих им казала в близкото бъдеще
6.ще изляза навън и ще се разходя в Морската градина.
7.ще скоча с бънджи
8.ще се порадвам на всичко,което обичам
9.ще се поглезя за последно с неща,които обичам да правя
и такива неща.. :)
fucking crazy shits :lol: няма да си губя времето да спа,ще правя само луди работи без въобще да ми пука
а и ще си бия свръх доза малко по рано от седемте дни(мразя някой да ми казва какво и кога да правя нещо )
ZeroPoinT
11-05-2011, 16:34
Първо ще се сбогувам със семейството си, казвайки им много неща. После ще отида, ще взема колелото и малко пари и ще тръгна. Ще правя обиколка, секс и около час спане. Ще правя неща, които не бих направил, ще направя обир и ще отида в планината, където да издъхна... остава ми само надеждата да не би да се окаже, че диагнозата ми е грешна. :D
xILoveMyselfx
11-05-2011, 19:18
Първо ще се сбогувам със семейството си, казвайки им много неща. После ще отида, ще взема колелото и малко пари и ще тръгна. Ще правя обиколка, секс и около час спане. Ще правя неща, които не бих направил, ще направя обир и ще отида в планината, където да издъхна... остава ми само надеждата да не би да се окаже, че диагнозата ми е грешна. :D
:razz: :razz: :razz: :razz: Края просто !!
titinkaa
11-05-2011, 19:52
Ще прекарам повечето време със семейството и близките си.
Ще кажа всичките неизричани неща,които съм таяла дълго в себе си.
Ще направя най-щурите неща,без да ме е страх и без да се съобразявам с нищо.
Ще бъда откровена с всеки.
Неща,които и без да ни остават 7 дни живот трябва да правим.
+
sapphire5
11-06-2011, 09:22
Ще правя откачени неща :lol: 8-)
Ще пробвам всички видове твърди наркотици, ще участвам в оргия, ще плесна шамар на Чък Норис, така и така ще мра, поне да съм направил нещо значимо 8-)
това за чък норис ми хареса :lol:
cigarettekisses
11-06-2011, 18:44
Ми ще се наживея. Не че 7 дни ще ми стигнат, но ще се постарая да направя колкото се може повече неща. :р
Ако имах само 7 дни бих ги прекарала с най-скъпите ми хора - семейството и приятелите ми... :)
+ ще направя нещото, за което нямах смелост преди 8-) :D :D .
Ако ми оставаха седем дни живот, разбира се, че бих казал на всички хора, на които държа, колко ги обичам; на тези, които мразя - не, защото не искам да ме запомнят с лошо, може би само щях да понабия някои хора, щях да взема пари назаем от някой олигофрен или ако съм пълнолетен - кредит и щях да си живея като ''цар за седем дни" и накрая бих пратил нашенския политически елит там, където му е мястото, като преди това определено бих употребил всички известни на човека субстанции, докарващи до еуфория =]]]]
FreshJuice
11-06-2011, 20:28
Тегля си 2 милиона от банката и си живея животчето за тея 7 дни само купони с най- яките хора и семейството ми !!! На последния ден обаче ще си остана у дома пред камината и телевизора и ще правя любимото ми занимание- ще ям и мързелувам :grin: :D
много секс, пиене и мотори!
и ще се самоубия на 6тия, да знам че сама съм си отнела живота, а не някой друг вместо мен!
и ще кажа на всички важни за мен хора каквото имам да им казвам..